• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

YENGEC ERKEGİNİN 4 YİL SONRAKİ AYRİLİĞİ

Kullanıldığınızı düşünüyorsanız en baştan kartları açık oynayacaksınız.30 yaşında yetişkin birisiniz.Evlilik niyetiniz vardı madem baştan benim düşüncem bu yoksa devam etmeye gerek yok diyebilirdiniz.4 yıl boyunca ikna ederim diye beklemişsiniz sebep?Eşimle tanıştığımda gezip tozayım sonra bakarız diye düşünmedim .Ama baktım onun niyeti gezip tozmak.Noktayi koymak istedim.Kimse kimseye mecbur değil.O da gezip tozacak insanlarla görüşür sonuçta.Gideceğimi anlayınca telaşlandı o da ciddi bakmaya başladı olaya.Evet eşimi çok seviyorum çok kıymetli benim için her şeyden önce aşırı saygı duyuyorum ona.Ama olmasaydı da nasip deyip geçecektim.Yalvarmak olacak iş değil.
Siz ne konusuyorsunuz yaa Allah askinaa bilmeden heeee en basinda gezerimm diye konustum hanfendi zsten yasim basim almisti tamam mi karsimdaki insan issizdiiiiiii anlatabiliyor muyummm mantik evlliligi yapsam birakirdim bende hrraldee bilmediginiz seyler var yazmadifim seyler ustune yprum yapmayin

Siz neden benim gonderime bu kadar agir konusuyorsunuz anlamis degilim ..Bu mu birine destek olmak yapismak vs tabirler ne kadar kotusunuz inanin....Beni anlayacak olan kisiler oldugunu dusunmustum
ağır olan neresi ki. adam ayrilmis hala diyorsunuz ki; benim kabul edemedigim kisim surasi, benim kabul edemedigim kisim burasi.
sevgili olmak icin her iki kisinin de hevesli olmasi yetiyor ama ayrilmak icin 1 kisinin heveslj olmasi yeter. adam kendine göre öyle uygun görmüş ayrilmis. daha sizin "kabul edemiyorum" deme lüksünüz yok ki.
zaten sorun sizi istemeyen adama gunde 50 kere sevginizi haykirmaniz. yoksa "sevdim guvendim, unutamiyorum" deseniz neden kötü konusalim?
bir de bence uzaktan bakan biri olarak söylüyorum; ilk tanistiginizda sen arkasi saglam - ailesinin durumu daha iyi,genc guzel bir kadinmissin o da kac yaisna gelmis okulunu bitirememis- magazalarda calisan biriymis. seni kendisinden üstün görmüş, ustune titremis. bir de ilk sevgilisisin - tüm kalbin onun falan. ama zamanla senin bağlantılarinla (ve torpil yapip birilerinin kul hakkina girmenle) bakanlığa girmis. 10bin olan maasi belki 50 bin olmus. kizlarin sümüğünü atmayacagi adamken kizlarin "olsa da evlensem" diyecegi statuye gecmis. az cok bisey sahibi olmus, biti kanlanmış
haliyle artık sizi begenmiyor - daha iyisini bulabileceğini düşünüyor çünkü.
kör gözleri acilinca ilk is bastonunu kirar derler, bu adam da biti kanlaninca ilk is ona eski gunlerini hatırlatan kizi terketmis.
belki de yaptığınız torpilin karmasi sizi bulmuştur. iyilik yap iyilik bul demisler. siz binlerce insanin kul hakkina girdiginiz icin aldiginiz beddualar sevdiginiz tarafindan terkedilerek cikmistir. bir de boyle düşünün. cana gelecegine "mala" gelmis

Back
X