Umudumuz nisan ayında diyen anne adayları forumumuza buyurun...

kızlar az önce kuzenimin gebelik haberini aldım..2 aydır deniodu 2.ayda tutturdu..benim 7.ay oluo bu ay..hala bebişim yok..üzülmek yok diorum,isyan etmek yok diorum ama öle garip bişi ki..haberi aldım dondum kaldım..sevincem mi üzülcem mi inanın ne yapacağımı şaşırdım :KK14: anne olamıcam mı ben acaba? :KK14:

Son düzenleme:
ay sen en küçüğümüzsün o zaman :) ama gerçekten çok büyük bişiyi atlatmışsın canım..umarım Allah sana en kısa zamanda arzu ettiğin bebeğini gönderir :KK31:

En genç anne adayı benim yani :KK9: dediğin gbi büyük bişi atlattım dualarla tedaviyle. Şimdi umudum güzel yavrular :) çok heyecanlanıyorum ama beklerken :)

günaydın kızlarrrrrr.....:KK16: ben eşime keçiboynuzuna dün akşam başladım inşallah bu ayy olacak olmalıııı

Son düzenleme:
kızlar az önce kuzenimin gebelik haberini aldım..2 aydır deniodu 2.ayda tutturdu..benim 7.ay oluo bu ay..hala bebişim yok..üzülmek yok diorum,isyan etmek yok diorum ama öle garip bişi ki..haberi aldım dondum kaldım..sevincem mi üzülcem mi inanın ne yapacağımı şaşırdım :KK14: anne olamıcam mı ben acaba? :KK14:

aaa ne oluyo sana bak dün bana diodun umudunu kaybetme diye şimdi sen neden böle yapıosun ben napıyım 3 4 ay deniyodum arkadaşım hemen hamile kaldı bırakır bırakmaz üstelik karnı buyuyo ve çok mutlu sonra benimle beraber deneyenlerin hepsi hamile kaldı şuan herkez hamile ama ben kalamadım üstelik benimde 7.ayım napalım taktir ilahi allah demekki bizim sabrımızı sınıyo umutlu ol dün bana dediğin gibi takdiri allaha bırak inşallah olacak allahın izniyle bizimde evlatlarımız olacak üzülme olurmu

yazılanları okuyarak guncele gelıyordum masallah hepımız cok umutluyuz ne kadar guzel bı grup olduk derken son sayfa da bu da ne:) hiç yakıştıramadım sanaaaa rabbım doğru zamanı bılıyordur hemen pes etmek yok:) benım de okuldan 4 arkadas hamıle hepsını bu hafta da öğrendım ustelık bırının kı ıkız rabbım olmayan herkese versın deyıp tebrık edıyorum uzulmek pes etmek umutsuzluga dusmek yok allah ın ıznıyle hepımızın yuzu gulecek:) sımdı senın 1 tane kızın var tuzun kuru falan dıye dusunme lutfen ben bundan 1 yıl once menepoza gırdım dr çocugun olması ımkansız dedı kortızonlar tedavıler ılaclar tonla sey yasadım şukur adet gormeye tekrar basladım ama dr çocuk zor olur dedı bende nasıp dedım her şeyin muhakkak var bi hikmeti 6 ay ilaçlarla adet gördum sonra soğan kuru yaptım ıkı defa ve kendım adet görmeye basladım 8 mm olan kıstım 0.05 e düştü doktor nasıl oldu falan dedı o bile şaşırdı bıraz teslım olmak lazım sırtını Allah a daya umutsuzluk yokk on gün sonra hayırlı haberler gelmeye başlayacak herkesten sende inşallah buna dahilsin...:)

gunaydın kızlaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:KK16:
mutsuz olmak yoookkk pozitif olcass
ben de bu hafta 2 hamile haberi aldım ama
ne dedim kendi kendime
yakında ben de bu hbri veririm inşallah
böylece heveslenip mutlu oldum:21:
böyle yapças kızlar
başka çaaaaare yok:KK34:

eee nasıl gidiyor çalışmalar neler yapıyorsunuz?
ben reglimin 3. günündeyim. akıntım var diye doktor antibiyotik vermişti. regl olunca kullan dedi. sabah akşam içiyorum. 7 günde bitçek. dün başladım ilaca. akıntı da engelliyebiliyomuş spremleri biyerlerde okumuştum. umarım iyi gelir bu ilaç bana.:KK8:

ne dedim kendi kendime
böyle yapças kızlar

Günaydiiiinnn :*) umutsuzluğa kapilmak yok yola devam , geç olsun güç olmasin, bebişlerimiz sağlıklı bizlerle olsunlar Inşallah ♥

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

regl sancımı hissedince gelecek ayın umutlu hamıleler topiğine geliyorum
her ay devır daim topik değiştiriyorum ama gelmiyo yok
hıh şimdide başladı sancım gelir bugun yarın kırmızılar
kafamı duvarlara duvarlara vurmak istiyorum :KK23::KK23::KK23:

Günaydiiiinnn :*) umutsuzluğa kapilmak yok yola devam , geç olsun güç olmasin, bebişlerimiz sağlıklı bizlerle olsunlar Inşallah ♥

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

sizin umut dolu yazılarınızı okumadan itici şeyler yazdım soryy

ne dedim kendi kendime
böyle yapças kızlar

X