Yasadiklarima objektif bir bakis acisi!!!

Olsun çok güzel bir tecrübe olmuş bu senin için..Yaşında daha çok gençç ..Sen zaten akıllı bir kızmıssın ki farkedebilmişsin..O yüzden kendini şanslı say!Şansın bol olsun tatlım..:16: :16:

Cok coookkkk tesekür ederim...

GEcte olsa cok sükür farkettim..

Icimdekileri buraya döktügüm icinde öyle rahatladim ki...

Sabır taşıymışsınız valla.. Rica etsem benim sevgilim olur musunuz? :) Bu zamanda sizin gibi vefalısı zor bulunur.

Bu kadar şeye nasıl dayandınız hayret.

1) Bencil
2) Dik kafalı
3) Sevgisiz
4) Aldatıyor
5) Cimri
6) Mantıksız
7) Tutarsız
8) Sorumsuz
9) Baskıcı
10) Saygısız

Daha devam eder bu liste; ama bence siz devam etmeyin derim.

Sabır taşıymışsınız valla.. Rica etsem benim sevgilim olur musunuz? :) Bu zamanda sizin gibi vefalısı zor bulunur.

Bu kadar şeye nasıl dayandınız hayret.

1) Bencil
2) Dik kafalı
3) Sevgisiz
4) Aldatıyor
5) Cimri
6) Mantıksız
7) Tutarsız
8) Sorumsuz
9) Baskıcı
10) Saygısız

Daha devam eder bu liste; ama bence siz devam etmeyin derim.

Coookkk tesekür ederim. Yorumunuz cok hosuma gitti...

Yok zaten coktan bitti ve bu sayfa benim icin kapandi. Yirtip attim...

Bu saydigin özelikleri ona söylesek sana öyle geliyor der...Bulunmaz hint kumasi ya...

Bu adami hickimse cekemez. Demek sevince katlandim. Ama bana ailen yada ben diyince patladim ve bitirdim...

Ben onun icin emek vereyim herseye gözyumayim, tmm yeterki sen ol önemi yok ben katlanirim diyeyim o keyfine baksin istedigini yapsin ve üstüne ya ailen ya ben desin. Yok artik...

Ailesi ve o söyle düsündüler. Bu kiz bu cocugu seviyor, ailesinden sogutup baski yapip istedigimizi yaptiririz istedigimiz gibi yoneltiriz. Isi var, arabasi var parasida vardir. Oglumuz rahat eder kurtulur. Ne yaptin sen yada ailen benim icin yaa...

Ne beni icin bugüne kadar bi gofret ve bi tektas almistir. Ben yilbasi dogum günü dinlemeden hersey alip gönderiyordum kendi bi resim göndermekten aciz.

Igreniyorum ya ondan...

tatilde tanışman, senin özverilerin, maddi yönden iyi olman, araban vs. kullanılman, onun kendini hint kumaşı sanması, bitti sözünü sakız etmesi, sana eziyeti ama senin toyluğundan aşkın susman...., o benim aşkım ben katlanırım demen, bir hediyecik görmemen, değer görmemen..
nedense bu hikaye bana çok tanıdık geldi :(((

tatilde tanışman, senin özverilerin, maddi yönden iyi olman, araban vs. kullanılman, onun kendini hint kumaşı sanması, bitti sözünü sakız etmesi, sana eziyeti ama senin toyluğundan aşkın susman...., o benim aşkım ben katlanırım demen, bir hediyecik görmemen, değer görmemen..
nedense bu hikaye bana çok tanıdık geldi :(((

özel mesajla cevap verdim sana canim..Sakin kendini ezdirme ve maddi ve manevi yönden kendini kullandirma. Bana bunlari diyen cok oldu ama ben o yapmaz derdim laf konduramazdim toz konduramazdim. Gercekleri birer birer gördüm ve yasadiktan sonra tiksiniyorum ondan...

