- 5 Eylül 2013
- 2.412
- 535
evet bende öle kendimde velirti arayıp durdum 6 aydır ama bu ay kararlıyım sadece soğan suyumu içip eşimede keçi boynuzunu içirip canımın istediğindede ilişkiye girip oturacam valla kararlıyım :)
hadi hayırlısı ozaman
nerde kuaförsün? hangi şehirdesin yani.
canım sorma ya zaten onun stresi hiç bitmiyo ben ankaralıyım 17 yıldır bu sektordeyim kendi dükkanım vardı evlendim şanlıurfaya geldim buraya ayak uydurmakta zorlanıyorum eşimi çok seviyorum ama çok zorlanıyorum şimdide burda dükkanım var sen nerdesin
ben istanbulluyum ve burda yaşıyorum. şanlıurfaya geçen yaz değil ondan önceki yaz gezmek amaçlı gelmiştik.
hem de en sıcak zamanda, ağustostu. pişmiştik resmen. balıklıgölün karşısındaki otelde kalmıştık 2 gün. çok güzeldi.
çok sevdim orayı ben. yaşanabilecek bi şehir. ankaradan sonra alışmak tabi zordur. radikal bi karar vermişsin. umarım en kısa sürede alışırsın.
inşallah canım dışardan öle ama içerden hiçte öle görünmüo:)
bebişin gelsin de sana ilaç olsun ozaman
selam demek sen de yumurta takibi yaptırıyosun ben ilk defa bu ay yaptırıcam da biraz anlatır mısın nasıl geçiyo süreç?
ilk olarak canım adetin 3 .günü gidil,iyor il. VERİYOR DOKTOR 5 GÜn içiyorsun ilacı. ilişki zamanınıda belirliyor takvim veriyor ve yummurtlama günlerinde kontrol için çağırıyor daha sonra yumurtlama günü gidiyorsun bakıyor ultrasonla çatlatma iğnesine gerek görürse onu yapıyor gerek görmezse tekrar ilişki programı veriyor. sonrada bekliyorsun adet olursan 3.gü gene gidiyorsun. :)bazı doktorlar yumurtlama zamanı 2 kez çağırıyor ama benmki bir kerede hallediyor çünkü benm yumurtalar kendisi çatlıyor
hııımm, benim ilk olacağı için ilaç vermedi daha. sadece 11. gün gel dedi. bu ay bakarız yumurtaların ne durumda, ona göre eğer bi sıkıntı varsa ilaca başlarız bi dahaki ay dedi. her doktor farklı demek.
Bende konuya katılmak istiyorum :) bu ay olmadı ana nisanda olur inşallah.. Bakalım kaç tane hayırlı haber çıkacak?.
Hoşgeldin inşallah hayırlı haberler alırız :)
Senin bat ne zaman ?
13nisan. Gelmez inşaallah ama :)
13nisan. Gelmez inşaallah ama :)
seni de ekledim tatlım aramıza hoşgeldin
Teşekkür ederim canım :). Hoşbuldum sevecen ortamınızı
kaç aydır deniosun tatlım yaşın kaç
19 yaşındayım 10 aylık evliyim vajinismusu yeni atlattım bu ikinci periyod dönemim..
19 yaşındayım 10 aylık evliyim vajinismusu yeni atlattım bu ikinci periyod dönemim..