Umudumuz nisan ayında diyen anne adayları forumumuza buyurun...

gördüm yazmışsın teşekkürler
ayy adımı listede görmek bile heyecanlandırdı

bu aralar benim de yumurtlama zamanlarım yaaa...çok heyecan yapıorum afedersiniz ama sanki her ilişkiden sonraki gün kendimi hamile gibi hissediorum kafayı yidim ahahaha

Son düzenleme:
bu aralar benim de yumurtlama zamanlarım yaaa...çok heyecan yapıorum afedersiniz ama sanki her ilişkiden sonraki gün kendimi hamile gibi hissediorum kafayı yidim ahahaha

benmde tam yumurtlama günlerim canım ya bu ay takmıyorum pek rahatım o yüzden takmayınca olur diyorlar ya sakinliğe ve zayıflamaya odakladım kendimi. bugün doktor kontrolü var yumoşlara bakacak doktor inşallah vardır :)

Kızlar merhaba, beni de ekleyin bat 4 nisan. Ağustos ayında 8 haftalık bebeğimi düşürdüm, kalbi atmıyordu. Plansız bir gebelikti. Ne ovülasyon günü takip ettim ne de başka birşey. 2 aydır denemeler başladı. İnşallah nisan ayında müjdeli haberi alırım

:) hadi bakalım rastgele nisanda gelsin bebişlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
sakın aksatma 2 günde bir yumurtlama günleri
bir de yatıyon kalkmıyon hemen.

canım bebeğin için Allah sabır versin. ama vardır bunda da bir hayır. umarım bundan sonra güzel haberlerle hayırlısıyla bebeiğini kucağına alırsın.

selam demek sen de yumurta takibi yaptırıyosun ben ilk defa bu ay yaptırıcam da biraz anlatır mısın nasıl geçiyo süreç?

hemen ekliorum canım uğur getirsin topiğimiz sana da ben de ocak ayında 5 haftalık kimyasal gebelik yaşadım..ama umudu kaybetmek yok tamam mı

yaklaşık 7-8 aydır korunmuyoruz...bazen bilinçsizce denemeler oldu yumrtlama zamanı öncesi yada olmayacak zamanlarda ancak geçen ay nerdeyse gün aşırı ve yumurtlama dönemi olduğunu sandığımız zamanlarda deneme oldu ama sonu normal adet düzenim bile değil 5 gün öncesi adet olsum...sanırım tabii bir gün full kahverengi oldu bugünse normal adet gbii üzgünüm neden olmuyor acaba ??? pko başlangıcıydım düzensizliğim yoktu o da oldu Allahım ne zaman nasip edecek bakalım....

canım üzülme. korunmayı bırakınca biraz düzensizlikler oluyormuş. normalmiş yani. sabretçeksin arkadaşım yapçak bişey yok. istersen hormon tahlillerini falan yaptır için rahatlasın.

canım doktora gittin mi? bence bi doktora görün..bi de kafaya takınca ya erken ya da geç gelio adet malesef..hormonlarımızı çok ama çok etkilioruz

hemen ekliorum canım uğur getirsin topiğimiz sana da ben de ocak ayında 5 haftalık kimyasal gebelik yaşadım..ama umudu kaybetmek yok tamam mı

Umut olmadan yaşanmıyor canım. Her ay acabalarla geçiyor. Topiği okudum da en yaşlınız benim sanırım, 32 yaşındayım ama 25 gibi hissediyorum okul iş güç derken evliliği baya bi erteledim. Sanırım bu yüzden fazla takıyorum. İnşallah uğur getirir herkese bu topik

ben de 32 yim yalnız değilsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…