ilk sayfadan başka okuyamadım sanırım kalbim de dayanmazdı bunca şey var ve sen askere gitmemesini mi sorun ediyorsun kurban kes güzel kardeşim arkanda bir ailen kadrolu bi işin güzel bi ülkede hayatın var deli misin sen bunlarla uğraşılır mı
merhaba canim biz ayrilali tam 8 ay oldu :)
Inan sonradan bende cok sövdüm kendime ama atlatim hepsini ne cahil, ne tecrübesizmisim diyroum kendime. Suanda hem universite okuyor hem calisiyorum :) 2. semesterdeyim bile.
Bu 8 ay icerisinde yani bundan bi 4-5 ay önce tekrar konusmuslugumuz var yani birlesme degilde daha cok icimde kalanlari söyleyemeden bitirdirim icin onunla tekrar konustum. Ama tabikide barismadim sonradan o istedi barismayi hatta evlenme bile teklif etti. Okulumu birakmami bu yil evlenmeyi teklif etti bana.
Ve sonradan ben onunla olan bagimi tamamen kopardim cünkü söyleyeceklerimide söylemistim bu da önemliydi benim icin. Yengesi (benim yasadigim ülkede yasiyor) beni aradi ve onunla tekrar konsutugumuzu ögrenmis.
Yengesi bana aynan söyle dedi "pamuk_helva siz onunla tekrar konusuyormussunuz baristinizmi? Onunla sakin ama sakin barisma onun zaten bi sevgilisi var benim yanimda konusuyorlardi (tatildeymis yengesi o sira). Hayatina devam et ondan kimseye hayir yok ben onu bilirim. Nezaretemi düsmeler adam mi dövmeler, aldatmalar hersey ne pisliklerini bilirim ben onun" beya uzun konustuk...
Benim söyledigim tek sey ise "Ablacim senden allah razi olsun ama benim icin o defter coktan kapandi ben hayatimi yoluna koydum hayatima onu tekrar almayada niyetim yok"
Böyle iste zaten suanda icimde ona karsi nefret bile beslemiyorum o kadar umrumda degil artik...
Bu yasadiklarimin tek artisi bana coksey ögretmis olmalari suanda ne istedigimi biliyorum ve istediklerimi gerceklestirmek ve hayatimi istedigim yere getirmek icin mucadele veriyorum.
Yani beni aldatan, kandiralan yalan söyleyen bir insandi ve ben bunu evlenmeden önce ögrendigim icin rabbime binlerce kere sükrediyorum..