Asla boyle olmaz istemem kaygili baglanma sitiline sahibim o da kacingan baglanan bir erkek aslinda bilmeden en basinda baglanma stilimi bildiğim icin cok merkezime almam istemedim ama 3 .yildan sonra aileler tanisip 4.yila dogru da artik kobilya yüzük bakma.muhanbetleri olunca insan baglaniyor

onca sene evlenmek icin bekliyorsun ve yzuuk bakiyorum vs diyordu ah ah cok uzuluyorum.hep benim salakliklarim kendimi cok dusurmeyecektim pismanim ama suan yapacak biseyim yok en azindan aklinda harika kalmaliydim ilk ben gibi ama deli gibi bisey oldum gitmesini kabul edemedim ben hirs yaptim ve ezildim donmez bu saatten sonra dimi kendime de gelmem lazim kafami toplayamiyorum surekli o var unutmaya calistikca daha cok aklima geliyor ve kendimi cok sucluyorum halbu ki ayrilan o ama.ben hep benim yzuumden gitti diye dusunuyorum cunku son zamanda bana hep bu sekilde geliyordu halbu ki ben sadece ilgi ve alaka bekliyordum ilk zamanlar surekli arardi yazardi kiskanirdi ama ah iste ben dengeyi sasirdim ben erkek oldum o kadin resmen