Yasadiklarima objektif bir bakis acisi!!!

ayrılmışsınız sanırım.kesinlikle doğru bir karar.hayırlı olsun.Allah karşınıza iyi insanlar çıkarsın.

evet ayrildim 5 gün önce. Ailme laf etti ya ailen ya ben dedi bende patladim bitirdim. Daha önce yapmaliydim ama bardagi ya ailen ya ben secenegi tasirdi.

Aileside kendinde bana deger vermediler, onlari bi ömür cekmeye mecbur degilim helleki degmeyen insanlar icin zorluk cekemem...

Amin insallah hayirlisini nasip etsin rabbim...

En doğrusunu yapmışsın canım, açıkçası okur okumaz yurt dışına kapağı atmak için seni kullanmak istediği geldi, böyle vasıfsız türk erkekleri artık böyle fırsat bulunca atlıyorlar abiri caizse, tabii allah bilir sonuçta. Umarım hakkında hayırlısı olur, allah iyilerle karşılaştırsın. Aman bir daha aldanıp döneyim falan deme, böyleleriyle ömür geçmez.

Gerçekten sabrı bol bir insanmışsınız. Ayrılmakla da en doğrusunu yapmışsınız, öyle bir insanla ömür geçmez. Daha yaşınız çok genç, elinizi sallasanız ellisi, hiç takılmayın. :34:

evet ayrildim 5 gün önce. Ailme laf etti ya ailen ya ben dedi bende patladim bitirdim. Daha önce yapmaliydim ama bardagi ya ailen ya ben secenegi tasirdi.

Aileside kendinde bana deger vermediler, onlari bi ömür cekmeye mecbur degilim helleki degmeyen insanlar icin zorluk cekemem...

Amin insallah hayirlisini nasip etsin rabbim...

bir hayat kurtulmuş :7: çok sevindim gözün aydın :70:

sonuna kadar okudum yazdıklarını ve çok doğru bir karar vermişsin bu nasıl çekilmez bir erkektir ya kesin aslan burcudurrrr:1: artık yeni güzel bir hayata başla canım inş onun gibi insanlarla karşılaşmazsın bidaha:2:

En doğrusunu yapmışsın canım, açıkçası okur okumaz yurt dışına kapağı atmak için seni kullanmak istediği geldi, böyle vasıfsız türk erkekleri artık böyle fırsat bulunca atlıyorlar abiri caizse, tabii allah bilir sonuçta. Umarım hakkında hayırlısı olur, allah iyilerle karşılaştırsın. Aman bir daha aldanıp döneyim falan deme, böyleleriyle ömür geçmez.

Yok o hataya bi ikinci kez düsmem. O ayrildiginda onu affetmeyecektim. Zaten bunuda onun baskisi aldinda kalipta yaptim. Sükür gec olmadan gercekleri kabullenebildim...Mutlu ve huzurluyum artik... KImse icin ailemden vazgececek degilim...

Iyi dileklerin icin tesekür ederim..

Gerçekten sabrı bol bir insanmışsınız. Ayrılmakla da en doğrusunu yapmışsınız, öyle bir insanla ömür geçmez. Daha yaşınız çok genç, elinizi sallasanız ellisi, hiç takılmayın. :34:

hayir hic mi hic takilmiyorum. Üzülmedim. Icim rahatladi, omuzlarimdan bir yük kalti. Hic olmasa rahat uyuyuyorum artik. Ben hep icime attim ve uyumlu bir insanim. Kizar hoslanmaz diye. AMa ya ailen ya ben diyince patladim...
Ben bile bilmezdim bu kadar sabirli oldugumu.

sonuna kadar okudum yazdıklarını ve çok doğru bir karar vermişsin bu nasıl çekilmez bir erkektir ya kesin aslan burcudurrrr:1: artık yeni güzel bir hayata başla canım inş onun gibi insanlarla karşılaşmazsın bidaha:2:

okudugun icin tesekür ederim canim. Zor bir insan. Katlanilmasi zor ona. Simarik büyümüs annesine bile bagiriyor. Ablasini aglatiyor. Yok aslan burcu degil AKREP burcu. Aslandanda beter, tehlikeli insanlar bana öylesi denk geldi iste. Bende boga burcuyum. Of bir boganin basina gelebilecek ya en iyi yada en kötü seydir bir akrep. Ben basima gelen en iyi sey sanmistim yanilmisim basime gelen en kötü seymis meger. Hayata cok farkli pencerelerde bakiyormusuz.

Benim hayatim sakindir. Onunki ise benden önce, benimle ve benden sonrada onun tabiriyle hizli bir hayat...

Simdi önüme bakiyorum.

Zararın neresinden dönseniz kardır.Bence aynı şehirde,düzenli görüşen bir çift olsaydınız ilişkiniz bu kadar bile sürmeyecekti.İş işten geçmeden gerçek yüzünü görmeniz sizin için bir şans olmuş.Gelecekte size ve ailenize uygun birisiyle karşılaşıp mutlu bir yuva kurmanızı dilerim.

