Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hangi asamadasin canimİnşallah o haberi bende en yakın zamanda veririm allahım offf delircem
nasil kurtuldunuz benimde ayni sorunim varçoook şükür ki bende dün kurtuldum bu müsibedden darısı tüm vajilerin başına inşalllaaaah. isteyenlere yardımcı olurum yazarım
Ben de yendim arkadaşlar ☺☺☺☺
.Çok sıkıntılı bi süreç kimseye anlatamamak ,bi yandan psikolojik baskı bi yandan kendini yetersiz hissetmek
Ama tamamen bi erteleme ve psikolojik direnç hastalığı o direnç kırıldığı an giriş de mümkün oluyor .
Tavsiyem her gün düzenli egzersiz yapmak ve bunun yüzde yüz tedavisi olduğunu bilip ümitli olmak .
Kolay değil dediğinizi duyar gibiyim ben de her denemede her egzersizde stres olup kapkatı kesiliyordm .çok geceler ağlayarak uyudum psikolojim bozuldu hiçbişeyden zevk alamaz hale gelmiştim
Sonra psikiyatra gittik serçe parmağı işaret mum daha büyük mum derken yendik çok şükür Allah razı,olsum hep burda yenen arkadaşların hikayelerini okuyp motive oldum Sonunda oraya herşeyin girebilecek kadar büyük bi yer olduğunu gördüm .
Yüzde yüz tedavisi olan bişey için sakın kendinizi harap etmeyin .Ama bu süreçte motive olmak önemli ,motive edecek şey kk forum olabilir , eşiniz,olabilr, doktora gitmek olabilir ama.kesinlikle psikolojik bi rahatsızlık ve yeterli motivasyon düzenli egzersizle kesinlikle başarırsınız Allahın izniyle.
Ben çok çektm siz kurtulursnz inşallah yardımcı olmak için sorularınızı cevaplamaya hazırım[/QUOTE
egzersizler nelerdir acaba
Benim egzersiz yaparken zarım yırtıldı canım eşim iki parmak sokup hareket ettirmişti . Biraz sızladı egzersizlere ara verdik yara iyileşene kadar.merhaba ben bazılarınızın başarı öykülerinizi okudum herkesi okuyamadim malumunuz..bende vajinusmusum ve sürekli erteliyorum..ama benim durumum daha karışık benim ilk gecemde kanamam olmadı..ve eşim baya girdi ama benim çok canım yandı öncesinde biraz korkum vardı ama bu kadar acıyacağını düşünmemiştim sonrasında bu acı beynimde yer etti bi kaç kere daha denedik ve benim her seferinde canım acıdı artık ilişkiye girmekten korkuyorum.ve ben bu denemelerimizde hamile kaldım şuan 15 haftalık hamileyim ve evliliğimizin ilk haftası dışında bir daha deneyemedik..
ben burdan okuduklarımla bir defa parmak egzersizi yaptım işaret parmağımı soktum ve acı hissetmedim ama sonrasında denemelerden vazgeçtim hala ilk gece kanamam olmadığı için kızlık zarımın delinip delinmediğini bilmiyorum ve bunu bu egzersizleri yaparken eğer delinmemişse ben delmek istemiyorum..bu egzersizleri yapan arkadaşların kızlık zarları delinmişmiydi acaba bunu öğrenmek istiyorum yardımcı olursanız sevinirim
mrb belki kastığınız için kuruluk oluyordur. o da acı verebilir. çok az kayganlaştıcı veya vazelin sürerek denediniz mi. belki böyle acımaz.merhaba ben bazılarınızın başarı öykülerinizi okudum herkesi okuyamadim malumunuz..bende vajinusmusum ve sürekli erteliyorum..ama benim durumum daha karışık benim ilk gecemde kanamam olmadı..ve eşim baya girdi ama benim çok canım yandı öncesinde biraz korkum vardı ama bu kadar acıyacağını düşünmemiştim sonrasında bu acı beynimde yer etti bi kaç kere daha denedik ve benim her seferinde canım acıdı artık ilişkiye girmekten korkuyorum.ve ben bu denemelerimizde hamile kaldım şuan 15 haftalık hamileyim ve evliliğimizin ilk haftası dışında bir daha deneyemedik..
ben burdan okuduklarımla bir defa parmak egzersizi yaptım işaret parmağımı soktum ve acı hissetmedim ama sonrasında denemelerden vazgeçtim hala ilk gece kanamam olmadığı için kızlık zarımın delinip delinmediğini bilmiyorum ve bunu bu egzersizleri yaparken eğer delinmemişse ben delmek istemiyorum..bu egzersizleri yapan arkadaşların kızlık zarları delinmişmiydi acaba bunu öğrenmek istiyorum yardımcı olursanız sevinirim
Bende arkadşıma katılıyorm kuruluk olduğu zaman bunu yenemezsin ben 1 haftada yendm erknden doktra gittim we vajinusmus oldğmu öğrendm doktrm bana tedavi uygulamaya başladı ilk gün gittim sadece daha sonrasında ewde kendim dewam ettm küçükten başlayıp büyülttüm artk öyle bir sıkıntmda kalmadı we benm kızlık zarmda hala yırtılmadı esnekmiş çünkü 10 aylık ewliym we rahtça ilişkiye giriyrm belki seninkide esnektir hem hamileymişsin norml doğm yaparkende yırtıla bilir bunu niye dert ediyon ki eşin anlayışlısya bu sorunu çöze bilirsinizmerhaba ben bazılarınızın başarı öykülerinizi okudum herkesi okuyamadim malumunuz..bende vajinusmusum ve sürekli erteliyorum..ama benim durumum daha karışık benim ilk gecemde kanamam olmadı..ve eşim baya girdi ama benim çok canım yandı öncesinde biraz korkum vardı ama bu kadar acıyacağını düşünmemiştim sonrasında bu acı beynimde yer etti bi kaç kere daha denedik ve benim her seferinde canım acıdı artık ilişkiye girmekten korkuyorum.ve ben bu denemelerimizde hamile kaldım şuan 15 haftalık hamileyim ve evliliğimizin ilk haftası dışında bir daha deneyemedik..