- 8 Mart 2015
- 16
- 11
- 38
- 29
canım benım cok sevındım başarma yöntemin nasıldı ? [/QUOTEEgzersrsiz canm onu yaptıkçazaten kendine güvenin geliyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım benım cok sevındım başarma yöntemin nasıldı ? [/QUOTEEgzersrsiz canm onu yaptıkçazaten kendine güvenin geliyor
Bende egzersiz yapamiyorum nasil yendiniz hangi pozisyon da bende dua ediyorum insallah Rabbim kolaylaştırsin da yapalim kurtulalim bu sıkıntıdan diyeSonunda bu kabus bitti gerçekten çok mutluyum aslında çok egzersiz yapamadım aslında ama çok dua ettim sıkıntı anlarda okunacak dualar ve olduu. Şimdi Antalya ya tatile gidiyorum kendime söz vermiştim bu hastalık bittiğinde paraya kıyıp kendimi ödüllendireceğime dair. Hep olacağına inandım umudumu hiç yitirmedim. Herkesin söylediği gibi çok kolaymış aslında hepinize dua edeceğim.
Yaa aslında benim ki çokta pozisyonla alakalı değil çünkü hep öyle deniyordum olmuyordu. Kendimi yapabildiğime inandırdım, hergün kendi kendime yendiğimi tekrar ettimBende egzersiz yapamiyorum nasil yendiniz hangi pozisyon da bende dua ediyorum insallah Rabbim kolaylaştırsin da yapalim kurtulalim bu sıkıntıdan diye
canım ilacı nasıl kullandın yardımcı olursan çok sevinirimYa arkadaslar inanamiorum oldu bizim de iki gun once cok tskler herkese ve paylasimlarina parmak egzersizini daha bi iki gundu ikiye zoraki cikarmistim sadece buscopan tb aldim kaslarim gevsesin kasamayim kendimi diye bir de jel tabi bolca. Aa duayi unutamam uste iken ben usulca oluverdi anlamadim tskler herkese :) Allah yardimcisi olsun herkesin lutfen sadece basari paylasimlarini okuyun cesaret verio :)
ilk başta mum al marketten ona prezervatifi geçir vazelin sür,onu içine almaya çalış yavaş yavaşilerlet ben böyle böyle yendim sen bnm gibi ertleme çok ben 3 senede yendim bu illeti herşey beyinde bitiyo kasma kendini canım rahat ol üzülme stres yapmaARKADAŞLAR BENDE 1,5 YILLIK EVLİYİM. VAJİNİSMUS BENİDE MAHVETTİ. BEN ÇALIŞMALARA YENİ BAŞLICAM EGZERSİZ DİYORSUNUZ EGZERSİZ DEDİĞİNİZ NE BEN NERDEN BAŞLICAM NE YAPICAM NE OLUR BU SORUNU AŞAN ARKADAŞLAR YARDIM EDİN
ne boyutta mumla başlıyım off ya içinden çıkılmaz bi durum yapamam gibi geliyoilk başta mum al marketten ona prezervatifi geçir vazelin sür,onu içine almaya çalış yavaş yavaşilerlet ben böyle böyle yendim sen bnm gibi ertleme çok ben 3 senede yendim bu illeti herşey beyinde bitiyo kasma kendini canım rahat ol üzülme stres yapma
Merhabalar. Oncelikle hayirli olsun :) zeytinyaginin mantar yaptigini duymustum. Onun icin kullanmaya korkuyorum. Bir de parmaginiza surup vajinanin icine mi suruyorsunuz? Girise surmek yeterli degil sanirim di mi?Arkadaslar Vajinismusu 2 aydir yenmis biri olarak bi kac tavsiyede buluncam.
1-ben zeytinyaginin cok sacma oldugunu dusunenlerdedim ama butun kayganlastiricilardan daha mucizevi biseymis. Kullanmanizi tavsiye ederim
2-bir pozisyonda takilip kalmayin. Her pozisyonu bikmadan usanmadan deneyin.
3-on sevismeyi mumkun oldugu kadar uzun tutun.
4-o esnada kafanizi oraya vermemk icin muzik acik olabilir.
5-esinizin bu isi artik cozmus olmasi lazim. Yonunu iyi bilmesi gerekiyo. Siz altta deniyosaniz poponuzu kesinlikle kaldrmayin.
6-en onemlisi de o esnada yapamicanizi dusunmeyin.
3 yil cektim bu hastaligi Allah herkese kurtulmayi nasip etsin. Amin.
normal mum aldım ben uzun olanı varya onu ikiye böldüm boyundan kısalttımyani en incesindende başlayabilirsin sen bende yapamamştım ama ısrar edince alıyosun bn 3 senede yendim vajiyine boyutta mumla başlıyım off ya içinden çıkılmaz bi durum yapamam gibi geliyo
mantar falan yapmıyo yaralarda berelerde zeytinyağı sürerler hep eskiler,ben mumla başlamıştım parmağı yapamadım malum tırnaklarda vardı batma yapıyodu onu ben istemedim tırnaktaki mikrop bi yerde yokmuş onun için parmak yapmadım benMerhabalar. Oncelikle hayirli olsun :) zeytinyaginin mantar yaptigini duymustum. Onun icin kullanmaya korkuyorum. Bir de parmaginiza surup vajinanin icine mi suruyorsunuz? Girise surmek yeterli degil sanirim di mi?