Umudumuz nisan ayında diyen anne adayları forumumuza buyurun...

Hormonlara baktırdım bikaç ay önce prolaktin yüksekti bu ay düşmüştü diye umutlanmıştım ama daha da erken geldi ilk görünce yerleşme kanaması mıbdedim ama yok devam ediyo :KK43:

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Arkadaşlar merhaba ilk defa bir konu açıyorum..umarım benim gibi ilk bebeğini isteyen ya da genel olarak bebek isteyen herkese bu tertemiz sayfalar ve yepyeni konu uğur getirir :nazar::nazar::nazar::nazar:

NİSAN AYI HEPİMİZE UĞUR GETİRSİN

umuttttt---------------------------------------------4 nisan
mms_01--------------------------------------------4 nisan
Pnarya----------------------------------------------4 nisan
celikel-----------------------------------------------5 nisan
03062008------------------------------------------ 6 nisan
lillyfee84-------------------------------------------16 nisan
Uhibbuke-------------------------------------------16 nisan
cemrecinar-----------------------------------------20 nisan
hatibulut--------------------------------------------20 nisan

canım kaç aydır bekliyosun gebeliği?

bana da öyle diolar kimyasal yaşadığım için..ama yine de insanın içinde bi acaba oluo bilio musun :KK76:

evet mutlaka Allah bilir kimin bebek sahibi olacağını da. hiç hamile kalmayanlarda da acaba hiç bebeğim olmıcak mı hiç hamile kalamıcam mı korkusu oluyo:KK31:

Slm kızlar:KK66:)
8 aydır bebek için uğraşıyoruz bizde.Adetlerim düzensiz genelde 35 40 günde oluyorum bu ay ilk defa 28.günümde oldum. Ovulasyon testi kullanmaya başladım 2 gündür soğan suyu içiyorum.Allah'ım bu ay nasip eder tüm isteyenlere inşAllah

Slm kızlar:KK66:)
8 aydır bebek için uğraşıyoruz bizde.Adetlerim düzensiz genelde 35 40 günde oluyorum bu ay ilk defa 28.günümde oldum. Ovulasyon testi kullanmaya başladım 2 gündür soğan suyu içiyorum.Allah'ım bu ay nasip eder tüm isteyenlere inşAllah

inşallah canım. hoşgeldin aramıza. batını söyle istersen topik sahibimiz ilk sayfaya yazıyor çünkü seni de ekler :KK66:
bu arada ovulsyon testi çok işe yarıyor gerçektten. soğan suyu akıntısı olanlar için öneriliyor diye biliyorum.

aynen 7. ümidim azalıyo
canım sıkılıyo
düşünmeyım diyorum olmuyo çok kasılıyorum
çok mutsuzum :KK43:

canım her ay her ay beklemek kolay deil bilioruz yaşıoruz hepimiz evet..mesela kendimden örnek vereyim..çok güçlü bi insan deilim çabucak moral bozukluğu yaşıorum hemen herşeyin en kötüsünü düşünüorum..ama inan bu tarz şeyleri sadece benim yaşamadığımı düşündüğüm zaman biraz da olsa rahatlıorum çünkü aylarca bebek bekleyen insanlar var hatta ne ayı yıllarca bekleyenler var..daha 7.ayımızdayız ve kontrollerini olduysan da eğer bi sorunun yoksa sadece umut ve dua..herşeyin ilacı bu.. Allah bizlere de nasip eder inşallah sadece sanırım biraz vakit var :KK31::KK31:

Hormonlara baktırdım bikaç ay önce prolaktin yüksekti bu ay düşmüştü diye umutlanmıştım ama daha da erken geldi ilk görünce yerleşme kanaması mıbdedim ama yok devam ediyo :KK43:

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım üzme kendini. ben de her ay reglimin başlangıcını yerleşme kanaması mı diye düşünüyorum ama devamı gelince ancak ikna oluyorum.
prolaktin için tedavi yapılıyo mu bilmiyorum ama hormonlarını normal düzeye çekip gerisi Allah'ın takdirine bırakmaktan başka çare yok canım.

Ekleyin benide :KK66:)adetlerim okadar düzensizki batımı tam şu gün diyemiyorum;( soğan suyu rahmi temizliyip gebeliğe hazırlıyormuş.benimde akıntılarım yok ama deniyim dedim genede.

Ekleyin benide :KK66:)adetlerim okadar düzensizki batımı tam şu gün diyemiyorum;( soğan suyu rahmi temizliyip gebeliğe hazırlıyormuş.benimde akıntılarım yok ama deniyim dedim genede.

anladım canım hadi hayırlısı ozaman:) en son nezaman regl olduysan üstüne koy 35 gün ozaman ortalama bi tarih ver. maksat birbirimizi takip edelim. moral verelim canım:KK66:

canım her ay her ay beklemek kolay deil bilioruz yaşıoruz hepimiz evet..mesela kendimden örnek vereyim..çok güçlü bi insan deilim çabucak moral bozukluğu yaşıorum hemen herşeyin en kötüsünü düşünüorum..ama inan bu tarz şeyleri sadece benim yaşamadığımı düşündüğüm zaman biraz da olsa rahatlıorum çünkü aylarca bebek bekleyen insanlar var hatta ne ayı yıllarca bekleyenler var..daha 7.ayımızdayız ve kontrollerini olduysan da eğer bi sorunun yoksa sadece umut ve dua..herşeyin ilacı bu.. Allah bizlere de nasip eder inşallah sadece sanırım biraz vakit var :KK31::KK31:

ya allah bi vaktı zamanı elbet ayarlamıştır
nasıpten ötes i yok tevekkul allah
ama beklemek çok zor ya
eşime regl oldum diyemiyom yaa
inan boğuldum güçsüz biriyim sabretmek çok zor
melankoliğe bağladm

cinsel ilişki haricinde bişey yapmadım :KK23:

:)o da iyiymiş
ne biliim çok üzülüyosun ya dedim belki, doktora gitmişsindir hormon testi falan yaptırmışsındır.
bikaç ay daha deneyip sonra git istersen. en azından bi sorun var mı yok mu ortaya çıkar. ama doktorlar 1 yıllık süreci normal karşılıyor.

X