ayrılmışsınız sanırım.kesinlikle doğru bir karar.hayırlı olsun.Allah karşınıza iyi insanlar çıkarsın.
evet ayrildim 5 gün önce. Ailme laf etti ya ailen ya ben dedi bende patladim bitirdim. Daha önce yapmaliydim ama bardagi ya ailen ya ben secenegi tasirdi.
Aileside kendinde bana deger vermediler, onlari bi ömür cekmeye mecbur degilim helleki degmeyen insanlar icin zorluk cekemem...
Amin insallah hayirlisini nasip etsin rabbim...
En doğrusunu yapmışsın canım, açıkçası okur okumaz yurt dışına kapağı atmak için seni kullanmak istediği geldi, böyle vasıfsız türk erkekleri artık böyle fırsat bulunca atlıyorlar abiri caizse, tabii allah bilir sonuçta. Umarım hakkında hayırlısı olur, allah iyilerle karşılaştırsın. Aman bir daha aldanıp döneyim falan deme, böyleleriyle ömür geçmez.
Gerçekten sabrı bol bir insanmışsınız. Ayrılmakla da en doğrusunu yapmışsınız, öyle bir insanla ömür geçmez. Daha yaşınız çok genç, elinizi sallasanız ellisi, hiç takılmayın.
bir hayat kurtulmuşçok sevindim gözün aydın
sonuna kadar okudum yazdıklarını ve çok doğru bir karar vermişsin bu nasıl çekilmez bir erkektir ya kesin aslan burcudurrrrartık yeni güzel bir hayata başla canım inş onun gibi insanlarla karşılaşmazsın bidaha:2:
Zararın neresinden dönseniz kardır.Bence aynı şehirde,düzenli görüşen bir çift olsaydınız ilişkiniz bu kadar bile sürmeyecekti.İş işten geçmeden gerçek yüzünü görmeniz sizin için bir şans olmuş.Gelecekte size ve ailenize uygun birisiyle karşılaşıp mutlu bir yuva kurmanızı dilerim.
ilk sayfadan başka okuyamadım sanırım kalbim de dayanmazdı bunca şey var ve sen askere gitmemesini mi sorun ediyorsun kurban kes güzel kardeşim arkanda bir ailen kadrolu bi işin güzel bi ülkede hayatın var deli misin sen bunlarla uğraşılır mı
uf eski konuymuş be
böyle bi adamla ömür geçmezmiş zaten.
aynen anlattığın gibi kıskanç bi sevgilim vardı 15 gün önce ayrıldık.
ama senin sevgilin kendini üstün gören biriymiş ve biraz da geri kafalı belli ki.
bana biraz da saygısız gibi geldi. alen hakkında konuşması falan..
bence bitirmek en doğrusu şimdi bitmese bile ilerde evlenince çatırdamaya başlar.
aramayan sormayan, kıskanç, ilgisiz bi adamla niye ömrünü çürütesin ki ? üstelik ailene saygısı da yok.
hakkında hayırlısı olsun.
edit: konu eskiymiş bitirmiş ve mutlusun zaten şuanda. daha mutlu ol :)
eğer bu adamla evlenmiş olsaydın açıkça daha olumlu yapıcı yazmaya kalkardım ama söz altı üstü o zaman açıkça söylüyorum:
kaç bacımmm. kurtar kendini. sözde böyle olan adam evlendikten 1 sene sonra sana etmediğini bırakmaz üstüne had git boşan ne yaparsan yap der... konuşmaya kalksan dinlemez. boşanırsan boşan der....
sözü takmış sallamış nasılsa cepte diye evlenince vay senin haline...
çok da küçük. sorumsuz. 24 yaş çok erken erkek için. istisnalar vardır tabi ama yok ne acelen var. yazık etme kendine.
50 kere söz atmak 1 boşanmadan iyidir.
eğer bu adamla evlenmiş olsaydın açıkça daha olumlu yapıcı yazmaya kalkardım ama söz altı üstü o zaman açıkça söylüyorum:
kaç bacımmm. kurtar kendini. sözde böyle olan adam evlendikten 1 sene sonra sana etmediğini bırakmaz üstüne had git boşan ne yaparsan yap der... konuşmaya kalksan dinlemez. boşanırsan boşan der....
sözü takmış sallamış nasılsa cepte diye evlenince vay senin haline...
çok da küçük. sorumsuz. 24 yaş çok erken erkek için. istisnalar vardır tabi ama yok ne acelen var. yazık etme kendine.
50 kere söz atmak 1 boşanmadan iyidir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?