- 29 Aralık 2014
- 411
- 288
Ozelden yazim canimBende
Merhaba bende ankaradayim hangi hastaneye gittiniz acaba ismi varmi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ozelden yazim canimBende
Bekliyorum tesekkur ederjmOzelden yazim canim
Canim cok kolay ertelemdn hemn bi pskytri bolumune danis bulundgun yerdeBende vajinismusu yenemiyorum 3yıllık evliyim gebze de bildiğiniz dr var mi
Bende
Bnde anlaradayim pskologa nasil anlatiyosuniz acaba ve ne yaptiriyoAnkara'da ben Zekai Tahir'e gidiyorum. Psikolog çok çok ilgili çok yardımcı oluyor. Kesinlikle öneririm.
İlk muayenede eşli çağırdı bu önemli. Öncelikle bu durumun sebeplerini vesaire anlatıp durumu anlamamızı sağladı. Sonrasında çift olarak sizi tanımaya çalışıyor. Hani bu konudaki düşünceleriniz ne, tam olarak nasıl yol izleyeceğini filan anlatıyor. Benim eşim çok uyunçluydu mesela, o yüzden bir dahaki randevulara ben hep tek gittim. Ama sorun olursa eşli olarak da alıyor.Bnde anlaradayim pskologa nasil anlatiyosuniz acaba ve ne yaptiriyo
kendini kasıosan ondan dolayıdır canım. rahat olmayı deneBen de vajinismus muyum bilmiyorum ama çok zorlanıyorum Can'ım acıyor 1buçuk Aydır hep aynı.. bu iş hep böyle mi olacak
canım ben de ankarada tedavi için gitmeyi düşünüyorum hangi dotorduOzelden yazim canim
dışkapı hastanesi pskytrı bolumune gıttım canım cebraıl kısa hocayacanım ben de ankarada tedavi için gitmeyi düşünüyorum hangi dotordu
teşekkürler canımdışkapı hastanesi pskytrı bolumune gıttım canım cebraıl kısa hocaya
ben de onu düşünüyorum ama evde kendim de bişey yapamıyorum erteleyip duruyorum sadece ve zaman geçiyor maalesef bir buçuk olduBnde gitmeyi dusunuyorum ama doktora bunu nasil soyleyecegimi bilmiyorum hele k8 erkek doktora
doktor erkek ama asistanları ilgileniyor onlarda bayanlar canımBnde gitmeyi dusunuyorum ama doktora bunu nasil soyleyecegimi bilmiyorum hele k8 erkek doktora