Umudumuz nisan ayında diyen anne adayları forumumuza buyurun...

kızlarrrrrrrrr....bat 20 nisandı.gecen cuma test yaptım.çokkkkkkkk silik te olsa çıkmıştı h ayalet çizgim.bugün kan verdim veeeeeeeeee...sonuççççççç:pOZİTİF :)) Allahım isteyen herkese en kısa zamanda nasip etsin inşallah,dualarım hepimiz için devam edecek.inşallah Allah tamamına erdirir yeni anne adaylarımızın ... :KK49:

gözün aydın :)))))) inşallah sağlıkla kucağına alırsın, darısı başımıza....

Adetime bir hafta var, inşallah gelmez bu ay kırmızılar. :) Geçen hafta doktora gittiğimde ilk defa şunu doktordan şunu duydum rahim kalınlaşması olmuş adetin yakın mı dedi, hayır dedim bende. Rahim kalınlaşması hamilelik belirtisi olabilirmiş, tabi bunu doktordan duymadım, internetten araştırdım. İNŞALLAH hamileyimdir...

benim adetim de 28 nisan, aynı dönemlerdeyiz. rahim kalınlaşması hamilelik belirtisi diye biliyorum ben de. inşallah öylesindir canım :) bi şey sorcam. bende bir-iki gündür bel ağrısı ve batmalar var, adet sancısına benziyor ama normalde 10 gün öncesinden adet ağrılarım başlamaz. hamilelik belirtisi olabilir mi sence? sende böyle şeyler var mı?

Doktorda cumartesi günü ordaymış randevu aldım işte cnm ilk hamileliğimde hiç böyle olmamıştı :KK43:

telaşlanma bişey yoktur hem bu durumu yaşayan ve sağlıklı bebek doğurmuş bisürü kadın var :KK19: aklına kötü bişey getirme:KK20: e daha erken ama cinsiyet konusunda bi his var mı sende?:KK17:

telaşlanma bişey yoktur hem bu durumu yaşayan ve sağlıklı bebek doğurmuş bisürü kadın var :KK19: aklına kötü bişey getirme:KK20: e daha erken ama cinsiyet konusunda bi his var mı sende?:KK17:

İnş. dediğin gibidir cnm ya daha keseyi bile görmedik cnm cinsiyet cok erken :) His de hiç yokki :)

Artık cinsiyet düşnmüyorum cnm ilkinde okdar kendimi hazırlamıştım ama neoldu elimden kayıp gitti.Cumartesi cnm :)

ya ne kadar olumsuz düşünüyosun:KK20: birincisinde cahildik bişey bilmiyorduk ama şimdi önlemini aldın takdir allahın artık olumsuz düşünme bu günlerin tadını çıkar:KK17: cumartesi iyi haberlerini bekliyorum:KK31:

ya ne kadar olumsuz düşünüyosun:KK20: birincisinde cahildik bişey bilmiyorduk ama şimdi önlemini aldın takdir allahın artık olumsuz düşünme bu günlerin tadını çıkar:KK17: cumartesi iyi haberlerini bekliyorum:KK31:

Saol cnm rahatlattın beni inş. :) veririm güzel haberleri

Canım ben kaç gündür bakamıyorum foruma ağrılardan. yazdığım da arada kaynadı diyordum, sen görmüşsün. kan tahlili mi yaptırdın, daha vakit var, umudunu neden kaybettin?

Evet 7 gün varken dayanamayıp kan verdim 0,11 çıktı moralim alt üst yükseleceğinide sanmıyorum

X