• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

YENGEC ERKEGİNİN 4 YİL SONRAKİ AYRİLİĞİ

Eskiden seviyormus. Artik seni sevmiyor, sevgisi bitmis belliki, istemiyor. Nesini anlamayip kabullenemedin?
Ben çok seven bir insanin pat diye ortada birabilmesini kabul edemiyorum gunumuz caginda herkes herkesin cebinde aman ya sana kiz mi erkek mi yok diyorlar o yuzden kimin eli kimin cebinde belli degil bu benim fikrim...İliskiler emekle.cabayla kurulur elbette 4 yil konustum diye illa zorla evlenilecek diye bisey soylemiyorum ama o kadar sevgi saygi emek vs vs bunlar oturulup.konusulmadan pat diye birakilmaz duygular oyle pat diye sonmez 1 hafta once askim hayatim.deyip.bir hafta sonra da sogudum.bitti de denmrs bu bu duygulsri kabul edemiyorum degil sevgilim kendimde de olsa kabul etmem....Birini sevmek kolay degil ki sevginin temelinde cok farkli ollgular var neden kimse beni anlamak istemiyor kabul edemedigim beni sevmedigini soylemesi degil ki kabul edemedigim sevgi kavraminin bu kadar aman ya bosver sevmemis gibi soylenmesi bu kadar kolay mi ya ...

Ben ayrilir ayrilmaz yalvarmadim 15 gun sonra aradim sure verdim kendimce aniden duvarla karailasinca ne oldugunu bilemedim kabullenemedim sonra bu surec basladi kendimi tutamadim kendi de dedi dusunemme bile firsat vermedin takintili gibi davrandin iliskide bogdun ayrildim bogdun ben sana nasil guveneyim evlenince ben o evde ne yapcam dedi bana hakliydi 4 ay ugrastim salak gibii 10 gunde bir 1 haftada bir her engeli actifi da instgramdan mailden hee yerden yazdim ankesorlu telefonlardan aradim cidden dayanamadim cok pismanim 😔
Öncelikle sevgi bitebilir, insanlar soğuyabilir, bunu kabullenmen gerekli. Sen istediğin kadar anlama, olmayınca olmuyor işte. Bu kadar zorlaman senden daha fazla soğutmuştur. Yapabileceğin şeye gelince; Onu heryerden siliyorsun, sonra instayı aktif kullanarak yeni insanları takip ediyor ve yakışıklı tiplerin takip isteğini yavaş yavaş kabul ediyorsun. Profilini herkese açık yapma. Süslenip geziyorsun, hikaye gönderi paylaşımı yapıyorsun. Kimseye göndermeli olmayacak bu paylaşımlar. Kendi içinde unutman lazım, ondan vazgeçmen bunu kabul etmen. Dönerse senindir, ancak şunu unutma tekrar gidecektir büyük ihtimalle.

Ben çok seven bir insanin pat diye ortada birabilmesini kabul edemiyorum gunumuz caginda herkes herkesin cebinde aman ya sana kiz mi erkek mi yok diyorlar o yuzden kimin eli kimin cebinde belli degil bu benim fikrim...İliskiler emekle.cabayla kurulur elbette 4 yil konustum diye illa zorla evlenilecek diye bisey soylemiyorum ama o kadar sevgi saygi emek vs vs bunlar oturulup.konusulmadan pat diye birakilmaz duygular oyle pat diye sonmez 1 hafta once askim hayatim.deyip.bir hafta sonra da sogudum.bitti de denmrs bu bu duygulsri kabul edemiyorum degil sevgilim kendimde de olsa kabul etmem....Birini sevmek kolay degil ki sevginin temelinde cok farkli ollgular var neden kimse beni anlamak istemiyor kabul edemedigim beni sevmedigini soylemesi degil ki kabul edemedigim sevgi kavraminin bu kadar aman ya bosver sevmemis gibi soylenmesi bu kadar kolay mi ya ...
Kolay olmasa, sen kabullenemesen ne olacak? Gördüğün üzere adam gitti ve dönmüyor. Ya böyle böyle kafayı yersin ya kabul edersin. Ortası yok ki.

