yasak aşk:(

Arkadaşın o adamla mutlu mesut günler geceler yaşadıktan sonra adam mutlaka eşine döner, kadın da zavallı mutlaka bebek var diye affeder... Ve arkadaşın "kaşar"olarak zihinlerde kalır bu böyle gider ilet kendisine..

aslında en zararlı taraf her zaman arkadaşınız olan metres kadın olarak tezahür ediyor. aldatılan eş boşansa bile süreçten daha güçlü çıkarken 2. kadın daha feci depresif zamanlar yaşayabiliyor.

Bu yoruma asla katılmıyorum..

2.kadın kendı rızasıyla bu olaya kendını dahıl ettiği ve kendını ıkıncılıge layık gördugu ıcın,HAMILE ALDATILAN EŞten daha zararlı kimse cıkamaz bu olayda..

Ben gittim iş yerinde bi abla var o kişilerin hepsiyle çok samimi ve çok güvendiğim biriydi. Ne yapabiliriz diye akıl almak için dedim müdüre mi çıtlatsak ne yapsak birim değiştirmelerini sağlasakta en azından yanyana çalışmasalar mı? Abla da yememiş içmemiş gimiş kıza demiş bana anlattı aklını başına al sizi gidip müdüre söyliycek. Kız da beni aradı dedi ki gitmiş söylemişsin ablaya bende hayır nerden çıkarttın dedim. Geldi bana söyledi bizi gidip müdüre söyliycekmişsin. Bak ben haftasonu hocaya gittim hoca dedi ki işte hamilelik ve yeni bebek olduğu dönemlerde erkeklere böyle şeyler olabiliyo sen uzak dur. Ben senin soğuman için seni okuycam deyip kızı okumuş. Sonra da gitmiş adama demiş ki benden uzak dur sende hocaya mı gidiyosun psikoloğa mı ne yapıyosan yap demiş. Bende dedim gidip söylemedim ben birşey ama sizin için değil sırf o emzikli kız duyup üzülmesin diye söylemedim dedim. Bende gidip yetiştirmiş oldum, bnm lafımı o çok güvendiğim abla ortaya çıkardı. Bu zamanda siz siz olun kimseye hiç bişey söylemeyin. Onların pislikleri yüzünden ben zor durumda kaldım şimdi.

Keşke başka biriyle paylaşmasaydınız. O abla da fenaymış hakikaten.

Konuyu okumaya basladigimdan itibaren hic karismamk gerektigini dusunuyodumnki ben sona gelemeden zaten olay sonuclanmis dinimizde haksizliga goz yummayin deniyo ama kimsenin kusurunu ortaya cikarmayinda diyo yani bi adamin veya bi kadinin adini cikarmak buyuk gunah buyuzfen ben olsam hic karismam o arkadasla mesafeli okur ve sadece yanlis yaoiyosun derdim

Sen bu olayı çok yanlış anlamışsın arkadaşım...kadının ,adamın adını çıkarmak büyük günahmış zina yapıyo bunlar zinaaa.huuu adı çıkmasın dediğin adam karısını aldatıyorrr

Ben donup kalıyorum kesinlikle karısınads söyleyemem. Başıma benzeri geldi. Valla hiş bişey demedim. Sebep ben olamam yani. Kahrolurum kızın üzüldüğünü görürsem. Ama kesinlikle muhatap olmam olmadım da. Ne günlere kaldık yarabbim. Sen koru

Canim herkesin gunahi kendine ben boyle dusunuyorum evet zina yapiyolar ama bi insani neyaparsa yapsin kinamak buyuk gunah ( zinaayi yapan rabbim affet pismanim der tovbe eder rabbim affeder )kinayanin haberi olmaz ama bi insan kinadigini yasamadan olmez

sana ne be arkadaşım
sen işine bak=D

ayrıca başlık altında bidi bidi eden herkes de kendi işine baksın. kimse size milletin öpüşmesi, koklaşması, ilişkileriyle ilgili atıp tutma hakkını vermiyor. sahi, bu cüreti nereden buluyorsunuz acaba?

Bence karıştığınız iyi olmuş. Siz hiç gerilmeyin durumdan. Kabahati işleyen iki terbiyesiz ortada. Onlar gerilsin, sıkılsın.

Belki güvendiğiniz abla da silkinip kendilerine gelsinler diye müdür kozunu sürmek istemiştir ama keşke kim olduğunuzu açıklamadan "insanlar şüphelenmiş, müdüre şikayet edeceklermiş sizi" deseymiş. Yine de belki kendilerine gelmelerine yardımcı olur.

Sonuç olarak siz doğrusunu yapmışsınız bana kalırsa. İnsanların bilip susması onay anlamına gelir, bu da böyle terbiyesizlere cesaret verir.

Arkadasiniz bunu size bence esi duysun diye soylemistir... Aldatilmanin acisini aklinca boyle cikaracak. Sizi de bu yonde kullaniyor...o da adam icin oyuncak oldugunun farkinda aklinca boyle tatmin ediyor bu tipler kendini...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…