doğru karar
tek çıkardığım anlam. bu adam rahat yaşamak için yurtdışına kapak atmak istiyor, sizide bu amaç uğruna kullanıyor.
Çok sinir bir durum :95: :95: bitirmekle çok doğru bir karar vermişsin canımbence hiçkimse aileni karşına almaya değmez
sakın aileni karsına alıpta bişi yapma gerci kararını vermişsin ve bence hayırlı karar cunku sözlün yurt dısına gitmek için seni kullanıyor gibi geldi bana
Siz bu tipi çok mu aranıdız yahu bir tane iyi özelliği yok hemen kaçın hayatınız kurtarın bence dahada söz söylenmez böyle bir adama.
Doğru bi karar vermişsin ben olsam asla ama asla evlenmem böyle birisiyle.Daha iyisi çıkar karşına klasik bi cümle olacak ama.
Canım bende üzülerek verdiğin kararın doğru olduğunu düşünüyorum. Yorumcu arkadaşlardan birinin dediği gibi sanki yurtdışına kapak atma nedeniyle seninle devam ettiğini düşündüm. Zaten bu niyette biride asla senin sevgine layık değil asla seni hakketmiyordur. Gerçekten sevgin için çaba sarfetmişssin o yüzden onun seni suçlamalarına kulak asma ve canını da sıkma. Emin ol karşına çok daha düzgün ve sevebileceğin biri çıkacak. Birde diskolardaymış demişsin sabahlara kadar sonra konuşmuş halletmişsiniz ama nasıl emin olabildin gitmediğine telefonunada cevap vermiyormuş. Bence ayrılık senin için en hayırlısı olmuş canım. İNŞALLAH çok mutlu olursun yeni bir sevgiliyle tabi... Mutluluklar tatlım...
sizi aileniz ve kendisi arasında seçim yapmak zorunda bırakmış hiç mi sizi düşünmüyor bu adam bi eşya bi alışkanlıktan değil aileden bahsediyoruz yani asla ama asla ailenizi kırmayın onun istediğini yapmayın gerekirse ayrılın önceki davranışalrıda ortada zaten sizi haketmeyen biri bnce
sizi tebrik etmek gerek çünkü çok sabretmişiniz
sizn sevgilinizin yapmış olduğu tek bir davranışı bnm erkek arkadşım yapsa kesinlikle ayrılırdım
büyük konuşmuyorum çünkü telefono geç açma yüzünden ayrıldım burnu sürttü kaç gün kapımda yattı çok geçerli bi sebebi vardı sonra barıştık bn çok sevsemde kendi doğrularımdan ödün vermem
bence biraz değerinizi anlaması gerek sizi sanki avucunun içinde garnti gbi görüyo kaybetme korkusu yok demek ki bu kadar rahat
hakkınızda hayırlısı
yanı merak ettım acıkcası enıste adayının hangı ozellıklerı sızı cektı
dısarıdan bakılınca kı ızlenım belkı agır gelebılır ama bırılerının soylemesı lazım
bence bu adam senı sevmıyor
senı bır kurtulus kapısı olarak goruyor yuksek ıhtımalle
hatta senın sevgın ve sadakatınden cok cok emın ıstedıgı gıbı yonlendırebılır
en onemlısı sana ve aılene zerre kadar saygısı yok
daha sadece sozlu oldugunuz hatta guven durumunun olmadıgı bır sahıs senden aılenı sılmenı beklıyor
o kadar fazla ıplerı elıne vermıssınız kı kendını aılenızle bır hatta ılerıde goruyor
ya aılen ya ben dedıgınde zaten bence sızın anında cevabı vermıs olmanız gerekırdı
eger dusunup kendınızle savastıysanız bu ısteklerı bır kac zaman sonra solda sıfır kalacak
hep daha fazlasını ısteyecek
kusura bakmayın bıraz agır olabılır ama sızı bu kadar ezen bır sahsıyete prım vermeyın
en cok kızdıgım durumdur ınsanların cınsıyet farketmez karsısındakı boyunduruk altına alma cabası
kı bu vatandas hem saygısız, hem ukala
allah yardımcınız olsun
Canım objektif bir bakış açısına gerek yok.sen zaten kararımı vermişsin doğruda bir karar vermişsin. anlattıkarına göre siz birbirine körkütük aşık bi çift değilsiniz.sözlünde maşallah ukala ve umursamaz.bu durumda yol yakınken ayrılmak en iyisi..çok bile beklemişsin..hayırlısı olsun artık..
