- 5 Eylül 2013
- 2.412
- 535
ya bu soğan kürünüde bitürlü netleştiremedim şimdi ben adet olduğun günle beraber 7.gün die biliodum sende şimdi adet bitiminden 7 gün yani bir hafta sonra diosun kafam karıştı valla
Evet aynen öyle :)
Eşim bi belirti sorduğunda yok falan deyip ümitlenme diyorum ama içten içe "ya şöyleyse ya böyleyse" diye bir sürü cümle kuruyorum :)
sen bakma onlara banada daha ikinci için çok erken hayatını yaşa naraları atıyorlar benım kulak kapalı :)
valla nasıl olayım herkes hamileymiş gibi geliyo ben hariç:)
bi de sanamoral olcaksa sölim sen 27sin galiba yanlış hatırlamıyosam ben 32 oldum. ve ilk çocuk. geç kalmadın yani:)))
Allah nezaman nasip ederse.
ben de 30um :) uhibbuke geç kaldıysa amanin biz napalım
Slm kızlar)
8 aydır bebek için uğraşıyoruz bizde.Adetlerim düzensiz genelde 35 40 günde oluyorum bu ay ilk defa 28.günümde oldum. Ovulasyon testi kullanmaya başladım 2 gündür soğan suyu içiyorum.Allah'ım bu ay nasip eder tüm isteyenlere inşAllah
inşallah sağlıklı hamileliklerle dolu bi topik olur
yok ben demiom alıntı yaptım netten. değişik söylentiler var bu konuda. ama benim kendi düşüncemi sorarsan. reglin bittiği gün başla gitsin:) bitkisel bişi sonuçta. soğanı her türlü tüketiyoruz normalde de. umarm faydasını görürsün. ben de bi kere uygulamıştım. ama ben günlere pek takmam böyle şeylerde. reglimin 3. günü başlamıştım sadece 5 gün uygulamıştım ve çok akıntım olmuştu o ay. temizliyo bence de gerçekten.
canım benim haklısın ama artık yoruldum ya 6 ay oldu yok hormon testleri herşeyimi yaptırdım hiçbi sıkıntı yok bu bebekkkk neden olmuo yaaa
eeee peki nie hamile kalmadın ama ben hamile kalmak için içicem o iğrenç şeyi
hoşgeldin arkadaşımnisan ayı umut oldu hepimize, bakalım kimlerin yüzü gülecek bu ay
:) ben pek ciddiye alarak yapmadım. tam söylenenlere uymadım yani. bi de illa kalınıyo diye bişey yokki. hem kalmak için sonrasında da incir kürü yamak gerekiyormuş galiba. ben pek uyamıyorum böyle şeylere yaa. senin reglin bugün mü başladı?
hoşbulduk canım inşallah hepimizin yüzü gülecekkkk herkez 6 ay sonra oluo diyolar ben şimdi 7.ayıma döndüm bakalım belkide olacak inşallah
benimde ilk ayım olucak :))[/QU
valla canım ilk ayda hamile kalanlar benim gözümde çok büyük insanlar :) ben aylardır uğraşıyorumda ama gönülden istiyorum inş hemen olur yaa allah düşmanıma yaşatmasın ne zor işlermiş bu işler
merhaba sen yine yok diomuşsun ben yok sağ kasığımda batma var yok gögüslerim ağrıo bilmemne adam ben bu ay adet olunca bildiğin depresyona girdi her ay ben öle olurdum o beni teselli ederdi bu ayda ben onu teselli ettim valla :)
eeee peki nie hamile kalmadın ama ben hamile kalmak için içicem o iğrenç şeyi
oooo ne bu ya bide incir kürü valla uzun iş ben sadece 15 gün yapıcam bu soğan kürünü eşimede keçiboynuzu kürünü yapcam bakalım inş.faydası olur....yok canım adetim bu ayın 18inde başladıda ben kendime anca geldim :)
herkes 6 ay sonra hamile kalıo mu diolar?kimmiş onu diyenler? hey allahım yaaa...herkesin bünyesi farklı yumurtalık rezervi farklı hormonları farklı ne saçma şeyler[/Q
amannn konuşular işte napalım :)
benim de dün başladı ama bugün tam anlamıyla geldi. belki bekeklerimiz de aynı zamanda gelir
bana doktor akıntım için antibiyotik verdi regl olunca başla dedi, bir haftada bitçek ilaç. onun için bu ay kür falan deneyemicem. aslında hevesim vardı.
bu ay bi de yumurta takibine çağırdı. 11. günümde gitçem. diyorum ovulasyon testi de alayım. bakalım doktorun söylediği gün koyu çıkçak mı, ya da nekadar koyu çıkçak testim. çünkü bikaç ay ovulasyon testi yaptım öyle kopkoyu iki çizgi yakalayamadım hiç.
Yok henüz ikimizde derin depresyonlara girmedik şükür :))
Ama erkegin üzüldügünü görmek daha zor yaaa
İgrenççç demee severek iç ki faydasını gör :))
Bende yeni başladım 3.günüm soğan suyunda ve inan midem bulanıyo içerken burnumu tıkayıp içiyorum ardından agzımın tadı deyişsin diye bişeyler yiyorum inşallah tesir eder :))
inşallahhh allahım nasip etsin artık ....ya canım bu ovilasyon testi bana saçma gelio neden biliomusun sperm vicutta 3 gün yaşıomus ee bide gün aşırı ilişki yaşayın diolar yani ovilasyon bana çok anlamsız gelio hıı eğer eşin yurtdışı yada şehir dışındaysa işte o kişiler için gerekio bence bende alıcaktım sora düşündüm saçma geldi üstelik çokta pahalı ne bilim ona verceğim parayı gider dengeli beslenmek için harcarım daha faydasını görürüm die düşündüm
bizim öyle 2 günde bir çalışma herzaman olmuyo. bazen h.içlerini es geçiyos h.sonları oluyo sadece. onun için kaçırmamak için almıştım.
çok sık olunca görev gibi oluyo çünkü. öyle bi iki ay gün aşırı deneyelim dedik. baktık ne bebek oluyo ne de heves kalıyo. onun için akışına bıraktık. sadece önemli günleri es geçmemek için rahatlık oluyodu.
haklısın ama vallada billada önemli günler yok ciddiyim bak sadece kafaya takmamak gerekli ve canın ne zamn istiyosa ozamn yapmak gerekli ben kuaförüm ve dolasıyla milyonlarca kadınlar tanıyorum ve bi çok duyduğum kişiler adet bitiminden sora hamile kalanlar adete yakın kalanlar hele bi müşterim var sadece birkere ilişkiye girip hamile kaldı aslında tek yapmak gereken takmamak
işte en zoru o
insan çok isteyince aklında atamıyo ki. şimdi nisana umut bağladık. nisan olmassa, mayıs... böyle gidiyo işte