Ince eleyip s1k doku, acida olsa gerceklerle yüzles. Hicbirseyi kendine güzellestirme. Ileride iyi olur deme cünkü OLMAYACAK. Bastan nasil giderse öyle devam eder.

o seni senın onu sevdgn kadar sevmiyo üzgünüm ama gerçekleri sölemek zorundayım.
bu evlilik mantık evliliği olcak gibi sanki ona göre..senın ona zaafınıda iyi biliyo ki her sözünde ayrılık tehditlerini savuruyo.
yazdıklarına göre zaten özel hiçbişey paylaşılmamış dolayısıylada tanıyamamışsın onu..
bırak cnm ugraşma nedemek ailen bizi ugraştırmk için askerlik istiyo.amacı belli askerlikten yırtıp yurtdışına gitmek..bakalım ozaman neler yapacak sana..

Son düzenleme:
o seni senın onu sevdgn kadar sevmiyo üzgünüm ama gerçekleri sölemek zorundayım.
bu evlilik mantık evliliği olcak gibi sanki ona göre..senın ona zaafınıda iyi biliyo ki her sözünde ayrılık tehditlerini savuruyo.
yazdıklarına göre zaten özel hiçbişey paylaşılmamış dolayısıylada tanıyamamışsın onu..
bırak cnm ugraşma nedemek ailen bizi ugraştırmk için askerlik istiyo.amacı belli askerlikten yırtıp yurtdışına gitmek..bakalım ozaman neler yapacak sana..

Ay aman allah korusun onunla evlilik falan düsünmüyorum katiyen. Zaten ben ondan ayrildim. DIyorki "Insallah bu kararin icin pisman olmasin". Ailemle catistigim bu kadar ugrastigim ve para harcadigim icin pismanim bana ne diyor. Zaten benimde onun icin artik icimde igrenmekten baska birsey yok...

maş. canım allah bozmasın maş. çook sevindim kurtulduğuna artık hürsün:)

amin canim amin...

yasasin özgürlük...anlam veremiyorum beni bu kadar kisitlamasina nasil izin verdim. Ama o zaman bu acidan yani dogru pencereden bakmiyrodum yasananlara...

Rabbim sanada nasip etsin kizma bana emi...:70:

amin canim amin...

yasasin özgürlük...anlam veremiyorum beni bu kadar kisitlamasina nasil izin verdim. Ama o zaman bu acidan yani dogru pencereden bakmiyrodum yasananlara...

Rabbim sanada nasip etsin kizma bana emi...:70:

kızmıyorum gönülden aminnn diyorum ben kendim yapamıyorum allahın yardımıyla yapayım istiyorum.

özel mesajla cevap verdim sana canim..Sakin kendini ezdirme ve maddi ve manevi yönden kendini kullandirma. Bana bunlari diyen cok oldu ama ben o yapmaz derdim laf konduramazdim toz konduramazdim. Gercekleri birer birer gördüm ve yasadiktan sonra tiksiniyorum ondan...

Ince eleyip s1k doku, acida olsa gerceklerle yüzles. Hicbirseyi kendine güzellestirme. Ileride iyi olur deme cünkü OLMAYACAK. Bastan nasil giderse öyle devam eder.

hiçbir şeyi kendine güzelleştirme.. evet yapmam gereken bu. az kaldı ama.. buraya bunları yazmak itiraf etmek bile benim için bir adım. büyük bir adım. o da olacak inş.

hayırlı olsun. zaten öyle de olacak gibi bunları okuduktan sonra .

umarım bundan sonra güzel insanlarla karşılaşırsın

Merhaba arkadaslar,

Sizlerle birseyler paylasmak istiyorum olaylara objektif bir bakis acisi daha dogrusu istedigim.

Ben 22 yasinda, meslek sahibi calisin bir insanim yurtdisinda yasiyorum ve bu yaz sözlendim. Sözlüm ise Türkiye´de yasiyor ve 24 yasinda. Suan calismiyor Marta basliyacak zaten sezonluk bir is yaptigi icin senede 3 - 4 ay evde oluyor.