nasil sevgisi bitebilir azalir ama biter mi
Kimi gün geliyor sabah uyanıyoruz kendimizden nefret ederek ertesi gün ise bambaşka biri oluyoruz tabii ki bitebilir.
Tek olay ile oldu gibi düşünmeyin son bir sene diyorsunuz birikmiş ve bitmiş soğumuş.
Dört ay boyunca adama sürekli yazıp aramanız çok çok büyük talihsizlik, her şeyi geçtim tacize girer.
Bir zamanlar sevgiliydiniz diye sonsuza kadar ona ulaşma hakkınız olmuyor.

Acı çekiyor olabilirsiniz ama silkelenin ve toydum falan gibi düşünmeyin 26 yaşında başlamış ilişkiniz
Tecrübe oldu bir dahakine kimseyi evleneceğim diye alttan alıp darlamazsınız sizinle evlenmek isteyen biriyle evlenirsiniz

Allah aşkına bu drama da çok silkelenin yani.
Artık istemiyor çok açık, hem kendinizi küçük düşürüyorsunuz hem yaralarınızı kaşıyorsunuz

Bazen tek bir hareket tek bir cümle bile bitirir o kadar diyeyim sana.
Ayrıca yaklaşık 1 yıldır sorun çıkartıyormuşsun o da yeter tamam demiş..
Arama adamı rahatsız etme..

Sanirim ben bunu kabul edemiyorum kullanilmislik hissi veriyor geecekten asla oyle biri degildi ben de onun ilk kiz arkadasiyim secicidir sessizdir oturaklidir beni xok severdi ya cicekler cikolatalar bogardi ama ben gittim evlenelim diye surekli kavga edip bogdum sonra da uzaklastikca uzaklasti anlayamadim ben 😔gitmez sevgisi bitmez dedim inanamiyorum ama insan nasil sevgisi bitebilir azalir ama biter mi
İnsanlar zamanla değişir ve evet sevgiler bitebilir. Kendi hayatınıza odaklanın, kimseyi kendinizden önemli görmeyin. Kimse vazgeçilmez değil, ben bunları hak etmedim diye düşünürseniz unutamazsınız. Geçmişte sevdi diye ömür boyunca da sevmek zorunda değil o yüzden kullanıldım diye düşünmeyin.

Bana daha çok aileler tanıştı 4 yıl konuştuk ne derler kaygısı gibi geldi bu. Adam evlenmek istememiş bu suç değil ki siz de onu evliliğe zorladıkça uzaklaşmış. Bunlar olabilir. Benim burcum de yengeç ve darlanmayı hiç sevmem ısrar edilmesini sevmem ama bunu kim sever ki ? Çekin tırnaklarınızı adamın üstünden istemiyor sizi.

