yasak aşk:(

Daha yeni öğrendim çok sıkıfıkı duruyolardı hareketlerine sinir oluyodum hep aynı masada çalışıyolar yalnız başına iş yapmaya kafaları basmıyo diyodum ama hiç konduramamıştım. Çünkü adamın eşi yanımıza geliyodu kahve içmeye; kızda yaa 2015 yazına kadar evlenirim belki diyodum ama bu senede geçti kimse yok hayatımda falan gibi konuşmalar yapıyodu. Hatta eşi çocuktan dolayı hiç vaktim yok bir şeye diyodu. Kız da getir çocuğu annemle biz bakarız siz gezin falan diyordu. Hepsi aklıma geliyo şimdi. Deli oluyorum yüzsüzlüklerine.

Git o aldatan adamı uyar bence ve arkadasına söyle kendisinin yasadıgı kötü şeyi niye baskasına yasatıyor

ben o arkadaşın yüzüne böğğ diye kusmak isterdim ama bunu yapamayacağıma göre alır karşıma konuşurdum hatta müdüre falan söylemekle tehdit ederdim.

Ben olsam o aldatan kız ile baş başa konuşuyorken çaktırmadan cep telefonumun ses kaydını açar ve aldatan kıza bir şeyler sorarak o konuyu açar ve konuştururdum. Bu kaydı eşine gönderirdim cünkü bu bana yapilsa en kısa zamanda öğrenmek isterdim. uzun süre aptal yerine konulmak, kandirilmak istemezdim.

Benim işyerinde de 2 evli insan eşinin gözü önünde bir ilişki yaşadılar. Sonra her şey öğrenildi. Ama olayın üstü kapatıldı çünkü erkeğin eşi affetti. Öyle görmek çok kötü oluyor gerçekten :KK43:
Kızlar çalıştığım iş yerinde bir arkadaşım bana bir şey itiraf etti cuma gününden beri kendime gelemiyorum. Arkadaşım 2 sene önce 6 aylık evli olduğu eşinden aldatma yüzünden boşanmıştı. Şu anda aynı odada çalıştığımız evli ve 8 aylık bebeği olan adamla birbirlerini seviyolarmış. Adamın eşini de tanıyorum aynı iş yerinde farklı birimlerde çalışıyoruz çok tatlı bir kız eşini çok seviyor. Ne yapıcağımı bilemedim. Gözümün önündeler fıkır fıkır gülüp konuşuyorlar. Sinir oluyorum nasıl böyle bir şey yaparlar. Siz olsanız ne yapardınız?
m

Çok var böyle pislikler. Geçen de bizim bir arkadaşın iş yerinde evli adam kız kaçırdı. İnanabiliyor musunuz?

Adami esine soyleyecegim diye tehdit et, baktin birakmiyor gercekten soyle.

Böyle bir olayda susmak, suç ortağı olmaktır bana göre.
Ben olsam aldatılan kadına ya anonim bir şekilde bildirir, ya da onlar odadayken habersizce kadını çağırıp odadan çıkardım.
Gördükleri, duydukları onu ilgilendirirdi ondan sonra.
Ama açıkçası "Bana dokunmayan yılan bin yaşasın." deyip köşeme çekilemezdim....

Erkeğin yaklaşma amacı açıkca bellide geçmişinde aldatılmanın acısını yaşayan birinin böyle bir şeyin içinde olması iğrenç bir durum çivisi çıkmış bu dünyanınn insan geçmişini nede çabuk unutuyor..O bayanla tüm ilişiğinizi iletişiminizi kesin hiç bir şey söylemeyin zaten er yada geç eşi farkedecektir bayanların 6.hissii kuvvetlidir ve hiçç şaşmazz.

sessiz kalmamalısınız, birinin göz göre göre aptal yerine konmasına. vicdansızlar bir insanın onuru gururuyla oynamak bu kadar kolay bunlar için. o arkadaşınız egosunu tatmin etmek için özellikle evli adamlara sarmış.. kendi aldatılınca benim ne eksiğim var evli adamlar tercih ediyor güzelim havalarına girmiş

Allahım ıslah etsin. Nefsine yenik düşüyor kendisine yapılan bir şeyi nasıl başkasına yapabiliyor anlayamıyorum. Bence söylemelisin.

