Umudumuz nisan ayında diyen anne adayları forumumuza buyurun...

pko için ne tedavisi gördün canım

Cnm yaklasik 1 yil gynelle kullandim tatlim
Canm ben o kadar doktora gittim pco var bendede tarlusaldan başka ilaç verdikleri yok anlatmıyorum kafayı yicem ya o da adet söktürmeden başka hiçbirşeye yaramıyor sen hangi şehirdesin cnm hangi hastaneye girmiştin acaba

perşembe ve cuma kasıklarımda ağrı vardı. adet olacağımda böyle olmaz pek. göğüslerimde bir değişiklik yok. batım tahminen 21-24 nisan arası. midem de hassas ama bilmiyorum artık adet mi gelir bebek mi

Cnm ben ebelik son sinif ogrencisiyim birde. Ben cok arastirdim doktorumu o ilaclar adet sokturucu ve uzun sureli kullanimi zararli , ben mersindeyim cnm ozel yenisehir hastanesi op. Dr tugrul ersoz yillarin doktoru dort dortluk birisi , benim gecen ay adetim gecti gebelik var sandim ve adet oldugumda sadece 2 gun surdu ben direk.doktora gittim 5. Gunu bana klomen. BAsladi 5 gun gunde 2 defa duzenli kullandim folikul 19.2 oldu ve cok guzel buyudu dedi kismet bakalim cnm ya cok istiyorum ben ya

Insallah gelir cnm benimde bat o tarihler umarim ayni zamanda yasariz gebelik tahmini dogumda yilbasina denk gelir ay ne heyecanli ya

Insallah gelir cnm benimde bat o tarihler umarim ayni zamanda yasariz gebelik tahmini dogumda yilbasina denk gelir ay ne heyecanli ya

emosummm batına aya az kalmıs.sabretmesı zordur sımdı :=) kendıne ugraslar bulup dusunmemeye calıs canım ewde test bulundurma :) dısarda cık gez dolas adetın 4 5 gun gecıksın oyle tahlıl yap moralı de yuksek tuttunmuydu adet gelmez oooohhhh o zaman gelır bebecık :)

Ay tatlimm supersin ya super moral verdin bana cok sancim var boyle sol tarafima birseyler saplaniyor insallah bebegim tutuaya calisiyordur bana Allah hepimizin.gonlune gore versin cnm....

Hadi hayırlısı canm bende 1 senedir uğraşıyorum ama yumurtlayamıyorum doktorlarda saolsunlar ilaç tedavisi falan da vermiyorlar direk Aşılama yasa tüp bebek diyorlar deliricem ya bilere ilaç deneyin dimi yokkk geçen ayda aşılama yaptırdım tutmadı buarsa çok belirtim vardı ama negatif çıktı maalesef yine içtim bugün tarlusalı bana o ilacım ismini teker söyler misin bi Prof varmış ona gidicemde sorarım ilacı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…