Umudumuz nisan ayında diyen anne adayları forumumuza buyurun...

Daha erken bekle biraz daha uzmeye gerek yok ben uzuluyorym cubku kirmiziyi gordum ben bu ayda :KK43:

dün durduk yere o kadar cok belimm agridiki ümitlendim amma bende görürüm bu ay kirmizilari

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

İnsallah her ay umut edim olmayinca icimiz aciyooo iste elde olmayan durum allah mayis ayinda elimizi bos cevirmesin insss senin kacinci denemen canim

nisan ayı ilk denemem di kısmet olmadı bu ay ikinci inş allahım hepimizin kucaklarını bebişlerle doldurur:18:

Kızlar bat ım 17 siydi olmadım test yaptırdım negatif çıktı bekledim 2 -3 gün daha yine olmadım bendede adet düEnsizliği olduğu için tarlusal içtim 2 gün oldu biteli h öle adet sancımda yok nabıcam ben ya test yaptırmaya korkuyorum ve ara ara gelen batmalarda hala devam ediyo

kızlar bugün de mide bulantısıyla uyandım... çok halsiz hissediyorum kendimi. inşallah bunların hepsi psikolojik değildir...

kızlar ya adet tarihim yaklaştı ve belirtilerm artıyo ben sinirden kocamı öldürebilirm ya nasl sakin olcam
:KK47:

kızlar ya adet tarihim yaklaştı ve belirtilerm artıyo ben sinirden kocamı öldürebilirm ya nasl sakin olcam
:KK47:

Ya testte negatif cikiyo amma belim agriyo kasiklarim arada agriyo göğüslerim sütyene sigmiyo ama negatif cok uzuluyorum 4 ay oldu allahim hepimize nasip et annelik duygusunu

Ben 1 yıldır hamile kalmak için çbalarken annemın hamile kaldgnı ogrendm oda bana nispet yapar gbı hamıle kaldı

Hatibulutcummmm ovu testiyle belli olmuo gebelik:)) yani bende olmadi.. tecrubeyle sabit tatlim :KK70:

Canimmm yeni gördüm yazdgni :) ama cuma sabahi gebelik testide negatif cikti.adetim 4 gun gecikti.sanirim mevsimsel gecikme oldu.yinede yarin test yapcam son kez :) yazarim buraya öptüm :)

Yarin sabah test yapıyoruz unutma haber ver :)

Merak etmeee seeenn merak etme sen :KK66:) tamam canim sabah kalkar kalkmaz yapar haberdar ederim seni :KK66:)amma velakin sanki adet olacakmisim gibi heryerim agriyo inaallh sabah bi suprizle karsilasmam :KK66:

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Yarin sabah test yapıyoruz unutma haber ver :)

Gunaydin canim :) bu sabah kalktim ne goreyim kahverengiiii adet baslangici lekeleri :KK66:) iyi ki totem yapmisim bu ay cok farkli oldu :KK66: anlicagin yine kaldik mayis ayina :KK43: sen naptin yaptinmi testi insallah sende olumludur bari ?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

slm kızlar.. ben geldiimm...

konu sahibimiz hamileymişşş tebrik ederimm allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş. ama sanırım bizi terk etmişşş listeyi güncellememişşş üzüldm

X