Merhabalar ben birini cok seviyorum hala öyle kendisi cok kavga ediyoruz diye beni terk etti 4 yillik bir birlikteliğimiz vardi ve beni çok seviyordu asla yapmaz dediğim birakmaz dediğim insan ailesi de sanirim aklini karistirmis pnun disinda kucuk bir tartisma ile yeter biktim yoruldum istemiyorum diye terk etti ben sok 4 yilda sadece 1 hafta ayrilmistik dayanamadi atladi geldi...Emeklerim.çöp oldu isini ben buldum, uzaktaydik bekledim, evlilige gitmeyince cok kavga etmeye baslamistim son 1 senedir adim atalim yasimiz geliyor diye zamani var dedi suanda sogudum.bitti diyor her yerden engelledi 4 ay oldu 4 aydir her 15 gunde bir yazdim yalvardim yeminler ettim bir daha bogmucam sikmicam seni tam söz diye cok ustume geliyosun demisti oysa hep boyleydim ama son 1 senedir hep ben arihordum neredeyse ama yan yana gelince hic sogumuz gibi degildi fakat biraz uzaklastigininfark ediyordum ben de korktum gidecek diye gun icinde 10 kere falan ariyordum ama acmiyordu ki ya da 50 tane zeni seviyorumlu mesajlar atiyordum ne olur jlk sevgilim benim kendisi deliriyorum oturuyorum dua ediyorum.Gecen yine ulastim kendisine umut etme bitti diyor bu kadar kolay mi dedim asla boyle biri degildi hic sevmemis gibi davraniyor dedi ki uzaklasinca sogufugumu daha iyi anladim hislerim bitti bu sekilde sana gelsem bisey degismez dedi bana

aldatma yok yalan yok 4 yilda bir ke ayrilmadik sadece son 1 sene 6 ayda cok ustune gittim o da yapma dedi 1 hfat kendimi tuttum sonra yine boyle biri degildim benden uzaklasmasi bende kaybetme korkumu tetikledi nasil yalvardim ailesini dahi aradim kac defa evlenecektik ajleler tanisti hayatta boyle iyi erkek yoktur diyordum anlayisli sevgi dolu beni goklere cikaran sanirsiniz dusmaniyim her yerden neglledi surekli yazip yalvardigim icin geri doner mi ne olur biseyler deyip akil verin cok seviyorum 4 ay oldu ama hala bir gelisme yok.30 yasimizdayiz bekletti o kadar dedim adini koyalim uzagiz biz diyr beni dinlemedi uzaklikta etkiliydi kavgada bunu gormedi biz anlasamiyoruz yarin hic anlasamayiz gordum seninle evlenirsem biz mutlu olamazyiz falan dedi bana bana gozlerime askla bakan insandi sensiz yapamam derdi anlatamam ....cok kotuyum