Zararın neresinden dönseniz kardır.Bence aynı şehirde,düzenli görüşen bir çift olsaydınız ilişkiniz bu kadar bile sürmeyecekti.İş işten geçmeden gerçek yüzünü görmeniz sizin için bir şans olmuş.Gelecekte size ve ailenize uygun birisiyle karşılaşıp mutlu bir yuva kurmanızı dilerim.

tesekür ederim güzel dillekleriniz icin...Bende öyle düsünüyorum sürmezdi. Bazen düsünürdüm beni simdi disarda görse ne yapar diye kiyameti koparirdi. MSN de elim klavyeye degse istemeden kiyameti koparirdi adam.

Canim benimm.Cok uzulmussun sen.Onun yaptiklarini sen yapsan neler olurdu acaba. :50:
Ama uzulmeee hakkinda hayirlisi olsun artik bundan sonra..:58:

ilk sayfadan başka okuyamadım sanırım kalbim de dayanmazdı bunca şey var ve sen askere gitmemesini mi sorun ediyorsun kurban kes güzel kardeşim arkanda bir ailen kadrolu bi işin güzel bi ülkede hayatın var deli misin sen bunlarla uğraşılır mı

ilk sayfadan başka okuyamadım sanırım kalbim de dayanmazdı bunca şey var ve sen askere gitmemesini mi sorun ediyorsun kurban kes güzel kardeşim arkanda bir ailen kadrolu bi işin güzel bi ülkede hayatın var deli misin sen bunlarla uğraşılır mı

uf eski konuymuş be

merhaba canim biz ayrilali tam 8 ay oldu :)

Inan sonradan bende cok sövdüm kendime ama atlatim hepsini ne cahil, ne tecrübesizmisim diyroum kendime. Suanda hem universite okuyor hem calisiyorum :) 2. semesterdeyim bile.

Bu 8 ay icerisinde yani bundan bi 4-5 ay önce tekrar konusmuslugumuz var yani birlesme degilde daha cok icimde kalanlari söyleyemeden bitirdirim icin onunla tekrar konustum. Ama tabikide barismadim sonradan o istedi barismayi hatta evlenme bile teklif etti. Okulumu birakmami bu yil evlenmeyi teklif etti bana.

Ve sonradan ben onunla olan bagimi tamamen kopardim cünkü söyleyeceklerimide söylemistim bu da önemliydi benim icin. Yengesi (benim yasadigim ülkede yasiyor) beni aradi ve onunla tekrar konsutugumuzu ögrenmis.

Yengesi bana aynan söyle dedi "pamuk_helva siz onunla tekrar konusuyormussunuz baristinizmi? Onunla sakin ama sakin barisma onun zaten bi sevgilisi var benim yanimda konusuyorlardi (tatildeymis yengesi o sira). Hayatina devam et ondan kimseye hayir yok ben onu bilirim. Nezaretemi düsmeler adam mi dövmeler, aldatmalar hersey ne pisliklerini bilirim ben onun" beya uzun konustuk...

Benim söyledigim tek sey ise "Ablacim senden allah razi olsun ama benim icin o defter coktan kapandi ben hayatimi yoluna koydum hayatima onu tekrar almayada niyetim yok"

Böyle iste zaten suanda icimde ona karsi nefret bile beslemiyorum o kadar umrumda degil artik...

Bu yasadiklarimin tek artisi bana coksey ögretmis olmalari suanda ne istedigimi biliyorum ve istediklerimi gerceklestirmek ve hayatimi istedigim yere getirmek icin mucadele veriyorum.

Yani beni aldatan, kandiralan yalan söyleyen bir insandi ve ben bunu evlenmeden önce ögrendigim icin rabbime binlerce kere sükrediyorum..

Son düzenleme:
böyle bi adamla ömür geçmezmiş zaten.
aynen anlattığın gibi kıskanç bi sevgilim vardı 15 gün önce ayrıldık.
ama senin sevgilin kendini üstün gören biriymiş ve biraz da geri kafalı belli ki.
bana biraz da saygısız gibi geldi. alen hakkında konuşması falan..
bence bitirmek en doğrusu şimdi bitmese bile ilerde evlenince çatırdamaya başlar.
aramayan sormayan, kıskanç, ilgisiz bi adamla niye ömrünü çürütesin ki ? üstelik ailene saygısı da yok.
hakkında hayırlısı olsun.

edit: konu eskiymiş bitirmiş ve mutlusun zaten şuanda. daha mutlu ol :)