Merhabalar ben birini cok seviyorum hala öyle kendisi cok kavga ediyoruz diye beni terk etti 4 yillik bir birlikteliğimiz vardi ve beni çok seviyordu asla yapmaz dediğim birakmaz dediğim insan ailesi de sanirim aklini karistirmis pnun disinda kucuk bir tartisma ile yeter biktim yoruldum istemiyorum diye terk etti ben sok 4 yilda sadece 1 hafta ayrilmistik dayanamadi atladi geldi...Emeklerim.çöp oldu isini ben buldum, uzaktaydik bekledim, evlilige gitmeyince cok kavga etmeye baslamistim son 1 senedir adim atalim yasimiz geliyor diye zamani var dedi suanda sogudum.bitti diyor her yerden engelledi 4 ay oldu 4 aydir her 15 gunde bir yazdim yalvardim yeminler ettim bir daha bogmucam sikmicam seni tam söz diye cok ustume geliyosun demisti oysa hep boyleydim ama son 1 senedir hep ben arihordum neredeyse ama yan yana gelince hic sogumuz gibi degildi fakat biraz uzaklastigininfark ediyordum ben de korktum gidecek diye gun icinde 10 kere falan ariyordum ama acmiyordu ki ya da 50 tane zeni seviyorumlu mesajlar atiyordum ne olur jlk sevgilim benim kendisi deliriyorum oturuyorum dua ediyorum.Gecen yine ulastim kendisine umut etme bitti diyor bu kadar kolay mi dedim asla boyle biri degildi hic sevmemis gibi davraniyor dedi ki uzaklasinca sogufugumu daha iyi anladim hislerim bitti bu sekilde sana gelsem bisey degismez dedi bana 😔😔aldatma yok yalan yok 4 yilda bir ke ayrilmadik sadece son 1 sene 6 ayda cok ustune gittim o da yapma dedi 1 hfat kendimi tuttum sonra yine boyle biri degildim benden uzaklasmasi bende kaybetme korkumu tetikledi nasil yalvardim ailesini dahi aradim kac defa evlenecektik ajleler tanisti hayatta boyle iyi erkek yoktur diyordum anlayisli sevgi dolu beni goklere cikaran sanirsiniz dusmaniyim her yerden neglledi surekli yazip yalvardigim icin geri doner mi ne olur biseyler deyip akil verin cok seviyorum 4 ay oldu ama hala bir gelisme yok.30 yasimizdayiz bekletti o kadar dedim adini koyalim uzagiz biz diyr beni dinlemedi uzaklikta etkiliydi kavgada bunu gormedi biz anlasamiyoruz yarin hic anlasamayiz gordum seninle evlenirsem biz mutlu olamazyiz falan dedi bana bana gozlerime askla bakan insandi sensiz yapamam derdi anlatamam ....cok kotuyum
Biri de bana bu kadar yazsa bunaltsa bende soğurum

adam sizi istemiyor ki bunu açıkça söylemiş
çok seviyordu ama diyorsunuz ancak sevgi bitebilen bir şey (anne babalık vs dışında)
adam engellemiş, bir umut besleme demiş daha ne desin?
giden kişiyi de yalvararak geri döndüremezsiniz boşuna gururunuzu hiçe saymayın.

Soru sahibi sizi cok iyi anliyorum. Asla kendinizi suclamayin. Dunyanin en normal istegi 30 yasinda 4 yillik sevgili ile evlenmek istemek. Size prenses gibi davranmis olsa bile evlilik hic aklinda yokmus. 4 yil cok uzun bir zaman. Sizin kaderinizde sizi seven biriyle hayatinizi birlestirmek varmis, kader o adama takili kalmayin diye ipleri eline almis. Adamla barissaniz bile asla sizinle evlenmeyecek, size istediginiz hayati sunmayacakti. Nedenini sorgulamayin ve kendi yolunuza bakin. İliskilerden ogrendigim sey asla ama asla bir erkege yalvarmamali, onu daha cok sevdigini gostermemeli bir kadin. Gozunde tozdan fazla degeriniz olmuyor sonra.

kabul et ya da etme adam sogumus ayrılmis iste. yakasina mi yapışacaksin?

