Umudumuz nisan ayında diyen anne adayları forumumuza buyurun...

kızlar dünden beri adet olacakmışım gibi, karnım belim ağrıyor. bu hamilelik belirtisi olabilir mi? bat 28 nisan. 1 hafta nasıl geçecek bilmiyorum...

Dun itibari ile kirmizi karti yedim ben canm. Yeni bat 24 mayis olarak yaz sen ama degisebilir

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

benide 19 mayıs olarak güncellermisin

kızlar benim 2 gün gecikti.bat 18 nisandı.dün test yaptım akşam tok karnına negatif çıktı.ama hala regl olmadım.test sonucunu etkiler mi sizce?

canım test yapman ıcın daha cok erken.belkı gec dollenme olmus senınkı.4 5 gun daha beklemenı tawsıye ederım.normalde adetten 10gun sonra yapın dıyolar ya testı..beklemesı zor oluyo ama ıste.. :/ ama en azından hala adet olmadın

kızlarrrrrrrrr....bat 20 nisandı.gecen cuma test yaptım.çokkkkkkkk silik te olsa çıkmıştı h ayalet çizgim.bugün kan verdim veeeeeeeeee...sonuçççççççOZİTİF :)) Allahım isteyen herkese en kısa zamanda nasip etsin inşallah,dualarım hepimiz için devam edecek.inşallah Allah tamamına erdirir yeni anne adaylarımızın ...

hayırlı olsunn...Allah sağlıkla kucagına almayı nasip etsin..
aminn inşsallah bizlerde o duyguyu en kısa zmna yaşarız..

hayırlı olsunn...Allah sağlıkla kucagına almayı nasip etsin..
aminn inşsallah bizlerde o duyguyu en kısa zmna yaşarız..

inşallah arkadaşlar...inanın hatim etmiştim kadınlar kulubünü.kafayı sıyırmıştım eşimin deyimiyle...inşallah sağlıkla kucağımı da alırım.tüm kalbimle her gece dua ediyorum hepimiz için :))

allah razı olsun...Allah isteyen herkeze SAğlıklı çocuklar versin...

hayırlı olsun allah sağsalim kucağına almayı nasip etsin inş. darısı başımıza

Hayırlı olsun Betahcg kaç cıktı cnm :)

Adetime bir hafta var, inşallah gelmez bu ay kırmızılar. :) Geçen hafta doktora gittiğimde ilk defa şunu doktordan şunu duydum rahim kalınlaşması olmuş adetin yakın mı dedi, hayır dedim bende. Rahim kalınlaşması hamilelik belirtisi olabilirmiş, tabi bunu doktordan duymadım, internetten araştırdım. İNŞALLAH hamileyimdir...

selam kızlar kusmaktan ve uyumaktan nete giremiyorum şimdi güzel haberleri okudum.. tebrik ederim hamille arkadaşları ve bekleyenlere de bol duacıyım öptüm hepinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…