ay sen en küçüğümüzsün o zaman :) ama gerçekten çok büyük bişiyi atlatmışsın canım..umarım Allah sana en kısa zamanda arzu ettiğin bebeğini gönderir
Evet en küçüğümüz senmişsin :)) Ama o zor psikolojiyi atlattıktan sonra gerisi de gelir inşallah :)
Ben 16 nisani bekliyorum yani beklemiyorum işte :)
hemen hemen aynı dönemleriz
kızlar az önce kuzenimin gebelik haberini aldım..2 aydır deniodu 2.ayda tutturdu..benim 7.ay oluo bu ay..hala bebişim yok..üzülmek yok diorum,isyan etmek yok diorum ama öle garip bişi ki..haberi aldım dondum kaldım..sevincem mi üzülcem mi inanın ne yapacağımı şaşırdımanne olamıcam mı ben acaba?
kızlar az önce kuzenimin gebelik haberini aldım..2 aydır deniodu 2.ayda tutturdu..benim 7.ay oluo bu ay..hala bebişim yok..üzülmek yok diorum,isyan etmek yok diorum ama öle garip bişi ki..haberi aldım dondum kaldım..sevincem mi üzülcem mi inanın ne yapacağımı şaşırdımanne olamıcam mı ben acaba?
gunaydın kızlaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
mutsuz olmak yoookkk pozitif olcass
ben de bu hafta 2 hamile haberi aldım ama
ne dedim kendi kendime
yakında ben de bu hbri veririm inşallah
böylece heveslenip mutlu oldum
böyle yapças kızlar
başka çaaaaare yok
Günaydiiiinnn :*) umutsuzluğa kapilmak yok yola devam , geç olsun güç olmasin, bebişlerimiz sağlıklı bizlerle olsunlar Inşallah ♥
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
gunaydın kızlaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
mutsuz olmak yoookkk pozitif olcass
ben de bu hafta 2 hamile haberi aldım ama
ne dedim kendi kendime
yakında ben de bu hbri veririm inşallah
böylece heveslenip mutlu oldum
böyle yapças kızlar
başka çaaaaare yok
sizin umut dolu yazılarınızı okumadan itici şeyler yazdım soryy
18 mart itibariyle umutlar nisana kaldı
18 mart itibariyle umutlar nisana kaldı
hoşgeldiiiin
Nisanda baharla birlikte dilerim bebeğin seninle olur. Nezamandır deniyosun ?
18 nisan :18: Hayırlısı artıkve yeni regl tarihin nedir? Listemize yazalım seni de
18 nisan :18: Hayırlısı artık