- 24 Mart 2014
- 405
- 210
Benm de 5 gün var tek cizgi çikti canm cok sıkkın )
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Daha erken bekle biraz daha uzmeye gerek yok ben uzuluyorym cubku kirmiziyi gordum ben bu ayda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benm de 5 gün var tek cizgi çikti canm cok sıkkın )
Daha erken bekle biraz daha uzmeye gerek yok ben uzuluyorym cubku kirmiziyi gordum ben bu ayda
dün durduk yere o kadar cok belimm agridiki ümitlendim amma bende görürüm bu ay kirmizilari
İnsallah her ay umut edim olmayinca icimiz aciyooo iste elde olmayan durum allah mayis ayinda elimizi bos cevirmesin insss senin kacinci denemen canim
Vardir bir hayir demekten tekrar umutla beklemekten baska caremiz yok
Canm 4. ayimiz bu ay cok üzülüyorum ya
nisan ayı ilk denemem di kısmet olmadı bu ay ikinci inş allahım hepimizin kucaklarını bebişlerle doldurur:18:
kızlar ya adet tarihim yaklaştı ve belirtilerm artıyo ben sinirden kocamı öldürebilirm ya nasl sakin olcam
Ben 1 yıldır hamile kalmak için çbalarken annemın hamile kaldgnı ogrendm oda bana nispet yapar gbı hamıle kaldı
Sevinilecek bır yanı yok canımAaa cok ilginc abla oldugna sevin canm :)
Hatibulutcummmm ovu testiyle belli olmuo gebelik:)) yani bende olmadi.. tecrubeyle sabit tatlim
E az kalmis ay basi dedigin 6 gun kalmis yani :) hadi bakalim insallah hayirli haberler verrirsin sende
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ben 1 yıldır hamile kalmak için çbalarken annemın hamile kaldgnı ogrendm oda bana nispet yapar gbı hamıle kaldı
Yarin sabah test yapıyoruz unutma haber ver :)
Yarin sabah test yapıyoruz unutma haber ver :)