- 1 Temmuz 2009
- 5.742
- 5.909
Alakasiz bi yorum yapmışım yanlislikla simdi farkettim
Evet
Balkondan kocama bakma diye uyari alan uyenin konusu sandin dimi
Keşke başka biriyle paylaşmasaydınız. O abla da fenaymış hakikaten.Ben gittim iş yerinde bi abla var o kişilerin hepsiyle çok samimi ve çok güvendiğim biriydi. Ne yapabiliriz diye akıl almak için dedim müdüre mi çıtlatsak ne yapsak birim değiştirmelerini sağlasakta en azından yanyana çalışmasalar mı? Abla da yememiş içmemiş gimiş kıza demiş bana anlattı aklını başına al sizi gidip müdüre söyliycek. Kız da beni aradı dedi ki gitmiş söylemişsin ablaya bende hayır nerden çıkarttın dedim. Geldi bana söyledi bizi gidip müdüre söyliycekmişsin. Bak ben haftasonu hocaya gittim hoca dedi ki işte hamilelik ve yeni bebek olduğu dönemlerde erkeklere böyle şeyler olabiliyo sen uzak dur. Ben senin soğuman için seni okuycam deyip kızı okumuş. Sonra da gitmiş adama demiş ki benden uzak dur sende hocaya mı gidiyosun psikoloğa mı ne yapıyosan yap demiş. Bende dedim gidip söylemedim ben birşey ama sizin için değil sırf o emzikli kız duyup üzülmesin diye söylemedim dedim. Bende gidip yetiştirmiş oldum, bnm lafımı o çok güvendiğim abla ortaya çıkardı. Bu zamanda siz siz olun kimseye hiç bişey söylemeyin. Onların pislikleri yüzünden ben zor durumda kaldım şimdi.
Konuyu okumaya basladigimdan itibaren hic karismamk gerektigini dusunuyodumnki ben sona gelemeden zaten olay sonuclanmis dinimizde haksizliga goz yummayin deniyo ama kimsenin kusurunu ortaya cikarmayinda diyo yani bi adamin veya bi kadinin adini cikarmak buyuk gunah buyuzfen ben olsam hic karismam o arkadasla mesafeli okur ve sadece yanlis yaoiyosun derdim
Kızlar çalıştığım iş yerinde bir arkadaşım bana bir şey itiraf etti cuma gününden beri kendime gelemiyorum. Arkadaşım 2 sene önce 6 aylık evli olduğu eşinden aldatma yüzünden boşanmıştı. Şu anda aynı odada çalıştığımız evli ve 8 aylık bebeği olan adamla birbirlerini seviyolarmış. Adamın eşini de tanıyorum aynı iş yerinde farklı birimlerde çalışıyoruz çok tatlı bir kız eşini çok seviyor. Ne yapıcağımı bilemedim. Gözümün önündeler fıkır fıkır gülüp konuşuyorlar. Sinir oluyorum nasıl böyle bir şey yaparlar. Siz olsanız ne yapardınız?