Yalniz kendisi cok zor bir insan. Hersey kendisi istedigi gibi olsun istiyor. Ve asiri kiskanc. Hicbir yere gitmememi disari dahi cikmamami istiyor. Net yasak. Bunun karsiliginda kendisi bana bu zamana kadar nereye gittigini söyleyen bir insan degildir. Sabahlara kadar disirida arkadaslariyla takilir ve sonradan ögrendigim ki arada diskoya gidiyormus ve iciyor. Bunlari ögrendikten sonra sen böyle diskoya gidipte icersen biter dedim. Bu konuda anlastik ve yolumuza devam ettik.

Ve bana "ben senden üstünüm", "Sen yaparsan bende yaparim diye düsünüyorsan yaniliyorsun" diye kac kere dedi, yani onun anlayisina göre o suanda bekar bir erkek ve yapar.

Bastan beri ondan öne gelen bir ilgisizlik var aramizda. Bugüne kadar beni dogru dürüst aramis degil ki istemiyorumda hatta rahatsiz oluyorum cok yaziyor ona diye kac kere onada söyledim bunlari zaten ama ne biliyim bi bayramda yilbasinda arayabilir?? Ne mesaj yazar nede askim seni cok özledim bi nette gir seni göreyim der. Bana ufak bir hediye almis degil. Ki ihtiyacim yok ama hevesleniyor insan. Dogum günümde bile arayip bi mesaj yazmadi ertesi gün ben aradim o zaman kutladi. Ayda yaklasik 200 250 tl gibi bi telefon hesabi öderim her ay. Hatta her gün aramasam surat yapardi bana basta. Cogu zaman ben 20 30 kere aradigimda acardi. Hatta daha cok aradigim bile olurdu. Hep mesgule atardi. Disarda olurdu acmazdi, yaninda biri olurdu acmazdi. Bir kere iyi hatirliyorum dislerimden ufak bir operasyon gecirmistim o gece ben acilar icinde kivranirken bi kere olsun acmadi sonradan söyledigine göre onu yaklasik 300 kere aramisim sabaha kadar telefonu kapanana kadar aramistim. Deliymisim diyorum simdi.

Ben ondan birsey istedigimde (ki asla maddi birsey istemedim dille bile getirmem) bana yalnizca sunlari söyledi durdu "Evlendikten sonra". Inandim, güvendim zamaninda. Sonra o güven yikildi. Facesinde eski kiz arkadasi ekliydi o kadar sil dememe ragmen silmedi. Daha 2 ay önce sildi. Birde umrunda degilmis diyor beni düsünüpte silemiyor.

Sözden sonraki 2 ay benim icin cok zor gecti. Ben yurtdisina döndükten bir hafta sonra basladi hersey. Artik bana ne askim, canim, gibi laflar söylerdi. "Önce hak et", "Sen önce kendine ceki düzen ver sonra bekle benden bunlari" "sen böyle olmaya devam edersen biter" "Böyle olucaksa yüzügü atarim" bu gibi cümlelerle savasmak zorunda kaldim. Dedigim gibi hicbir yere gitmemi istemiyordu hep bu sorun oldugu icin bana söyle yaparsan biter diye tehdit edip duruyordu. Ben sakinlestirmek zorunda kaliyordum. Yani ne dese yapiyordum, hani seviyordum ya, hani o olsun gerisi önemli degildi ya ama öyle degilmis iste. Bir yuva kurmak icin sadece sevmek yeterli degilmis. Aslada olmayacak...

Yazda istemeye geldiler. Onun memleketiyle benim memleketimin arasi 8 saat yol. Iki kere geldiler. Bir isteme icin bir söz icin. Aileler hic tanismiyor. Ilk defa bu yaz görüsüldü. Babam bana o gün cok tepkili davrandi. Bilmiyordu ve gelecekleri gün ögrendi cok zor günler gecirdim ama konuya fazla girmek istemiyorum dogrusu. Annesi ve babasi o ilk aksam hemen söz yapmak istediler. Ailem olmaz dedi. Bir hafta sonra geldiler söz kesildi. Zorda olsa ailem beni kiramadigi icin yapildi.

