amiiinnn...
Allah yüzümüzü güldürsün sağlıklı bir gebelik geçirip bebişlerimize kavuşalım.
Soğan suyu ne zaman içmek gerek adetken olur mu bwnmde sarıbakıntım oluyodu
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
:)o da iyiymiş
ne biliim çok üzülüyosun ya dedim belki, doktora gitmişsindir hormon testi falan yaptırmışsındır.
bikaç ay daha deneyip sonra git istersen. en azından bi sorun var mı yok mu ortaya çıkar. ama doktorlar 1 yıllık süreci normal karşılıyor.
eşımde bende gittik canım sıkıntı yok bekle dedi
ok beklerım senın için demesi kolay dedim
bekliyorum sabrediyorum
kızlarrrr ya listemiz çoğalıo..bu demek oluo ki bu ay çook ama çook bebiş olucak bu sayfada
hamile kalanlara isminin yanına listedebu smiley koy olur mu ogünün sabırsızlıkla bekliyorum
hormon testleri sperm testleri yaptırdıktan sonra 1 yıl beklenebilir ama diğer türlü insan kendini boşlukta hissediyor bi süre sonra.
Arkadaşlar merhaba ilk defa bir konu açıyorum..umarım benim gibi ilk bebeğini isteyen ya da genel olarak bebek isteyen herkese bu tertemiz sayfalar ve yepyeni konu uğur getirir
NİSAN AYI HEPİMİZE UĞUR GETİRSİN
umuttttt---------------------------------------------4 nisan
mms_01--------------------------------------------4 nisan
Pnarya----------------------------------------------4 nisan
celikel-----------------------------------------------5 nisan
03062008------------------------------------------ 6 nisan
Kozdee---------------------------------------------13 nisan
lillyfee84-------------------------------------------16 nisan
Uhibbuke-------------------------------------------16 nisan
cemrecinar-----------------------------------------20 nisan
hatibulut--------------------------------------------20 nisan
herkeze merhaba ben mart ayından unutluydum ama olmadı benimde umudum nisana kaldı bat 18 nisan benide listeye eklersen sevinirim
tabi ki eklerim ama moralsizlik yokkk umutsuzluk yokkkk lütfennnn:13::13:
canım benim de 7 ay oldu :) bak az önce bi arkadaşa da söledim..yıllarca bekleyen insanlar var yapmayın nolur..umudunuzu kaybetmeyin..onlar napsın yıllarca bebek die bekleyenler napsın?ya da kısır olanlar napsın? bak en azından sağlıklıymışsın..her türlü kontrolünü olmuşsun..tevekkül etmek lazım biraz Allaha sığınmak lazım..O herşeyin doğrusunu bilircanım benim haklısın ama artık yoruldum ya 6 ay oldu yok hormon testleri herşeyimi yaptırdım hiçbi sıkıntı yok bu bebekkkk neden olmuo yaaa
canım benim de 7 ay oldu :) bak az önce bi arkadaşa da söledim..yıllarca bekleyen insanlar var yapmayın nolur..umudunuzu kaybetmeyin..onlar napsın yıllarca bebek die bekleyenler napsın?ya da kısır olanlar napsın? bak en azından sağlıklıymışsın..her türlü kontrolünü olmuşsun..tevekkül etmek lazım biraz Allaha sığınmak lazım..O herşeyin doğrusunu bilir
alıntı
Soğan kürünü adet döneminde uygulamanın bir sakıncası yoktur. Ancak, etki bakımından en uygun zaman adet bitiminden en erken 7 gün sonra başlamaktır.
Kür uygulandıktan sonra 2. adetinizi görmeden 10 gün önce tekrar 5 gün veya 7 gün bu soğan suyu kürünü uygulamalısınız.
Hamile kalmak için bu kürün üzerine kuru incir kürünü uygulamalısınız.
Uyarı: Bu soğan suyu kürünü 15 günden fazla uygulamayın.
Bu kürü uygulamaya başladığınızda 2. - 3. günden itibaren akıntılarınızın çözüldüğünü ve ne kadar fazlalaştığını hayretle göreceksiniz.
Bu kür erken menopoz , çikolata kisti, 3 cm. den küçük miyomlar, adet düzensizliği ve polikistik over şikayeti olan olan bayanlar için de mükemmel bir çözümdür.Yumurtalıklardaki kisti tamamen ortadan kaldırmaktadır.