Umudumuz nisan ayında diyen anne adayları forumumuza buyurun...

Canm gebelik te olabilir ama idrar yaparken yanman varsa bi idrar tahlili yaptir enfeksiyonda olabilir gitmiskende kan baktirirsin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Cnm yanmam yok ama bekleyim mi ya 2 defa kanda baktirdim ikisinde de ertesi gun adet oldum korkuyorum artik yaa..

slm kızlarr... yeni hamileler varmıı?? liste de hiç değişiklilik yok..

An itibariyle adetim bir gun gecikti ama ben bi kac gun sonra yapmak istyorm testi hayal kirikligi yasamktan korkar oldmmm insallah listeyi degistrenlerden biride ben olurum :/

Benimde bugun 37. Gunum sol kasik batmasi ayagimi sizlatmaya basladi akinti yoktu 3 gundur adet oluyorum diye kosuyorum akinti cikiyor .. Bembeyaz bi akinti .. Siskinlik devam ediyor .. Test almaya ciktim c.tesi heryer kapali ... Pazartesiye kadar beklicem sanirim aklim cikiyor adet olacam diye .. Kizlarr sizinle hamileligi bekleyebilirmiyimmmm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kızlarrrr hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

oooo Rabbim sağsalimm kucağına almayı nasipp etsinnn çok sevindiim liste artıyorr Allahımmmmmmmmm bu sevinci bizede yasatt yalvarıyoruumm :):2:

Hemde ne mahvetti . Bugun cok kotuyum ama midem cok bulaniyor kipirdamak istemiyorum ya.. kotu olim sorun degil insallah hamileyimdir.. insallah hepimiz istedigimize kavusuruz

aynenn ağzımın tadı bir değişik aslında hamilelik belirtisi gibi ama ben cok düşünüyorum ondan heralde diyorummm offf bilmiyorumm halimden şikayet etmemki ben içimde bi can büyüse

Ben kirmizi kart yedim malesef kismet onumuzdeki aya insallah

canm bozma moralini inşallah öteki aya olurrr bu kez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…