Evet ilk bebeğim olucak inşallaaahh :):)
25 bitti canım :) Senin yaş kaçtı ?
agustos da 23 olacagım ınsallah,:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet ilk bebeğim olucak inşallaaahh :):)
25 bitti canım :) Senin yaş kaçtı ?
cnm bende nisan bekleyenlerdenim:) Rabbim isteyenlere hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin....
bende öğretmenim hesaplar aynı sanırım eylül de ek gıdaya başlamış olsun çok zorlanmayalım ne kadar geç ayrılsak o kadar kar:) ayrıca olduk baya galıba inşallah nisanda bir bir gelecek hayırlı haberler:)ay konu sahibi benim ama çok giremiorum oldu mu şimdi okulda sınavlar başladı canlarım yaa..ben de aynı mms arkadaşım gibi çok istiorum ocakta doğum yapmayı..ikinci dönemi raporlarla doğum izniyle bitireyim diyorum
bende öğretmenim hesaplar aynı sanırım eylül de ek gıdaya başlamış olsun çok zorlanmayalım ne kadar geç ayrılsak o kadar kar:) ayrıca olduk baya galıba inşallah nisanda bir bir gelecek hayırlı haberler:)
Bende doktora gittiğimde ilk rahim duvarın kalınlaşmış dediğinde çok korkmuştum :):) meğer adet zamanı normalmiş kalınlaşırmış:)
sen yine de ümidi kesme rabbim neler nasip ediyo :)
Ama olmazsa da üzülmek yok gelecek ay bir sürü müjde alıp vermek için burdayız
hosgeldın:) baya kalabalık olmaya başladık inşallah nisan ayı hepimiz için hayırlı haberler verdiğimiz bi ay olur:)
kızlar nereye kayboldunuz yaaa???
konuşup tanışsaydık nisana ne kaldı şurda
ben burdayımmm
agustos da 23 olacagım ınsallah,:)
ay konu sahibi benim ama çok giremiorum oldu mu şimdi okulda sınavlar başladı canlarım yaa..ben de aynı mms arkadaşım gibi çok istiorum ocakta doğum yapmayı..ikinci dönemi raporlarla doğum izniyle bitireyim diyorum
:)evet canım doğru söylüyosun. üzülmek yok. her ay yeni umut
nisanda güzel hbrler alırız umarım bu topiği bırakmayalım. birbirimize destek olalım bence
kızlar nereye kayboldunuz yaaa???
konuşup tanışsaydık nisana ne kaldı şurda
Beni de eklermisiniiizzzzzz
16 nisan. Benim bu ay biraz terslik var normlde yarin gelcek 5 gun oncesinden ara ara kanalar basladi ama bakalim yarin kesin gelcek
Herseyin hayirlisi artik
ekledim tatlım
evet ya bence de sayfanın ilk mesajına batları ekleyelim.sonra da bebişleri yazarız. ne dersiniz?