Not.buradan da genç kızlara çıkarılacak ders evlenmiş olmak için evlenilmez.evlenmeye karar vereceğiniz kişileri iyice araştırınve tanıyın ve ailelerinizin önsezilelerine güvenin
ayy bu adam şimdiden böyle davranıyor ve yapıyorsa evlenice yapacaklarını düşünemiyorum
lütfen yol yakınken bitir sen bu işi.
ne demek yaa aileni dinleme
yok ben senden üstünüm falan gibi laflar.
bide o askere gidicek, sen kimle kalıcaksın?
ailesiylemi?
çok zor olur yaniiii
öyle çocuk oyuncağı diil bu işler maalesef.
senn bu işi bitir,zaten öylede karar almışsın sanırım
ayy o resmen yurtdışının yararlarından faydalanmak için evleniyor gibi geldi baNA.
NEYSee cnm çok iyi olmuş bittiği.
Bitti zaten allaha sükür. Bekar, mutlu ve huzurlu bir genc kiz olarak hayatima devam ediyorum...
Evlilikmi?? En büyük salakligim olurdu!! O yanlis insan cok yanlis insan. Simdi pesinde olan sevgilileriyle ne yaprsa yapsin...Bana aileni dinleyeceksen yokum ben dedi, bende sen yoksa ben zaten yokum dedim...
Yok ben yurtdisinda yasiyorum ya o sebebten bedeli askerlik yapmayi düsünüyordu illeride evlendikten sonra yani 3 hafta. Ailem onun evlenmeden önce yapmasini istemisti, o istemedi, uzasin istemiyormus. Ki ailesi biz onu göndericegiz dedi. Ne ailesi ona oglum git dedi. Ailecek sözlerinde durmadilar. BAna ben 2 yilim niye bosa harcayim dedi. O iki yilda orda isimi kurarim diyor ya..
kur kurabilirsen simdi...
hayallerini yıktın bak çocuğun
ya ailen ya ben diyo ha, cesarete bak
Evet ama fazla degil sadece telefonda görüsüyorduk. Nette girmiyordu. MSN girmemi istemiyordu. Ben elimi klavyeye götürsem kiyamet kopardi.
Haklisin, ama sanirim benim tecrübesizligimin hatta cehaligimin getirdigi hevesle askin büyüsüne kapilib iyi olabilecegini düsündüm. Demeki diyorum bu tecrübeyi edinmeliymisim. BEn hatayi basta her dedigine evet diyerek ama üzülmesin diyerek yaptim. Haketmedigi degeri verdim ona, sonuc pismanligim. Tekrar barismamaliydim, degmez di.
Kötü olanda ne biliyormusun o beni kendinin vazgecilmez bulunmaz hint kumasi olduguna mukemel bir es olacagina öyle inandirmis gözlerimi ben öyle karartmisim ki gercekleri görmek istemedim, kabul edemedim. Kendime güzellestirdim yani bi nevi.
Bana sürekli yok eski kiz arkadasilarindan beni tekrar istiyorlar bi arasam kosa kosa gelirler diyordu bana düsün. Annesi bile bana bi kere "Biz yüzük taktigimiz icin köydeki kizlar benle konusmuyor" dedi inanabiliyormusun.
Ama oglunun nasil bir gecmise sahip oldugunu bilmiyor. Evin en kücügü oldugu icin cok simartilmis hep kendi istedigi olsun istiyor ben merkezci, bencil bir adam. Cok günlük, gecelik iliskileri olmus.
Belki ona degilde aska inandim ben...Bundan bi 6 ay öncesine kadar ben bu kadar güclü degildim ama artik kendime deger veriyor ve tekrar güveniyorum iste bu sebebten dolayi güclüyüm simdi.
Yeni fark ettim kendime duydugum güveni almis elimden ona ihtiyacim olduguna inandirmis beni...
Diger sayfalarida okumamistim simdi hepsini okudum
bitirmissin.. ve gercekten tebrik ederim cunku hep ders cikarttin
hem dogru karar aldin
cunku tekrar okudum konuyu yanlis anlamamak ve gunahini almamak icin adamin..
sevgi sozcukleri hak edilir dedi ya yok canim yok
sen kesinlikle gonlune gore birisini bulur ve o insandan kurtuldugun icin
daha cok sevineceksin..
o insanla ilerde evlenecek olan kisiyede gercekten aciiyorum simdi..
Dünyanın kendi etrafında döndüğünü düşünen bir erkek daha...
Gerçekten özverili davranmışsın anlattığın kadarıyla. kimbilir daha neler vardır...
Ama sağlıklı bir gelecek göremedim ben üzgünüm..
Verdiğin karar çok doğru.. arkasında dur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?