Umudumuz nisan ayında diyen anne adayları forumumuza buyurun...

ay konu sahibi benim ama çok giremiorum oldu mu şimdi :KK9::KK9::KK9: okulda sınavlar başladı canlarım yaa..ben de aynı mms arkadaşım gibi çok istiorum ocakta doğum yapmayı..ikinci dönemi raporlarla doğum izniyle bitireyim diyorum :KK53::KK53::KK53:

ay konu sahibi benim ama çok giremiorum oldu mu şimdi :KK9::KK9::KK9: okulda sınavlar başladı canlarım yaa..ben de aynı mms arkadaşım gibi çok istiorum ocakta doğum yapmayı..ikinci dönemi raporlarla doğum izniyle bitireyim diyorum :KK53::KK53::KK53:
bende öğretmenim hesaplar aynı sanırım eylül de ek gıdaya başlamış olsun çok zorlanmayalım ne kadar geç ayrılsak o kadar kar:) ayrıca olduk baya galıba inşallah nisanda bir bir gelecek hayırlı haberler:)

bende öğretmenim hesaplar aynı sanırım eylül de ek gıdaya başlamış olsun çok zorlanmayalım ne kadar geç ayrılsak o kadar kar:) ayrıca olduk baya galıba inşallah nisanda bir bir gelecek hayırlı haberler:)

inşallah canım yaaa...o kadar umutluyum ki bu ay :KK31::KK31: inşallah bu umudumuzu kaybetmeyiz hiç bir zaman..:KK49:

Bende doktora gittiğimde ilk rahim duvarın kalınlaşmış dediğinde çok korkmuştum :):) meğer adet zamanı normalmiş kalınlaşırmış:)
sen yine de ümidi kesme rabbim neler nasip ediyo :)
Ama olmazsa da üzülmek yok gelecek ay bir sürü müjde alıp vermek için burdayız :KK70:

:)evet canım doğru söylüyosun. üzülmek yok. her ay yeni umut:21:
nisanda güzel hbrler alırız umarım bu topiği bırakmayalım. birbirimize destek olalım bence:21:

Beni de eklermisiniiizzzzzz
16 nisan. Benim bu ay biraz terslik var normlde yarin gelcek 5 gun oncesinden ara ara kanalar basladi ama bakalim yarin kesin gelcek :KK43:
Herseyin hayirlisi artik

evet ya bence de sayfanın ilk mesajına batları ekleyelim.sonra da bebişleri yazarız. ne dersiniz?

agustos da 23 olacagım ınsallah,:)

Oooo daha küçükmüşsün :)) ( Çok yaşlı hanım havasında :p )
Şaka bi yana senin bir de kızın var maşallaah :)
Ben geç mi kaldım acep :KK36:

Eevet ya çok gözükmüyorsun hoşgeldin canım :)
Ben konu sahibi gelenleri ağırlıyorum :KK70::KK70:

:)evet canım doğru söylüyosun. üzülmek yok. her ay yeni umut:21:
nisanda güzel hbrler alırız umarım bu topiği bırakmayalım. birbirimize destek olalım bence:21:

Tabi kiii her ay yeni umutt ve umudumuz nisandaaaa :))

kızlar nereye kayboldunuz yaaa???
konuşup tanışsaydık nisana ne kaldı şurda:KK55:

Benim bat a tam bir ay var :):)
ama adetim bitmesine bişey kalmadı şimdiden tüyoları araştırıyorum :)

X