Benim ilk erkek arkadasimdi o kadar guzel zamanlarimiz gecti ki 500 km uzakta kimse bilemez..Kolay degildi cok zordu hersey ama buyuk bir sekilde o da ben de onu seviyordum..Fakat suan olanlar o kadar uzuyor ki beni hayal kirikligina ugradim tartismalarda 24 saat gecmeden arayip hemen barisan bir cifttik yoruldum bunaldim bitti diye birakti beni ben hak etmedim cok kotuyum evet belki erkek mi yok diyeceksiniz.Ama o kadar emek harcadim hayatini ben kurdum ki anlatamam size ve cok da seviyordu beni.İlk defa birisini sevdim, asik oldum birisi beni sevdi toydum hatalarim vardi ama cok sevdim hep arkasinda durdum bekledim, ayrilmadim hic ne yapmam gerektigini bilmiyorum sevgi her seyi yener bana gore ama asla konusmuyor engelliyor her yerden asla yapacak biri degili aslaa agir da konustu cok ama gonlum gecmiyor
Sizin konunuz millet ders olsun. Kimsenin hayatını kurmanıza gerek yok. Tüm genç kızlara söylüyorum. Erkek milletine fedakarlık etmeye, kendinden vermeye gerek yok. Hele hele bunu karşılığını umarak hiç yapmayın. Böyle ortada kalırsınız. Şu hayatta bir defa geliyoruz, tüm geleceğinizi beklentilerinizi kimsenin keyfine bırakmayın. Evlilik sizin için bu kadar önemli bir şeyse keşke 26 yaşında daha bu yolda hiç bir hazırlığı olmayan, buna yanaşmayan biri ile yola çıkmasaydınız.
Kimseye boşuna yalvarmayin. Adam sizi sevse olay buraya gelmezdi zaten. İşi gücü yokken en iyi seçenek siz olduğunuz için sizinle olmuş. Şimdi sizden daha iyisini bulacağını düşündüğü için ayrılmış o kadar. Ben hayattan ve ilişkiden beklentisi evlilik olan tüm kızlara söylüyorum. Şu hayatta sağlıklı bir ilişki ve evlilik istiyorsanız kendi hayatını bir şekilde kurmuş adamlar ile yani kendi hayatını kazanan , işini gücünü bir yola koymuş adamlarla yola çıkın, adamda en fazla bir sene içinde bu yönde adım görmüyorsanız da tekmeyi basın geçin. Siz kimseyi evliliğe ikna etmek zorunda değilsiniz, değerlisiniz.

Sanirim ben bunu kabul edemiyorum kullanilmislik hissi veriyor geecekten asla oyle biri degildi ben de onun ilk kiz arkadasiyim secicidir sessizdir oturaklidir beni xok severdi ya cicekler cikolatalar bogardi ama ben gittim evlenelim diye surekli kavga edip bogdum sonra da uzaklastikca uzaklasti anlayamadim ben 😔gitmez sevgisi bitmez dedim inanamiyorum ama insan nasil sevgisi bitebilir azalir ama biter mi
bir sarkida diyor ki;
"Geçenlerde geldi geri bana
Ne düşündüğümü sordu dedim artık soru sorma
Bazen bazı şeyler ölür
Sebebi böyle günler olur"

bazi bazi seyler ölmüş, sebebi senin kavga edip bogdugun gunler olmus
ben de yengec burcuyum. beni yolda gorsen "bu kizi kimse sevmemiş mi bu ne buldumcuk" dersin, kolum ayri sarilir bacağım ayri sarilir, hediyelere bogarim sevdigimi. hep böyleydim. sevince göklere çikarim - full kapasite gosteririm sevgimi. lovebombing benim icin bir yasam stili😅
amaaaa hayatimdaki kisi beni hayal kirikligina uğratirsa bir anda soğurum. daha önce de çok oldu. ölüp biterken yaptigi tek hareketle gözümden düşen.
sonra zaten hayatimdan gonderirim, cok aramadan daha iyisini bulurum. sevgi biter mi? valla eski sevgililerimi düşünüyorum, birine en ufak hissim kalmadi. hepsinin carsisi pazar olsun:) bir gram hevesim yok birine bile

