Gunaydin canim :) bu sabah kalktim ne goreyim kahverengiiii adet baslangici lekeleri) iyi ki totem yapmisim bu ay cok farkli oldu anlicagin yine kaldik mayis ayina sen naptin yaptinmi testi insallah sende olumludur bari ?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Günaydın canım :) ben sabah test yaptim tek çizgi yine ve bi saat sonra regl oldum:) cok mutluyum cunku yarin tüp bebek islemlerine basliyorum :)
kızlar ben de mayıs ayına kaldım...
Canim benim yaa hayirlisi olsun napalim hayirli zaman degilmis o zaman bebeklerimiz icin insallah onunuzdeki ay hepimiz guzel haberler veririz birbirimize
Hayirlisi olsun canim bayagi umutluydum ben ama bu ayda olmadi napalim belki ocak ayi annesi oluruz bizde) bende yumurta takibine baslicam canim onumuzdeki ay takipte kalalim ozaman seninle insallah guzel haberlerimizi aliriz:)
Canim geç olsunda güç olmasin derim ben :) insallah mayis ayi hepimiz hamile kaliriz haberleselim :)
Sosyal Bilgiler Öğretmenliği.. ;-) Amin canım her konuda hakkımızda hayırlısı olsun..
Bende dün akşam test yaptım sonuç negatifçok üzüldük
Ama hala adet olmadım bugün 3. günüm acaba çok mu erken yaptım testi
Benim de gecen ay oyle oldu guvenmedim teste kan tahlili yaptirdim gene negatif cok umutlandim di uzuldum sonrasi
ya kızlar bu ne ya anlamadım bişe test bozukmu şimdi?
Eki Görüntüle 1091010 Eki Görüntüle 1091011 Eki Görüntüle 1091010 Eki Görüntüle 1091011
gerçi şimdi kan tahlili vermeye gidiyorum ama bu test bozuk gibi geldi renk dağılması olmuş
Ne olacak bu halimizNe diyelim hayırlısı artık
adetin geçtimi silik bir çizgi var gibi ama kan sonucunu alınca yazarmısın