Umudumuz nisan ayında diyen anne adayları forumumuza buyurun...

Ay cnm tabikide gynelle , ben kullandim bir zararini gormedim ayni zamanda oral kontraseptif ve hirsutizm tedavisinde de kullaniliyor. Cok rahat atlattim yaklasik 1 yilda temizledi hastanede stajlarda ben surekli butun doktorlara gorunme sansim oldu kesinlikle ilk once tedavi ol bence Asilama tup bebek bunlar sonraya kalsin sen kendin pko gectikten sonra dogal yollarla dene bence cnm.. umarim bizde dilegimize istedigimize tez zamanda hayirlisiyla kavusuruz cnm

20 nisan olduk hala kimsede yokmu gebelik...
tarihlerde aynı batlar değişmemişşş...çok takip edemiyorum..haftaya işe başlıyorumm yeni hamileler varmıııı

38. Gün ve kırmızılar geldi umudum mayıs ayına kaldı bu ay dusukten sonra 6. Ayim ve ikinci denemem olacak ve doktora gidip planli yapacam herseyi ... Rabbim hayirlisiyla nasip etsin insaallah

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Çok Saol canım bakalım gittiğim doktora söyleicem bunları bakalım ne dicek çok teşekkür ederim tekrardan

Ve malesefff kirmizilar geldi resmen depresyondayim canm cok skkin ... Bktm yaa dene denee boss off off .. Simdi rahim filmi cektrecegmm yaaa

kızlar benim 2 gün gecikti.bat 18 nisandı.dün test yaptım akşam tok karnına negatif çıktı.ama hala regl olmadım.test sonucunu etkiler mi sizce?

canım inşallah bir dahaki ay hamiş olursun sende.

Kızlar dayanamayıp bugün bhcg baktırdım 0.11 çıktı ağlamaktan içim çıktı yine daha 7 gün var günüme yükselirmi acaba yoksa olsa çıkarmıydı kendimi kandırıyorum yine offf(((

hemen moralini bozma geç döllenme falan da olmuş olabilir:44:
Benim bi arkadaştada 7 gün önce negatif çıkıp sonra pozitifleşmiş seninde öyle olabilir diyor ama artık boş şeylerle kendimi ümitlendirmek istemiyorum daha beter oluyorum her ümitlendiğimde ama yinede bir umut var içimde ne yalan söyliyim uff((

kendini her iki sonucada alıştır yoksa yıkılırsın bende 7-8 gün önce yaptırmıştım adetten 1,2 çıkmıştı doktor negatif demişti dediği gibi çıktı sen her sonuca alıştır kendini olmazsada üzülme son gaz çalışmalara devam:26: sonuçta sen ne yaparsan yap bebişler istedikleri zaman geliyorlar:44:

kaç aylıkken kaybettin
aldırdın mı
yoksa dogum mu anlamadım
acını açmak istemem ama ..
birde olmaması için gereken bişey var mı

Cnm 17 haftalıkken sonlandırmak zorunda kaldık Tekrar yaşamamak için 3 ay öncesinden folik asit kullanmak gerekli cnm

Biran önce gelsinler inşallah hiç hamile olamayacakmışım gibi geliyor bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…