- 16 Nisan 2014
- 10
- 0
canım naptın varmı bişelerr:18::18:
Yok canım 26 sinda adet gördüm.. Ama daha çok yeniyiz, umudumuzu kirmamamiz gerekiyor.. Mayısta olur inşallah.. Sende var mı bir gelişme.. ;-)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım naptın varmı bişelerr:18::18:
Yok canım 26 sinda adet gördüm.. Ama daha çok yeniyiz, umudumuzu kirmamamiz gerekiyor.. Mayısta olur inşallah.. Sende var mı bir gelişme.. ;-)
Koyu renkte kanamam oluyor Adet gününde yerleşme kanaması mıdır acaba yoksa adet mi.. oysaki her belirtileri gebeliğe dair yaşadım (( çok üzgümüm çokkk
Hayırlısı olsun canım. Belki de geç döllenme olduğu için daha test te görünmüyordur.. Kahverengi lekelenme hamilelik belirtisi olabilir.. ;-) Inşallah hamissindir.. ;-)kısmet yaa yok ben daha olmadım 2-3 gündr bi iki kere kahverengi leke geldi çok çok az okadar.test yaptm negatif kan tahlili verdim yine negatif doktor 10 güne kadar adet olmazsan yine gel dedi bakacaz ama benmde pek umudum yok yani ya bide doğum kontrol hapını yeni bıraktım ya tam olarakta bilimiyorumki nezaman adet olacağımı
Doğum kontrol haplarının geciktirici bir etkisi var mı ki cnm? Ben 8 ay boyunca hiç doğum kontrol hapı kullanmadım.. Belki bir zararı olur diye..kısmet yaa yok ben daha olmadım 2-3 gündr bi iki kere kahverengi leke geldi çok çok az okadar.test yaptm negatif kan tahlili verdim yine negatif doktor 10 güne kadar adet olmazsan yine gel dedi bakacaz ama benmde pek umudum yok yani ya bide doğum kontrol hapını yeni bıraktım ya tam olarakta bilimiyorumki nezaman adet olacağımı
Yeni bat 26 Mayıs Kırmızı kart yedim maalesef
Doğum kontrol haplarının geciktirici bir etkisi var mı ki cnm? Ben 8 ay boyunca hiç doğum kontrol hapı kullanmadım.. Belki bir zararı olur diye..
Hayırlısı olsun canım. Belki de geç döllenme olduğu için daha test te görünmüyordur.. Kahverengi lekelenme hamilelik belirtisi olabilir.. ;-) Inşallah hamissindir.. ;-)
Bu konu mayıs gelince terkedildi galiba :)
Ben bir netleştirebilseydim hamile miyim değil miyim diye :)
inş hamilesinidir...hayırlısını nasip etsin Rabbim..
banada öyle geliyorr... konu sahibi ztn terk etti hamile kaldıgını öğrendiğindee....bncede mayıs topiği açmak lazmmm
Teşekkür ederim inşallah hepimize nasip etsin
Mayıs topiği açıldı zaten canım
haniii???? bn pek takip edemedimm bu aralar.. aradım ama bulamdım mayıs ayını..