- 30 Ağustos 2013
- 1.607
- 635
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaşlar merhaba ilk defa bir konu açıyorum..umarım benim gibi ilk bebeğini isteyen ya da genel olarak bebek isteyen herkese bu tertemiz sayfalar ve yepyeni konu uğur getirir
NİSAN AYI HEPİMİZE UĞUR GETİRSİN
umuttttt---------------------------------------------4 nisan
mms_01--------------------------------------------4 nisan
Pnarya----------------------------------------------4 nisan
celikel-----------------------------------------------5 nisan
03062008------------------------------------------ 6 nisan
lillyfee84-------------------------------------------16 nisan
Uhibbuke-------------------------------------------16 nisan
cemrecinar-----------------------------------------20 nisan
hatibulut--------------------------------------------20 nisan
bana da öyle diolar kimyasal yaşadığım için..ama yine de insanın içinde bi acaba oluo bilio musun
canım kaç aydır bekliyosun gebeliği?
bu ay 7.ay olcak canım..bi tane de kimyasal gebeliğim var..senin??
sen en azından hamile kalabildiğini biliyorsun canım. bence yakında bebişin sana gelecek pozitif olup beklices yollarını
Evet hamile kalabiliyorum ama bu sefer de ya yine düşürürsem korkusu oluyor. İnşallah bu sefer sağlıkla gelir
Slm kızlar)
8 aydır bebek için uğraşıyoruz bizde.Adetlerim düzensiz genelde 35 40 günde oluyorum bu ay ilk defa 28.günümde oldum. Ovulasyon testi kullanmaya başladım 2 gündür soğan suyu içiyorum.Allah'ım bu ay nasip eder tüm isteyenlere inşAllah
aynen 7. ümidim azalıyo
canım sıkılıyo
düşünmeyım diyorum olmuyo çok kasılıyorum
çok mutsuzum
aynen 7. ümidim azalıyo
canım sıkılıyo
düşünmeyım diyorum olmuyo çok kasılıyorum
çok mutsuzum
Hormonlara baktırdım bikaç ay önce prolaktin yüksekti bu ay düşmüştü diye umutlanmıştım ama daha da erken geldi ilk görünce yerleşme kanaması mıbdedim ama yok devam ediyo
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ekleyin benide )adetlerim okadar düzensizki batımı tam şu gün diyemiyorum;( soğan suyu rahmi temizliyip gebeliğe hazırlıyormuş.benimde akıntılarım yok ama deniyim dedim genede.
13 nisan ozaman canım.
canım her ay her ay beklemek kolay deil bilioruz yaşıoruz hepimiz evet..mesela kendimden örnek vereyim..çok güçlü bi insan deilim çabucak moral bozukluğu yaşıorum hemen herşeyin en kötüsünü düşünüorum..ama inan bu tarz şeyleri sadece benim yaşamadığımı düşündüğüm zaman biraz da olsa rahatlıorum çünkü aylarca bebek bekleyen insanlar var hatta ne ayı yıllarca bekleyenler var..daha 7.ayımızdayız ve kontrollerini olduysan da eğer bi sorunun yoksa sadece umut ve dua..herşeyin ilacı bu.. Allah bizlere de nasip eder inşallah sadece sanırım biraz vakit var
neler yaptın bu yedi aylık süreçte canım?
cinsel ilişki haricinde bişey yapmadım