- 23 Eylül 2014
- 3.882
- 4.026
Kızlar çalıştığım iş yerinde bir arkadaşım bana bir şey itiraf etti cuma gününden beri kendime gelemiyorum. Arkadaşım 2 sene önce 6 aylık evli olduğu eşinden aldatma yüzünden boşanmıştı. Şu anda aynı odada çalıştığımız evli ve 8 aylık bebeği olan adamla birbirlerini seviyolarmış. Adamın eşini de tanıyorum aynı iş yerinde farklı birimlerde çalışıyoruz çok tatlı bir kız eşini çok seviyor. Ne yapıcağımı bilemedim. Gözümün önündeler fıkır fıkır gülüp konuşuyorlar. Sinir oluyorum nasıl böyle bir şey yaparlar. Siz olsanız ne yapardınız?
Karısı daha bebeğini emziriyo ona da kıyamıyorum. Bunları bi şekilde birbirinden uzaklaştırsam biter mi acaba ilişkileri? Yemin ettirdi kimseye söyleme diye müdüre söylesem de yollasalar mı bu salakları başka başka birimlere?
Adamdaki pişkinliğe bak ya. Eğer laf olsun diye söylememişse karısını gözden çıkarmış zaten.Eminim açık açık itiraf etti ağladı. Adam diyomuş ki keşke karım melek olup uçsa yok olsa. Kız da diyo ki ben onun çocuğuna da bakarım. Böyle bi ahlaksızlık olamaz yani. Ama nasıl anlatayım karısına çocuğuna da yazık. Böyle bunun sonu ne olucak bilemedim.
Yine görüşmeye dewam edecekler, onları birleştiren sadece orda aynı yerde çalışmaları değil ki...Karısı daha bebeğini emziriyo ona da kıyamıyorum. Bunları bi şekilde birbirinden uzaklaştırsam biter mi acaba ilişkileri? Yemin ettirdi kimseye söyleme diye müdüre söylesem de yollasalar mı bu salakları başka başka birimlere?
Söyledim zaten, hemen karşı taraftaki kadını aklıyo diyoki onun da suçu yokmuş eski kocam onu kandırmış. Nasıl bi fütursuzluk anlatamam. Keşke bilmeseydim içime oturdu resmen her yaptıkları bana batıyo.
Nasıl öğrendiniz peki, size biri mi söyledi ?Af edersiniz ama aynı boku benim gerizekalı eşim olan insanda yedi. Aynı iş yerinde ve gözümün önünde olan birisi ile. O kızda benim yüzüme bakıp gülüyor, bir şey yokmuş gibi konuşuyor. Sonra bir bakalım destanlarca konuşmuş ve flörtleşmişler. Allah bunların cezasını versin gerçekten. Çok sinirlendim o arkadaşına. Bir insan nasıl bu kadar rezil olur anlayamıyorum.
Kendim hissettim ve hislerimde yanılmadım. Konuşma çıktılarını çıkarttım. herşeyi okudum. Boşanmadım şimdilik, ayrı yaşıyoruz. Ama boşanacağım. Çok kötü bir durum aynı iş yerinden biri ile olması, kız hep burnumun dibinde. O gülüyor, geziyor, hayatını yaşıyor ben ise bana yapılan bu rezilliği atlatamıyorum.Nasıl öğrendiniz peki, size biri mi söyledi ?
Boşandınız mı?
Dövdün mü kızııKendim hissettim ve hislerimde yanılmadım. Konuşma çıktılarını çıkarttım. herşeyi okudum. Boşanmadım şimdilik, ayrı yaşıyoruz. Ama boşanacağım. Çok kötü bir durum aynı iş yerinden biri ile olması, kız hep burnumun dibinde. O gülüyor, geziyor, hayatını yaşıyor ben ise bana yapılan bu rezilliği atlatamıyorum.