ofis ortamı

Diğer konunuzu da görmüştüm. Mecbursanız orada çalışmaya takmamayı bir şekilde öğreneceksiniz. Haftasonu boş işi bulmuşsunuz daha arkadaşlık kuramadığınız için (siz de onları beğenmiyorsunuz) mızırdanıyorsunuz.

öerhaba, bence siz işten ayrılın. orada mutlu değilsiniz belliki. asgari ücrete her yerde iş bulursunuz. şu anki işinizin size katkısı da yok sanırım. ayrılın kafanız rahat etsin
üç kuruşluk insanlar için zor bulduğum işi bırakmam daha dün buraya girmeden önce bir yere başvurdum çağırdılar gitsem giderdim daha iyi yeri bulana kadar inat ettim kalacağım ve bugünden itibaren daha da hırslandım asla davranışlara takılmadan işkolik odaklı olarak yoluma gideceğim yemin ederim.

üç kuruşluk insanlar için zor bulduğum işi bırakmam daha dün buraya girmeden önce bir yere başvurdum çağırdılar gitsem giderdim daha iyi yeri bulana kadar inat ettim kalacağım ve bugünden itibaren daha da hırslandım asla davranışlara takılmadan işkolik odaklı olarak yoluma gideceğim yemin ederim.
hakkınızda hayırlısı olsun. umarım bugünden itibaren her şey sizin için daha iyi olur 🙏

aynen kıskandıklarını anladım bu beni daha çok hırslandırır kamçılar emellerim var ideallerim var onlar için sırf işe girdim elin üç kuruşluk insanları için asla ne işimi bırakırım ki müdür çıkartırsa sağlık olsun sanmıyorum işimi noksansız yapan tiplerdenim söyleneni hemen yapanlardanım ne de onlara kendimi güldürürüm aslında kulvarlar farklı departmanlar farklı neyin kıskançlığı anlamadım işyerinde kimseyi çekemediğim hiç olmamıştır avuç içi kadar kadınların birbirine itici davranmak yerine içlerine almalarını yeğlerdim ama her yer bir tecrübe oluyor

Neden sizi kıskansınlar, mesela hangi yönünüzü kıskandıklarını düşünüyosunuz?

Siz onlardan yaşça büyük mutfak personelisiniz onlar genç ve işin teknik projeli kısımlarına bakıyolar samimi olmak istememeleri, sizin ortak noktalarının olmayışı çok normal bence
kendileri bilir iş dışında gerçekten umursamıyorum gerçekten artık öyle bir karar aldım kendime söz verdim hedeflerime söz verdim onların bir amacı ideali olmayabilir sonuçta beni işe alan müdürlerim önemlidir gerisi tırı vırıdır

ilk defa mı çalışma hayatın oluyor?
eski konularını da biliyorum o yüzden soruyorum
gerçi eski dediklerim de 1 hafta içinde açtığın konular :KK70:
sen bu iş yerini biraz kafana takmış gibisin sanki

şimdi dedin ki onlar benden yaşça küçük
bak canım hem yaşlarınız yakın değil hem de yaptığınız işler, çalıştığınız birimler çok farklı
sırf bu bile yakın olmamak için gayet mantıklı bir sebep.
zaten yakın bile olsan senden küçüklerin muhabbetleri seni sarmaz
çok bi ortak noktanız da yok aslında. kimseyle içli dışlı olmamak en güzelidir zaten

onların seni kıskandığını falan da düşünmüyorum ayrıca.
insanlar yakın davranmadı diye neden kıskanmış etiketi yiyorlar ben bunu anlamıyorum
ben de iş arkadaşlarımla yakın değilimdir, iş dışında bi samimiyetim arkadaşlığım yoktur
kimseyi de kıskanmıyorum kimsenin de beni kıskandığını sanmıyorum açıkçası

yok birisi ik+muhasebeye bakıyor diğeri de proje sorumlusu diğeri pazarlama
Daha 3 haftada bu kadar konu. Bu kadar ota çöpe takılma kendine odaklan biraz. Umursamaz halin buyda umursayanın satırla ofise dalacak herhalde. Niye seni kıskansın insanlar ne var kıskanacak?
Bu pozisyonlar sizden üstte, sizin de daha gireli 3 hafta olmuş. Buradan bile negatif bir imaj çizdiniz zaten. Neyin samimiyetini bekliyorsunuz ki?

Soğuk ve mesafeli olmayı seçtiyseniz sorun nedir? Anladığım kadarıyla size karşı yaptıkları elle tutulur bir şey de yok.

Mesleki bir kıskançlık olacağını da zannetmem. Çalışma alanlarınız farklı çünkü.

İdealleriniz varsa bu konulara kafa yormak yerine onlara yoğunlaşın derim. Ayrıca daha üç haftadır tanıdığınız insanlarla ilgili bu kadar peşin hükümlü de olmayın. Ne biliyorsunuz hedeflerinin olmadığını ya da nasıl insanlar olduklarını?

Onlarla ayni işi veya onlarla baglantili işi yapmiyorsunuz muhtemelen ne konusacaksiniz ki ve işle ilgili ne kadar konuşacak konunuz oluyor zaten. Gereksiz yere triplenmişsiniz.
Hep birlikte calisiyor olsaniz bi sizinle iletisim kurmasalar haddddiiii belki bi nebze bozulursunuz da suan ne alaka yani

Mesajım yarım kaldı.

İş ortamında samimiyet iyi değildir. Samimiyet olunca haddini aşan oluyor o sebepten iş arkadaşlarıyla içli dışlı olmayı tasvip etmiyorum.
Diğer personellerin sizden genç olduğunu ve pozisyonlarını yazmışsınız, yanlış anlamayın ama kıskanan tarafın siz olduğunu düşünüyorum. Ayrıca bir mesajınızda "üç kuruşluk" diye bir tabir kullanmışsınız. Sırf sizin istediğiniz dozda samimi olmadılar diye bu tabiri kullanmak ağır değil mi?

işi bitirmem profösyönel olmam

Size hiç iyi gelmemiş bu ortam. 🙄 Yaptiginiz işi ve pozisyonu icinize sindirememişsiniz ondan oluyor bence.

İş yerindeki konumunuzu kompleks yapmışsınız bence. Çok mu değersiz benimki falan demişsiniz, bir CEO'ya göre bir direktör de alt konumdadır, iş yerindeki hiyerarşi budur yani. Bunu sormanız bile garip. Yemeğe de çıkmışsınız oturup hayat gayenizi dinleyemez kimse, onlarla aynı konumda olsanız da dinleyeceklerini sanmıyorum açıkçası. Dert etmedim deyip her gün ayrı bir konu açıyorsunuz, maaştan maaşa bakın geçin gerçekten dert etmeyin yani

X