Son düzenleme:
böyle bi adamla ömür geçmezmiş zaten.
aynen anlattığın gibi kıskanç bi sevgilim vardı 15 gün önce ayrıldık.
ama senin sevgilin kendini üstün gören biriymiş ve biraz da geri kafalı belli ki.
bana biraz da saygısız gibi geldi. alen hakkında konuşması falan..
bence bitirmek en doğrusu şimdi bitmese bile ilerde evlenince çatırdamaya başlar.
aramayan sormayan, kıskanç, ilgisiz bi adamla niye ömrünü çürütesin ki ? üstelik ailene saygısı da yok.
hakkında hayırlısı olsun.

edit: konu eskiymiş bitirmiş ve mutlusun zaten şuanda. daha mutlu ol :)

tesekür ederim canim senin hakindada hayirlisi olsun insallah. Dedigim gibi ayrilali 8 ay oldu. Yengesindne duyduykarlim zaten benim bilipte emin olamadigim seyleri. Evet kendisini üstün görüyordu o yüzden okumami istemedi ki kendi birakti ya okulu karsindakide yapamasin. Ki aslinda o hayatini yoluna bile koyabilmis degil 24 yasinda ne düzeli bir isi var ne okulunu bitirmis ne askerligi var okulu birakti ama dondurdu ki askerlik uzatilsin diye bugününü yasayan bir insan. Suan bir sevgilisi varmis beni arayipta evlenme teklifi etiginde onuda aldatmis oldu ve abisinle aralarinda söyle bir konusma gecmis "Oradakiyle nasil gidiyor buradayile nasil gidiyor" yani ben evet desem o kizi birakacak ben istemedim o kiza gitti.

Onun ne kendine ne baskasina hayiri dokunur. Rabbim büyüktür ben ah etmedim ama kimse baskasina yaptiklarini cekmeden gitmez bu dünyadan. Suanda benim hayatim onunla oldugundan cok cok daha iyi. ONun sahip olmak isteyipte sahip olamadigi herseye sahibim.

Kiskanc, terbiyesiz, saygisiz, ilgisiz sorumsunuz biri iste...

Zaten kiskancligini beni bir yere cikarmamasinin bir nedenide benim "disarda" gözüm acilir zannetmesi yanin ondan cok cok daha iyilerinin oldugunu görmem...

O benim sacimin tek telini bile hak etmiyorki bunu kendide biliyor zaten...ki derdide...

Son düzenleme:
eğer bu adamla evlenmiş olsaydın açıkça daha olumlu yapıcı yazmaya kalkardım ama söz altı üstü o zaman açıkça söylüyorum:

kaç bacımmm. kurtar kendini. sözde böyle olan adam evlendikten 1 sene sonra sana etmediğini bırakmaz üstüne had git boşan ne yaparsan yap der... konuşmaya kalksan dinlemez. boşanırsan boşan der....

sözü takmış sallamış nasılsa cepte diye evlenince vay senin haline...

çok da küçük. sorumsuz. 24 yaş çok erken erkek için. istisnalar vardır tabi ama yok ne acelen var. yazık etme kendine.

50 kere söz atmak 1 boşanmadan iyidir.

eğer bu adamla evlenmiş olsaydın açıkça daha olumlu yapıcı yazmaya kalkardım ama söz altı üstü o zaman açıkça söylüyorum:

kaç bacımmm. kurtar kendini. sözde böyle olan adam evlendikten 1 sene sonra sana etmediğini bırakmaz üstüne had git boşan ne yaparsan yap der... konuşmaya kalksan dinlemez. boşanırsan boşan der....

çok da küçük. sorumsuz. 24 yaş çok erken erkek için. istisnalar vardır tabi ama yok ne acelen var. yazık etme kendine.

Ben zaten sözü attimki 8 ay oldu. Ya birde onun böyle olmasi sadece yasinin kücük olmasindan kaynakli degil ailesi öyle yetistirmis hicmi hic karismamis istedigini yapmis, bir pislik yapsa bisi yapmamis o da böyle simarik sorumsuz saygisiz biri olmus iste...

Ben eminim egerki onunla evlenmis olsaydim bir bilemedin iki yila kalmaz bosanirdik cünkü tahamül edilecek gibi degildi ki sözlüyken böylese evlendigimde cok cektirirdi bana...ama zaten bitirdim ben coktan sanirim 15.01 falandi bitirdigimde. Simdi o günlere nazaran daha iyiyim daha huzurluyum zaman zaman kötü oldugum zamanlar oldu ama onunla olan kismi cabuk atlatim sadece hayatimi yoluna koymak biraz yordu beni cünkü o da cok yormustu beni..

neyse sükür rabbime ki gec olmadan bitirdim..

Son düzenleme:

buffycim biteli 8 ay olmuş zaten. bende yeni gördüm konuyu, ilk sayfaları okurken inşallah bitirir diyordum :1::1::1: sonlara doğru bitmiş üstünden 8 ay geçmiş bile... rahatladım valla :1::1::1:

Back
X