Merhabalar ben birini cok seviyorum hala öyle kendisi cok kavga ediyoruz diye beni terk etti 4 yillik bir birlikteliğimiz vardi ve beni çok seviyordu asla yapmaz dediğim birakmaz dediğim insan ailesi de sanirim aklini karistirmis pnun disinda kucuk bir tartisma ile yeter biktim yoruldum istemiyorum diye terk etti ben sok 4 yilda sadece 1 hafta ayrilmistik dayanamadi atladi geldi...Emeklerim.çöp oldu isini ben buldum, uzaktaydik bekledim, evlilige gitmeyince cok kavga etmeye baslamistim son 1 senedir adim atalim yasimiz geliyor diye zamani var dedi suanda sogudum.bitti diyor her yerden engelledi 4 ay oldu 4 aydir her 15 gunde bir yazdim yalvardim yeminler ettim bir daha bogmucam sikmicam seni tam söz diye cok ustume geliyosun demisti oysa hep boyleydim ama son 1 senedir hep ben arihordum neredeyse ama yan yana gelince hic sogumuz gibi degildi fakat biraz uzaklastigininfark ediyordum ben de korktum gidecek diye gun icinde 10 kere falan ariyordum ama acmiyordu ki ya da 50 tane zeni seviyorumlu mesajlar atiyordum ne olur jlk sevgilim benim kendisi deliriyorum oturuyorum dua ediyorum.Gecen yine ulastim kendisine umut etme bitti diyor bu kadar kolay mi dedim asla boyle biri degildi hic sevmemis gibi davraniyor dedi ki uzaklasinca sogufugumu daha iyi anladim hislerim bitti bu sekilde sana gelsem bisey degismez dedi bana 😔😔aldatma yok yalan yok 4 yilda bir ke ayrilmadik sadece son 1 sene 6 ayda cok ustune gittim o da yapma dedi 1 hfat kendimi tuttum sonra yine boyle biri degildim benden uzaklasmasi bende kaybetme korkumu tetikledi nasil yalvardim ailesini dahi aradim kac defa evlenecektik ajleler tanisti hayatta boyle iyi erkek yoktur diyordum anlayisli sevgi dolu beni goklere cikaran sanirsiniz dusmaniyim her yerden neglledi surekli yazip yalvardigim icin geri doner mi ne olur biseyler deyip akil verin cok seviyorum 4 ay oldu ama hala bir gelisme yok.30 yasimizdayiz bekletti o kadar dedim adini koyalim uzagiz biz diyr beni dinlemedi uzaklikta etkiliydi kavgada bunu gormedi biz anlasamiyoruz yarin hic anlasamayiz gordum seninle evlenirsem biz mutlu olamazyiz falan dedi bana bana gozlerime askla bakan insandi sensiz yapamam derdi anlatamam ....cok kotuyum
Sen kendini kandırıyorsun başkasını bulmuştur

, kolum ayri sarilir bacağım ayri sarilir, hediyelere bogarim sevdigimi. hep böyleydim. sevince göklere çikarim - full kapasite gosteririm sevgimi. lovebombing benim icin bir yasam stili😅
amaaaa hayatimdaki kisi beni hayal kirikligina uğratirsa bir anda soğurum. daha önce de çok oldu. ölüp biterken yaptigi tek hareketle gözümden düşen.
Sonra da bir yıla veya birkaç aya ellerinde çiçekler kapında sırılsıklam…

Kullanıldığınızı düşünüyorsanız en baştan kartları açık oynayacaksınız.30 yaşında yetişkin birisiniz.Evlilik niyetiniz vardı madem baştan benim düşüncem bu yoksa devam etmeye gerek yok diyebilirdiniz.4 yıl boyunca ikna ederim diye beklemişsiniz sebep?Eşimle tanıştığımda gezip tozayım sonra bakarız diye düşünmedim .Ama baktım onun niyeti gezip tozmak.Noktayi koymak istedim.Kimse kimseye mecbur değil.O da gezip tozacak insanlarla görüşür sonuçta.Gideceğimi anlayınca telaşlandı o da ciddi bakmaya başladı olaya.Evet eşimi çok seviyorum çok kıymetli benim için her şeyden önce aşırı saygı duyuyorum ona.Ama olmasaydı da nasip deyip geçecektim.Yalvarmak olacak iş değil.

Offf ruhumu kararttınız, çocuğun sizden kaçması ii olmuş kurtarmış kendini. Siz de tedavi olun.

Araba alicam dedi kredi cekip para verdim cebimden suan calistiği bakanlikta bir isi var adam bulup tanidikla soktum cok mutlu olmustu senin sayende diye magazada calisan universiteliydi biraz para biriktirip evleniriz dedi tam borclar bitti kavgalar bssladi iste e hadi sdini koyalim su bu derken 😔😔
Torpil mi yaptiniz mllletin hakkina girip. Sizin gibilere zaten mutluluk haram. Yapana da yaptirana da. Hic uzulmedim Bunu okuyunca. Mllletin hakkina girerek gozune girmeye calistiniz adamin

Back
X