ofis ortamı

Buram buram kıskançlık koktu buralar. Kızların işini maaşını statülerini falan kıskanmışsınız. Üşenmedim az önce baktım kaç konu açtığınıza benim saydığım toplam 8 konu var sadece işle ilgili açtığınız. Yerinizde olsam susar maaşıma ve işime bakarım. Sizin hedefleriniz o kızları ilgilendirmiyor siz kendi işinize bakın.

Aralarına giremediğiniz için bir kıl olma sezdim, net. 😂😂😂
Vallahi gayet harıka arkadaşlıklarım oldu anlaşamadıklarımda oldu kımsenın arasına girmek gıbı bir nıyetım yok. Ama kişi kemdınden bilir işi😁Şöyle soyluyum bır anda çok yakın olup sonra araları bozulan çok fazla arkadaşlık gördüm . O yüzden sındıre sındıre arkadaslık edınmek her zaman daha sağlamı. Siz neden bu kadar öfkeli ve kalbınız hep kötüye çalısıyor😁

Vallahi gayet harıka arkadaşlıklarım oldu anlaşamadıklarımda oldu kımsenın arasına girmek gıbı bir nıyetım yok. Ama kişi kemdınden bilir işi😁Şöyle soyluyum bır anda çok yakın olup sonra araları bozulan çok fazla arkadaşlık gördüm . O yüzden sındıre sındıre arkadaslık edınmek her zaman daha sağlamı. Siz neden bu kadar öfkeli ve kalbınız hep kötüye çalısıyor😁
Farkında değilsiniz galiba ama üç kuruşluk diye bahsedilen arkadaşlıklar taa üniversiteden geliyormuş. Neye göre kime göre bir çıkar çatışmasına bakar diyorsunuz ? Çok çabuk arkadaş edinmemek gerektiğini söyleyip kızlar aralarına ilk andan almıyor diye laf saymakta çelişiyor.

X