Umudumuz nisan ayında diyen anne adayları forumumuza buyurun...

Günaydın canım :) ben sabah test yaptim tek çizgi yine ve bi saat sonra regl oldum:) cok mutluyum cunku yarin tüp bebek islemlerine basliyorum :)

Günaydın canım :) ben sabah test yaptim tek çizgi yine ve bi saat sonra regl oldum:) cok mutluyum cunku yarin tüp bebek islemlerine basliyorum :)

Hayirlisi olsun canim bayagi umutluydum ben ama bu ayda olmadi napalim belki ocak ayi annesi oluruz bizde ) bende yumurta takibine baslicam canim onumuzdeki ay takipte kalalim ozaman seninle insallah guzel haberlerimizi aliriz:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canim geç olsunda güç olmasin derim ben :) insallah mayis ayi hepimiz hamile kaliriz haberleselim :)

Topik ismi harika umudumuz nisan ve günüm iki gündür geçiyor hic umutlanmiyorum çünkü daha öncede gecmisti endişe yok üzüntü yok relax :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bende dün akşam test yaptım sonuç negatif çok üzüldük
Ama hala adet olmadım bugün 3. günüm acaba çok mu erken yaptım testi

17ml yumoşum varmış 3gün sonra çatlar dedi o zaman çalışmalar başlayacak..ltfen dua edin bebeğim olsun..sağlıklı...hayırlı

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…