Sözde biz bohcamizi verdik onlar bize birsey vermediler bi yüzük ve tektas takildi bende onun yüzügünü almistim. Neyse bunlar önemli seyler degil aslinda ama insana dokunan seyler. Iki bayram gecti ne kendi ne ailesi bir gönderdiler. Ki kendisi bana daha ondan israrla istememe ragmen kac kere söylemem ragmen söz fotoraflarimizi göndermedi.

Son zamanlarda bana iyice kötü davraniyordu. Hakaret anlaminda degil. Ama bir yabanciymisim gibi. Agizindan güzel seyler duymak icin can atiyordum biliyordu. Durmadan beni ayrilikla tehdit etti. Bir gün yine aynisi oldu. Ve ben birsey demedim yani ayrildik. Birakip gitti. Verdigi tüm sözleri, kendini, beni hice sayarak gitti. Iki gün sonra pisman oldu. Hic aramayan adam aradi sordu. Bir aylik gel git döneminden biraz burnu sürtükten sonra baristik.

Suanda söyle bir durum söz konusu. Ailem istemeye geldikleri ve söz aksami onun önce askere gitmesini ve o dönem isimi sabitleyecegimi istedileri (suanda kadroluyum o zaman degildim ve kesinde degildi) dugunun daha sonra olabilecegini söyledi. Ailesi "Tamam biz oglumuzu askere gönderecegiz" dediler. Simdi ise kendisi bu dugunun olacaksa yazda olmasini istiyor. Olacaksada bu yaz olucakmis. Benim ailemle olan durumumu neler yasadigimi kendi biliyor ailemin önce askere gitmesini istediginide biliyor ama zora sürüyor herseyi. "Ailem sözvermis olabilir ama kimse bana birsey sormadi" diyor.

Bana ya ailen ya ben diyor yani. Bende ailemin rizasini alalim gec olsun ama güzel olsun ben onlarin ahini almak istemiyorum dedigimde. Sonra affederler diyor ya. Birde hic düsünmüyor ben suan ailemi biraksam. Herseyle vize ile ev tutmayla yalniz ugrasicam. O buraya gelene kadar tek basimami yasiyacagim????

Zaten ona olan güvenimi yikmisti simdi yerle bir oldu. Sogudum ona karsi cok sogudum. Aileni dinleyeceksen olmaz diyor. Ki kendi benim ailemi bi kere bile nasilsiniz diye aramis sormus degil. Ailesi aradi 2 kere evde yoklardi annemler niye tekrar aramadiniz siz geri aramadikca ben aramam diyor. Ailen bizi ugrastirmak icin önce askerlik diyor diyor. Ama düsünmüyor benim ailem onu iki kere görmüs yerini yurdunu bilmez o ücüncü görüsmelerinde dugun isitiyor. Ben 2 yilimi niye bosa harcayim diyor. Üstelik okulunu bitirmedi yani 15 ay yapicak. 2 yil icin bir ömrü kenera atiyor. Bende bana bu fedakarligi yapmayan bir insanla olamam artik...

Kendine göre haklidir ama kendi ailesini zora sokmamak icin beni birakip gitti simdi benden yapmadigi göstermedigi özveriyi isityor. Ona sorsak cok sey yapmistir benim icin ama laftan baska yaptigida yok iste...

canım ya bırak gitsin bu kadar ilgisiz alakasız adam evlenince ne olur kimbilir doğum gününde ufakta olsa bir operasyon geçirdiğinde bile aramamış hiç kendini yıpratmaya değmez yoksa ilerde daha çok yıpranırsın nolur yanlış anlama ve kızma bana ama aklıma birtek şey geliyor bu seninle yurt dışına gelebilmek için evlenmek istiyor bence böyleleri çok var

kızmıyorum gönülden aminnn diyorum ben kendim yapamıyorum allahın yardımıyla yapayım istiyorum.

