Yardımınıza ihtiyacım var sadece 17 günlük evliyim ve çok üzülüyorumGeçmiş olsun nasıl yardımcı olabilirim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yardımınıza ihtiyacım var sadece 17 günlük evliyim ve çok üzülüyorumGeçmiş olsun nasıl yardımcı olabilirim
Vajinismus oldugundan emin misin insallah degilsindirYardımınıza ihtiyacım var sadece 17 günlük evliyim ve çok üzülüyorum
Aslında emin değilim ilk ilişkiyi zorda olsa atlattık ama birdaha hiç birlkte olamadık çok canım yanıyor eşimi itiyorum doktora gittim fiziksel anlamda hiçbir problemimin olmadığını söyledi darlık gibiVajinismus oldugundan emin misin insallah degilsindir
Ilk iliskiyi atlattiysan devamida gelir bence çünkü vajinismus hastasiyim ben 2 yildir bir keresine bile izin veremedim sen yine basalisin insallah vajinismus degildirAslında emin değilim ilk ilişkiyi zorda olsa atlattık ama birdaha hiç birlkte olamadık çok canım yanıyor eşimi itiyorum doktora gittim fiziksel anlamda hiçbir problemimin olmadığını söyledi darlık gibi
Ama hiçbir şekilde giriş olmuyor çok aşırı kasılıyorum ne yapıcam bilmiyorum rabbim sizede bana da yardım etsin inşallahIlk iliskiyi atlattiysan devamida gelir bence çünkü vajinismus hastasiyim ben 2 yildir bir keresine bile izin veremedim sen yine basalisin insallah vajinismus degildir
Amin ama vajinismustan supheleniyorsan hemen tedaviye basla vakit kaybetmeden kurtul şu beladan ben adanada yaşıyorum doktor onerebilirim adanadaysanizAma hiçbir şekilde giriş olmuyor çok aşırı kasılıyorum ne yapıcam bilmiyorum rabbim sizede bana da yardım etsin inşallah
Evet aklıma bundan başka birşey gelmiyor istanbulda yaşıyorum yine de çok teşekkür ederimAmin ama vajinismustan supheleniyorsan hemen tedaviye basla vakit kaybetmeden kurtul şu beladan ben adanada yaşıyorum doktor onerebilirim adanadaysaniz
Durex in su bazlı sade kayganlastiricilari var butun marketlerde satiliyor fiyati yuksek degil uygun doktor önerdi bana katki maddesi yok iliskiyi kolaylastiriyor dedi hatta parmak egzersizleri yaparken onu surunce hic bi agri hissetmiyorum ben sanada tavsiye ederimEvet aklıma bundan başka birşey gelmiyor istanbulda yaşıyorum yine de çok teşekkür ederim
Bende aldım bir tane ıslanma konusunda pek sıkıntım yok hatta fitil verdi doktorum rahatlıkla onu yapabiliyorum parmağımla da yapyorum ama gerçk ilişkiye sıra geldiğinde çok kasılıyorum vajina girişinde kesik gibi yara oluşuyor ağrıya dayanablsrm belki devamı gelicek ama dayanamadığım için braktırıyorum kasıklarım yırtılcak gibi oluyorDurex in su bazlı sade kayganlastiricilari var butun marketlerde satiliyor fiyati yuksek degil uygun doktor önerdi bana katki maddesi yok iliskiyi kolaylastiriyor dedi hatta parmak egzersizleri yaparken onu surunce hic bi agri hissetmiyorum ben sanada tavsiye ederim
Allah şifa versin sanada bütün hastalarada insallah sen yine ilkini başarmışsin ben yanima yakıştıramıyorum 2 yildirBende aldım bir tane ıslanma konusunda pek sıkıntım yok hatta fitil verdi doktorum rahatlıkla onu yapabiliyorum parmağımla da yapyorum ama gerçk ilişkiye sıra geldiğinde çok kasılıyorum vajina girişinde kesik gibi yara oluşuyor ağrıya dayanablsrm belki devamı gelicek ama dayanamadığım için braktırıyorum kasıklarım yırtılcak gibi oluyor
Amin canım inşallah senin kızlık zarın hiç bozulmadı mı inşallah tez zamanda atlatırsınız herşey bizim elimizde birbirimize dua edelimAllah şifa versin sanada bütün hastalarada insallah sen yine ilkini başarmışsin ben yanima yakıştıramıyorum 2 yildir