yasak aşk:(

Off haftasonu da bir arkadaşım buna benzer bir hikaye anlattı bana kendi işyerlerindeki .
Kurumsal ortamların da çivisi çıkmış .
Her fırsatı bulan bir aldatma peşinde .
Ben olsam böyle birşeyi tutamayabilirdim içimde, bir gün senin de başına gelebilir Allah korusun .
Bence arkadaşını uyar, yaşadığı şey sevgi falan değil,
arkadaşın metres, heves hepsi o .

Müdürümüz bayan acaba ona mı çıtlatsam? İkisinden birini farklı birime yollasalar da bari gözümüzün önünde kıkırdaşmasalar.

Ben dayanamaz bir kaç laf ederdim sanırım.
Sonra da eşin öğrenmesini sağlardım.
Bilmiyorum ama içime sinmezdi masum bir kadının kandırılması.

Birde konu sahibi karşı tarafın yerine koyun kendinizi, aldatılıyorsunuz ama haberiniz yok...
Bunu bilen biri war ama size söylemiyor...
Yanii bence facebooktan bir sahte hesap açıp mesaj atın ne bilim ya da mektup yazın.
Bilmeye hakkı war diye düşünüyorum....

Karısı daha bebeğini emziriyo ona da kıyamıyorum. Bunları bi şekilde birbirinden uzaklaştırsam biter mi acaba ilişkileri? Yemin ettirdi kimseye söyleme diye müdüre söylesem de yollasalar mı bu salakları başka başka birimlere?

bence kadın beni kocam aldattı ben acı çektim bende baska bir kadına acı cektırıyım diye yapıyor. yaptıklarına anlam verilmiyor. adama ne demeli şerefsiz hadi kadının umrunda değil senın 8 aylık bebegın varmıs gül gibi karın ne istersin masumlardan

İkisi de çok çirkin insanlar bence herşeyi hakediyorlar .
Bence hep yetkililer hem de eş bilmeli .

ah bu kadınlar kendi yaşadığı acıları başka bir kadına yaşatmaktan zevk mi alıyorlar acaba

Adamdaki pişkinliğe bak ya. Eğer laf olsun diye söylememişse karısını gözden çıkarmış zaten.

müdüre söylemek iyi çözüm olabilir başka birimler ama yapacağı varsa yinede engel olamazsın

Yine görüşmeye dewam edecekler, onları birleştiren sadece orda aynı yerde çalışmaları değil ki...
Bende 6 aylıkken bebeğim terkettim eski eşimi...
İnanın kandırılmak çok kötü birşey, ve hiç kimse kandırılmayı haketmiyor.
Buna göz yummayın bence...

Pes !! zamanında kendide aldatılmış şimdi bir kadının ona yaptığını başka kadına kendisi yapıyor hiç mi empati yapamıyor yazık üzüldüm arkadaşınız adına yerinizde olsam hiç yakınlık kurmam bu saatten sonra o insanlarla uzak durun derim

Af edersiniz ama aynı boku benim gerizekalı eşim olan insanda yedi. Aynı iş yerinde ve gözümün önünde olan birisi ile. O kızda benim yüzüme bakıp gülüyor, bir şey yokmuş gibi konuşuyor. Sonra bir bakalım destanlarca konuşmuş ve flörtleşmişler. Allah bunların cezasını versin gerçekten. Çok sinirlendim o arkadaşına. Bir insan nasıl bu kadar rezil olur anlayamıyorum.

ama şuan kendi kandırılımıyor bile bile yapıyor,ne diyim Allah ıslah etsin böyle ar damarı gitmişleri

Nasıl öğrendiniz peki, size biri mi söyledi ?
Boşandınız mı?

Nasıl öğrendiniz peki, size biri mi söyledi ?
Boşandınız mı?
Kendim hissettim ve hislerimde yanılmadım. Konuşma çıktılarını çıkarttım. herşeyi okudum. Boşanmadım şimdilik, ayrı yaşıyoruz. Ama boşanacağım. Çok kötü bir durum aynı iş yerinden biri ile olması, kız hep burnumun dibinde. O gülüyor, geziyor, hayatını yaşıyor ben ise bana yapılan bu rezilliği atlatamıyorum.

Dövdün mü kızıı

Allah onların cezalarını versin ..
Off çok sinirim bozuldu sabah sabah ..
Hafta sonu da arkadaşım anlattı, onun iş yerinde de böyle bir iğrenç durum varmış ..
Üst üste böyle şeyler okuyup duyunca hayata ve insanlara karşı güveni kalmıyor insanın .

Kadının öğrenmesi lazım. Kocası bunun bedelini ödemeli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…