Söyledim zaten, hemen karşı taraftaki kadını aklıyo diyoki onun da suçu yokmuş eski kocam onu kandırmış. Nasıl bi fütursuzluk anlatamam. Keşke bilmeseydim içime oturdu resmen her yaptıkları bana batıyo.
oha...mezhep genişliğinde son nokta

Kızlar çalıştığım iş yerinde bir arkadaşım bana bir şey itiraf etti cuma gününden beri kendime gelemiyorum. Arkadaşım 2 sene önce 6 aylık evli olduğu eşinden aldatma yüzünden boşanmıştı. Şu anda aynı odada çalıştığımız evli ve 8 aylık bebeği olan adamla birbirlerini seviyolarmış. Adamın eşini de tanıyorum aynı iş yerinde farklı birimlerde çalışıyoruz çok tatlı bir kız eşini çok seviyor. Ne yapıcağımı bilemedim. Gözümün önündeler fıkır fıkır gülüp konuşuyorlar. Sinir oluyorum nasıl böyle bir şey yaparlar. Siz olsanız ne yapardınız?

Ben adama toplum içinde karısını ve çocuğunu hatırlatırdım devamlı sanırım .

Sen soylesen suclu olursun , soylemesende bir dert..

Bence kendisine bi hatirlat , neden bosandigini ..
Kendi yasadiklarini baskasina nasil yasatiyor ya , Allah akil fikir versin..

Daha yeni öğrendim çok sıkıfıkı duruyolardı hareketlerine sinir oluyodum hep aynı masada çalışıyolar yalnız başına iş yapmaya kafaları basmıyo diyodum ama hiç konduramamıştım. Çünkü adamın eşi yanımıza geliyodu kahve içmeye; kızda yaa 2015 yazına kadar evlenirim belki diyodum ama bu senede geçti kimse yok hayatımda falan gibi konuşmalar yapıyodu. Hatta eşi çocuktan dolayı hiç vaktim yok bir şeye diyodu. Kız da getir çocuğu annemle biz bakarız siz gezin falan diyordu. Hepsi aklıma geliyo şimdi. Deli oluyorum yüzsüzlüklerine.

yilan,kara ciyan..tuh onun kalibina:KK43:
adami cekin konusun,yaptigindan utanmiyor musun diye..cunku o kizin ar damari catlamis ,iflah olacaga benzemiyor..
bakin bunun kulaginiza gelmesi belki gidasiti degistirmeniz icindir,o 8 aylik sabinin gunahina girmesin ikisi de:KK61:
haksizlik karsisinda susan dilsiz seytandir,siz susmayin nolur..
bu saklanacak bisey degil..

Karışma bence sonra herkes seni suçlar ama kadininda bi türlü görmesini saglamalisin

Arkadaşın ikinci kez aldatilacak ve hakettiği için. . Adam karısına gidecek ilişkiyi inkar edecektir arkadasin da ikinci kez Afedersin b.. gibi kalacak.. amaan sen uzak dur o kadından sana sicramasin pislikleri. . Sana olayı anlattığı için seni de cirkefligine çekmek isteyecektir.. tek kelimeyle uzak dur duyduğunu bile unut..

vay be amma is yeri odakli aldatma varmis. Bunun sebebi acaba kadin erkek arasindaki mesafenin korunamamasi mi ? Ben bi erkek de böyle bisey hissettigim anda mesafe mi koyarim, is kadinda bitiyor. komsu arkadaslik iliskilerinde de öyle mesafeyi korumali yok arkadasmis yok abiymis hikaye...

ben böyle bi durumla karsilassam kadinla arkadasligi keserim. gerisi beni ilgilendirmez acikcasi. simdi gider kadina dersin, kadin baska türlü de yaklasabilir. Aldatilan kadin yani

Ben böyle bir şeyi kesinlikle bilmek isterdim ve mutlaka karsımdakine de söylerdim ve oylemişliğimde vardır. Boşanıp boşanmamalı onlara kalmış.

X