Umudumuz nisan ayında diyen anne adayları forumumuza buyurun...

Koyu renkte kanamam oluyor Adet gününde yerleşme kanaması mıdır acaba yoksa adet mi.. oysaki her belirtileri gebeliğe dair yaşadım (( çok üzgümüm çokkk

Yok canım 26 sinda adet gördüm.. Ama daha çok yeniyiz, umudumuzu kirmamamiz gerekiyor.. Mayısta olur inşallah.. Sende var mı bir gelişme.. ;-)

kısmet yaa yok ben daha olmadım 2-3 gündr bi iki kere kahverengi leke geldi çok çok az okadar.test yaptm negatif kan tahlili verdim yine negatif doktor 10 güne kadar adet olmazsan yine gel dedi bakacaz ama benmde pek umudum yok yani ya bide doğum kontrol hapını yeni bıraktım ya tam olarakta bilimiyorumki nezaman adet olacağımı

Koyu renkte kanamam oluyor Adet gününde yerleşme kanaması mıdır acaba yoksa adet mi.. oysaki her belirtileri gebeliğe dair yaşadım (( çok üzgümüm çokkk

benmde çok az 2 kere filan kahverengi leke oldu da bende yerleşme kanaması mı adetmi anlamadım walla:26:

Hayırlısı olsun canım. Belki de geç döllenme olduğu için daha test te görünmüyordur.. Kahverengi lekelenme hamilelik belirtisi olabilir.. ;-) Inşallah hamissindir.. ;-)

Doğum kontrol haplarının geciktirici bir etkisi var mı ki cnm? Ben 8 ay boyunca hiç doğum kontrol hapı kullanmadım.. Belki bir zararı olur diye..

Kızlar topiği yeni takip etmeye başladım. 2 aydır hamile kalmak istiyorum ama olmadı bu 3. olucak. Yalnız bu konularda pek bilgim yok mesela bat nedir? Yumurtlama günümü nasıl tespit edebilirim? Bu arada 12 mayısta regl olmam gerekiyor.. Bana yardımcı oluuun:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Doğum kontrol haplarının geciktirici bir etkisi var mı ki cnm? Ben 8 ay boyunca hiç doğum kontrol hapı kullanmadım.. Belki bir zararı olur diye..

ben doğum kontrol hapı kullanmadan önce düzensizdi adetlerim,ilaçla düzeldi ama bıraktığımda gecermi bilmiyorum.doktor her kadında farklıdır dedi.ve benm kullandığım doğum kontrol ilacınıda doktor önermişti en iyisi en zararsızı bu ilaçtr diye.bakalım inş dengesizleştirmez

Hayırlısı olsun canım. Belki de geç döllenme olduğu için daha test te görünmüyordur.. Kahverengi lekelenme hamilelik belirtisi olabilir.. ;-) Inşallah hamissindir.. ;-)

ewet canm doktorda geç döllenme olabilir dedi.kan sonucum1,2 çıktı yani negatif.aslında benm ümidim yok ama inş geç döllenemdir:18:

nisan ayında anne adayı olanlar kimler olduu???
varmı yeni hamileler????

Bu konu mayıs gelince terkedildi galiba :)
Ben bir netleştirebilseydim hamile miyim değil miyim diye :)

Bu konu mayıs gelince terkedildi galiba :)
Ben bir netleştirebilseydim hamile miyim değil miyim diye :)

inş hamilesinidir...hayırlısını nasip etsin Rabbim..
banada öyle geliyorr... konu sahibi ztn terk etti hamile kaldıgını öğrendiğindee....bncede mayıs topiği açmak lazmmm

herkeze selam kızlar nasılsınız bi çoğumuz terk etti bu sayfayı ewet çünkü umudumuz nisan ayında tükendi maleseff bu arada bazılarımız uhubbikenin sayfası fe sabrun cemil...her ay umut doluyuz diyenleri bekleriz sayfasındayız gelirseniz ordanda devam edebiliriz :)

Son düzenleme:
Kızlarr ben çalıştığım için fazla giremiyorum.benim haaala umudum var umudunuzu yitirmeyin :) ben 4 nisanda adet oldum bugün ayın 7 si hala tık yok.kasıklarımda ağrı göğüslerim şiş, bazen hafif baş dönmesi var ama dün test yaptım negatif çıktı ( ayın 4 ündede yapmıştım oda negatifti bu testler yanlış olabilirmi ya? Kafam çok karışık
madem hamile değilim neden olmuyor? Hiç gecikmezdi halbuki..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…