- 5 Eylül 2013
- 2.412
- 535
Allah isteyen herkese nasip etsin inş. Hepimizin kucakları bebeişlerle dolsun
amin canım. yeni evliymişsin zaten. çok takma kafana olur inş.
bahar havasında bebiişlerle ooohh taze anneler oluruz inş.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah isteyen herkese nasip etsin inş. Hepimizin kucakları bebeişlerle dolsun
Bnmde 18 Nisan :) aynı tarihteyzz inş.tuttururuz cnm sen çalışmalara başladn heralde ben bu adetimden sonra başlıyorum:)
hoşgeldin elif:)
ilk deneme için araştırmalarını yaptın mı? ben karar verdiğimiz ilk ayı düşünüyorum da, hemen o ay bebeğim olcak sanıyodum:)
olanlar da oluyo tabi. umarım senin de bekletmez bebeğin hmn hayırlısıyla olur.
burdan mutlu haberini alırız.
benimde ilk ayım olucak :))
Hb cnmmm :) Araştırma Derken.
Valla demir eksikliği cıktı gene tahlillerimde artık şantiyeden demir alıp yicem bitürlü demir yapamıyorum ferrum şuruppp alıcam işte onu kullanıcam folic plus kullanıyorum hazırlıklar devam ediyor :) bn ilk ayda tutturmuştum yumurtlama dönemine denk getirip inş. gene öle olur.
İnş. hepimiz o mutlu haberi veririz birbirimize.
maşallah ya baya kalabalık olduk :) şu on gun nasıl geçecek bilmiyorum sanki ilkmiş gibi heyecanlıyım birbirimize dua edelimmmm herkese rabbım nasıp etsın:)
hıımm. ben bu ay denicem deyince, bebeğe ilk defa karar verdiniz bu ay sanmıştım. ondan araştırma yaptın mı demiştim. çünkü ben 32 yaşımda olmama rağmenbebek düşününce anladımki, bilmediğim okadar çok ayrıntı varmışki. okadar uzakmışımki bu konulara. şimdi kadın doğumculara taş çıkartırım:)
ilk bebeğin sağlıklı gelişmedi sanırım. hakkında hayırlısı canım. umarım bebeğin seni çok bekletmz. demir eksikliği de kadınların olmassa olmazı gibi. bende de hep var.
Ben 4 ay önce 17 haftalık kızımı kaybettim anensefaliden 2 aydırda folic plus kullanıyorum başka yapcak bişeyim varmı bilmiyorum
ah canım benim yaaaa üzüldüm gerçekten zor olmuştur senin için. ama Allah'ın takdiri diyerek sabırla karşılamak lazım. inşallah en yakın zamanda sağlıklı bir gebelikle kavuşursun bebeğine arkadaşım
daha yeni 1-2 deneme yaptık ama bu ay olmadı inş nisanda tam anlamıyla başlıyca inş hamilelik haberimizide birlikte alırızBnmde 18 Nisan :) aynı tarihteyzz inş.tuttururuz cnm sen çalışmalara başladn heralde ben bu adetimden sonra başlıyorum:)
amin canım inş. bu topikteki herkes hamile kalıramin canım. yeni evliymişsin zaten. çok takma kafana olur inş.
bahar havasında bebiişlerle ooohh taze anneler oluruz inş.
daha yeni 1-2 deneme yaptık ama bu ay olmadı inş nisanda tam anlamıyla başlıyca inş hamilelik haberimizide birlikte alırız
Bende öyle cnm inş.
aslında çalışmalara daha erken başlıycaktık ama annemlerin baskısı yüzünden biraz korktuk :26:
Ne baskısı cnm nedediler
nasıl bu kadar cesur olabiliyormuşuz ya yine aynı şey başımıza gelirseymiş falan doktorlar yapabilirsin dediler diyorum canı yancak olan sensin onlar alır gider diyo baya psikolojim bozulmuştu aslında:2: ama eşimle konuştuk sonuçta herşey allahtan ve karar verdik bu ay istiyoruz artık allah nasip ederse
:18:
nasıl bu kadar cesur olabiliyormuşuz ya yine aynı şey başımıza gelirseymiş falan doktorlar yapabilirsin dediler diyorum canı yancak olan sensin onlar alır gider diyo baya psikolojim bozulmuştu aslında:2: ama eşimle konuştuk sonuçta herşey allahtan ve karar verdik bu ay istiyoruz artık allah nasip ederse
:18:
hep aynı şey yaşanacak değil ya canım.
eğer bebek istiyorsanız bence de doğru kararı vermişsiniz. Herşey Allah'tan.
doktorlar zaten 3 ay dedi birde yüksek doz folikasit kullanıyorum ama işte gelde bizimkilere anlat ama kararlıyım artık ne derlerse desinler duymıycamayy cnm bukadar insanın psikolojisyle oynanırmı ben kafayı yerdim bizimkiler de ille yapın ille yapın diyolar bn beklemeyi istedim. Hakkımızda hayırlısı artık