TÜP BEBEK 2021 KASIM ANNELERİ

Sushi demeseydin iyiydi ama burda gerçek sushi yokki. Roller var ahh ahh çok severim
bir kitap aldım detaylı anlatıyor orada gördüm bu bilgiyi ben de bilmiyordum bir de 2 çocuklu sağlıkçı olan bir arkadaşım anlatmıştı. Çok zorlayacaksa seni bunu bi doktoruna sor canım belki önerileri olur.

Ben de varım canım Allahın izniyle. Yaş 29. İlk testim 25 şubat tahmini doğum 4 kasım

Yok yahu her zaman yediğimiz bir şey değil elbette hele ki bu 8 ay hiç yemem... Diyet yaptığım için de sağlıklı beslenmeye alışkınım.

Günaydınnn Bugün kese kontrolü günüm gece 4 ten beri yarım saatte bi uyandım heyecandan. Dua edin çok güzel haberlerle döneyim kızlar
Tüm dualarım seninle bak ne güzel bir gün kontrolun var. Hayırlı kandiller diliyorum İlk resmini al da gel canım

Günaydın güzel anneler.... Ne var ne yok. Ben dünün heyecanını attım ve yorgunluktan erkenden sızdımm.
Günaydınnnn . Hala şaka gibi gelen gebelik sürecime alışmaya çalışıyorum ben . Fena halde uyku halim var onun dışında pek bir belirti yok daha. Siz nasılsınız herşey yolunda çok şükür kan da güzel çıktı. Stresi attın darısı bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…