Seçenek olmak , şüphelerim, canı yanmak... Bir bakar mısınız lütfenn..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Konuşmak isteyince mesguluz deyip geciyorlardi. Müdür ne alaka diyorsunuz ama biraz cekinsinler benden. Adımı malzeme yapıp durmasinlar istedim. Çeki düzen versinler kendilerine istedim.
Bu davranıştan sonra kimse sizden çekinmez ki. Aksine daha çok dalga malzemesi olursunuz. Belki artık kulağınıza gelmez.

Konuşmak isteyince mesguluz deyip geciyorlardi. Müdür ne alaka diyorsunuz ama biraz cekinsinler benden. Adımı malzeme yapıp durmasinlar istedim. Çeki düzen versinler kendilerine istedim.
34 yaşında, daha önce evlilik deneyimi yaşamış bekar bir kadınsınız. Okulda samimi olduğunuz arkadaşınız her kimse bu lafların bir kısmı da onunla yaptığınız sohbetlerden diğer insanlara taşınıyor olabilir.

Ayy müdüre şikayet etmekmi gerçekten bütün dünya bir araya gelse insanın kendine yaptığını yapamazmis.Baya baya ergen gibi sikayet falan.Kim ne konuşursa konuşsun siz doğruyu biliyorsunuz gerisi boş ne diye kendinizi reklam ettiniz okula
Of yeterince gündem olmuştum zaten. Neyse unutulur inşallah.

duyabileceğinz şekilde dedikodunuz yapılıyorsa o artık dedikodu değil, size de laf hakkı düşmüş. konuşurlarken arkadaşlar saçma sapan şeyler konuşuyorsunuz cok can sıkıcı vs. deseydiniz, saçmalık yapan adam olarak kalacaktı. siz burada edilgensiniz, dedikoduyu yapan erkek öğretmen, ve hoşlanan da varsa yine o. siz neden üzerinize alındınız? hem konuşan insanlara hem o kişinin kendine kulağıma artık hergun bunlar geliyor, kabul edilir diyecektiniz konu kapanacaktı. müdüre şikayet cok cocukca olmuş. hiç olmamış. illa ki unutulur tabiki. bundan sonra muhatap alıp ağızlarına laf vermeyin.

İki bekar insan ne kadar dedikodu malzemesi olabilir ve sizin adınız nasıl kötüye çıkabilir?
Herkesin bir kenarda sizi konuşması, görünce gülmesi falanda kendi sanrılarınız muhtemelen. Sizin için önemli bir konu olduğundan herkesin bununla yatıp kalktığını zannediyorsunuz.

Müdüre gitmeniz çok anlamsız olmuş.
Ama artık olan olmuş birde bunu kafaya takıp başka şeyler yapmayın.

E ilk başta diğer hocalarla bana bakıp gülüşüp konuşuyorlardı, hoşuma gidiyordu demişsiniz. Sizi rahatsız etse en başta bu ederdi, etmemiş. Sonra durduk yere, ortada fol yok yumurta yokken adamın beğenilerini kurcuklamışsınız bakmışsınız bu ilgi size özgü değil, adamı nasıl gönderirim okuldan diye mi düşündünüz ki?

Koca ogretmen olmus, basindan evlilik gecmis bir kadin anca bu kadar bir sureci yonetemez yahu.
Cok merak ediyorum adamla konusabilseydiniz, ne konusacaktiniz ve bu duruma nasil bir cozum olmasini bekliyordunuz?

Ekleme: Diger kadının 72 postunu birden didiklediniz mi cidden? Dedikodularin sebebi bu olabilir bu arada, cok akil kari bir davranis degil zira.

Ya derdimi anlayıp güzelce geçer sabret zamanla diyen arkadaşlara çok teşekkür ederim🌸🌸🌸 moral oldunuz. Hayatta her şey insanoğlu için. Benim başıma gelmez deyip,kinamamak lazım🙏🌺 Kırıcı yorum yapan arkadaşlara da bir şey diyemiyorum malesef her şey sizin klavye başında yazdığınız kadar basit olmayabiliyor... Allah bir daha çalıştığım okulda böyle üzücü bir olayi karşıma çıkarmasın...
Gerekli dertleşmeyi yaptım.
Mune Mune konumu kapatır mısın rica etsem?
Benim başıma çok daha beteri gelmişti. Kıskanç kadın, sevgilisinden beni kıskanmisti. Kaç kez is çıkışı benimle konuşmaya gelmişti. Epey de vaktimi alirdi, saçma sapan konuşurdu. Her defasında düzgünce onu dinler, sonra da kendisinin bir şeyleri yanlış anladığını söylerdim. Bir iki konuşma sonrasında kıskanç kadın ikna olup peşimi birakmisti. Ve bu konuda işyerinde bir kez bile dedikodu malzemesi olmadı.