hiçbir şeyi kendine güzelleştirme.. evet yapmam gereken bu. az kaldı ama.. buraya bunları yazmak itiraf etmek bile benim için bir adım. büyük bir adım. o da olacak inş.

insallah canim insallah güclü olmasin, kendine güven ayaklarin dimdik yere bassin. Kendine deger verdikten özgüvenin olduktan sonra yapabilirsin allahin izniyle.

asla yapma bunu. Kendini kandirmaktan baska birsey degil bu sende biliyorsun aslinda. Illerde iyi olur aramizda mesafeler var bunlari unut hepsi yalan. Illeride hicbirsey DEGIZMEZ böyle degisir düzelir diye yolla cikma sakin. Mesafelerde sadece bahane mesela o ben hep "Niye yapmiyorsun?" diye sordugumda uzaktasin der bunun arkasina saklanirdi. Sadece bahane. SEven erkek herseyi ama herseyi istedigi herseyi yapar.

Demek yavas yavas soguyorsun ondan sevindim ne yalan söyleyim:9:

Son düzenleme:
hayırlı olsun. zaten öyle de olacak gibi bunları okuduktan sonra .

umarım bundan sonra güzel insanlarla karşılaşırsın

tesekür ederim insallah. En caresiz hissetigim anlarda aglaya aglaya rabbime hayirsizsa tez zamanda bir engel koy yarabbim diye dua eder rahatlayip uyuyakalirdim...

Allaha sükür gec olmadan herseyin farkina vardim. Mutlu ve huzurluyum simdi. Hayal kirikliklarim, pismanliklarim tecrübe oldu simdi bana...

En önemlisi kimse icin kendin olmaktan vazgecme kendinden ödün verme, kendini ve aileni ezdirmeyeceksin..

sadece sizin yazdığınız ilk mesajı okudum.ama geçmez bu adamla bir ömürr. daha evlenmeden böyle yapan,üstelik uzaktayken.uzaktayken özlem olur ,hasret olur.i bu kişi ile yürümez.zaten siz de farkındasınız.

ayrılmışsınız sanırım.kesinlikle doğru bir karar.hayırlı olsun.Allah karşınıza iyi insanlar çıkarsın.

canım ya bırak gitsin bu kadar ilgisiz alakasız adam evlenince ne olur kimbilir doğum gününde ufakta olsa bir operasyon geçirdiğinde bile aramamış hiç kendini yıpratmaya değmez yoksa ilerde daha çok yıpranırsın nolur yanlış anlama ve kızma bana ama aklıma birtek şey geliyor bu seninle yurt dışına gelebilmek için evlenmek istiyor bence böyleleri çok var

Tarih oldu o artik canim:1: ilgisizlik, ukalalik, bencillik, egoistlik, ukalalik, sorumsuzluk, saygisizlik, cimrilik ve daha sayamadigim birsürü özelikler mevcut kendinde bununla ömür gecmez. Ona katlanmak beni ezmesini bunlari cekmeye mecbur degilim ben.

Yiprtamakmi??? Degmeyen bir adam icin bundan sonra tek bir göz yasi döküp üzülemem....

Zaten ailem taaa baska demisti yurtdisina gelmek icin seni istiyor diye. Ben "Yok o beni seviyor o öyle biri degil ben onu seviyorum ona güveniyorum" dedim. Yalan oldu...Oh iyide oldu...

Cok iyi blöf yapardi ama böyle düsünmeyim diye bak öyle düsünüyorsan aklinin ucundan dahi gecerse ayrilirim bof be ne salakmisim hep kanmisim...Zaafimi iyi biliyordu...

sadece sizin yazdığınız ilk mesajı okudum.ama geçmez bu adamla bir ömürr. daha evlenmeden böyle yapan,üstelik uzaktayken.uzaktayken özlem olur ,hasret olur.i bu kişi ile yürümez.zaten siz de farkındasınız.

gecte olsa fark ettim ve allaha sükür kurtuldum hayatimtimdan cikardim...

Back
X