Başıma daha beteri geldi de yazdım o yorumları.

Konu sahibinin kendi hatasını görmeyip
" yazmak ne kolay, kınadığınız başıniza gelmez" yorumuna da ayrıca gıcık oluyorum.

Ee daha beteri başıma geldi, boşa konuşmuyorum. Ama belli ki yine de hatanı anlamayacaksın.

Osuruktan tayyare adamın biri ortaya bir laf atmış, milletin ağzının payını vermen gerekirken vermemişsin. Senin deyiminle burada klavye başında bize laf atmayı biliyorsun ama. Ne kadar ayıp.

Koca ogretmen olmus, basindan evlilik gecmis bir kadin anca bu kadar bir sureci yonetemez yahu.
Cok merak ediyorum adamla konusabilseydiniz, ne konusacaktiniz ve bu duruma nasil bir cozum olmasini bekliyordunuz?

Ekleme: Diger kadının 72 postunu birden didiklediniz mi cidden? Dedikodularin sebebi bu olabilir bu arada, cok akil kari bir davranis degil zira.
Dedikodulara bir son ver diyecektim derdi ne onu soracaktım bir de zaten her sene birisiyle adı anılıyorsa güvenilir biri olmadığına karar verecektim neyse ya valla yoruldum size kendimi anlatamıyorum siz hep en doğrusunu yapın ben hatalıyım

Takıntılı kadın öğretmen kendinden hoşlandığını düşündüğü erkek öğretmenin peşinde dolanmış, konuşmak için kıstırmaya çalışmış, istediği tepkiyi ya da ilgiyi bulamayınca konuyu idareye taşımış gibi görünüyor burdan bakınca.

ben 20lerde yeni atanmış öğretmen sanıyordum sizi ama sanırım uzunca bir süredir öğretmensiniz. ne diyeyim geçmiş olsun ama olayı fazla benimsemişsiniz. kulak arkası yapıp önünüze baksaydınız keşke. siz buradan anlatınca bile 'kendisine yedirememiş' kişi profili yaratıyorsunuz, bilginize... bu kadar büyütülecek bir şey değil. iftira olsa ancak giderdim müdüre. ama saçma dedikodular için yersiz olmuş.

Seçenek olmak , şüphelerim, canı yanmak... Bir bakar mısınız lütfenn..​

Konunun başlığını kopyalayıp yapıştırdım. Sonraki ifadeleriniz pek başlıkla bağdaşmadı sanki...

Benim gördüğüm, duygularınız oluşmuş ama adam size umduğunuz adımları atmamış, diğer kadın nedeniyle olduğunu düşünmüşsünüz, adam konuşma taleplerinizden de kaçınca , kendinizce bir bedel ödetmek için müdüre gitmişsiniz.

Bana öyle geliyor ki, müdüre giderken de, (kafanızdaki düşünceye göre) öbür kadının tercih edilmiş olmasına karşı kendinizce, adamın adıyla sizin adınızın yan yana olduğu bir şikayetle, rövanş almaya kalkmışsınız.

Yoksa örnek verdiğiniz dedikoduda, ne sevgilisi, iki satır konuşmuşluğum yok, aksini söyleyen varsa, çağırın karşıma, bana da bir söylesin bakayım..! der yürürdünüz yani. Meseleyi bu hale getirecek hiç bir şey göremedim ben.

Mune Mune konum kapatılsın rica ediyorum çünkü yorumlar iyice çirkinleşmeye başladı hiç ihtiyacım yok bu yorumlara. Zaten canım sıkkın.

Mune Mune konum kapatılsın rica ediyorum çünkü yorumlar iyice çirkinleşmeye başladı hiç ihtiyacım yok bu yorumlara. Zaten canım sıkkın.
Sakin, munenin telefonuna çağrı atmıyorsunuz, arıyorsunuz da açmıyor gibi davranmayın. Online olduğunda kapatacaktır konunuzu. Defalarca yazmanız süreci hızlandırmıyor.

Her hareketimden anlam çıkarıp şöyle mesajlar verdi bana böyle mesajlar verdi deyip duruyormus diken üstünde gibi hissettim kendimi.
Mudur de söylemiş ya daha önce başka bir öğretmene de yaptı diye. Adamı okul tanıyordur zaten bu kadar takılmayın. İş ortamında böyle şeyler olur.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X