Sushi demeseydin iyiydi ama burda gerçek sushi yokki. Roller var ahh ahh çok severim
Teşekkür ederim canımKızlar eğer yedikleriniz temizliğinden eminseniz bol suyla yıkanmışsa hiçbir sıkıntı yok diye biliyorum.Maydonozu sürekli tüketmek zararlı olabiliyor ama soğanda hiçbir sakınca yok
Bana aç karnına iç bir saat de birşey yeme demişti doktorumPeki bir sey daha sorsam kizlar estrofem ac karnina iciyorum ama bazen 20 dk sonrasinda yemek yiyorum sorun olur mu aciklama yapmadi hemsireler
Ben de varım canım Allahın izniyle. Yaş 29. İlk testim 25 şubat tahmini doğum 4 kasımMerhaba Güzel Anneler,
Hepimiz zorlu aşamalardan geçtikten sonra nihayet sonunda bebeğimizinya da bebeklerimizin bizimle olduğunu hayırlısıyla öğrendik.
Ve gelelim bundan sonra yaşayacaklarımızı, sevinçlerimizi , tecrübelerimizi ve öğrenmemiz gerekenleri birbirimize danışarak bu güzel platformda ilerleyelim.
Hadi Başlayalım....
Listeye eklenmek isteyen güzel anneler bilgilerini ayrıntılı yazarsa en kısa sürede listemizi güncellerim. Teşekkürler..
Güzel Anne Adayları Yaşınız Gebelik Pozitif Test Tarihi Kese Görünmesi Kalp Atışı Duyulması Cinsiyet Beklenen Doğum Tarihi MorDeno 39 20 Mart 2021 27 Kasım 2021 pastelkız 31 08 Mart 2021 25 Mart (6+2) 16 Kasım 2021 Yenidelhi 25 12 Mart 2021 23 Mart (5+5) 18 Kasım 2021 -bridget- 37 14 Mart 2021 25 Mart (5+3) 22 Kasım 2021 bebeqimyoldamrc 26 15 Mart 2021 22 Mart (5+3) İKİZ 17 Kasım 2021 agustos72 32 15 Mart 2021 24 Kasım 2021 KAYRAMMMM 27 17 Mart 2021 20 Kasım 2021 Ecem Kelebek 31 17 Mart 2021 teacher16 30 19 Mart 2021 29 Mart ( ?) 26 Kasım 2021 Selinos 25 22 Mart 2021 03 Aralık 2021 demede 31 24 Mart 2021 seyma kaynak 24 25 Mart 2021 04 Aralık 2021
Ben de tok karına üç tane içiyorum.Peki bir sey daha sorsam kizlar estrofem ac karnina iciyorum ama bazen 20 dk sonrasinda yemek yiyorum sorun olur mu aciklama yapmadi hemsireler
Farketmiyor demek kiYaa bana ac dediler aabah aksam 2ser tane
Sqbahlari uyuyorum da aksamlari zor oluyor insallah sorun olmaz ne icin iciyoruz bu ilaci onuda bilmiyorumBana aç karnına iç bir saat de birşey yeme demişti doktorum
Her doktor farkli demek kiFarketmiyor demek ki
Yok yahu her zaman yediğimiz bir şey değil elbette hele ki bu 8 ay hiç yemem... Diyet yaptığım için de sağlıklı beslenmeye alışkınım.bir kitap aldım detaylı anlatıyor orada gördüm bu bilgiyi ben de bilmiyordum bir de 2 çocuklu sağlıkçı olan bir arkadaşım anlatmıştı. Çok zorlayacaksa seni bunu bi doktoruna sor canım belki önerileri olur.
E2 yükselmesi ve rahim duvarını kalınlaştırması için diye biliyorumSqbahlari uyuyorum da aksamlari zor oluyor insallah sorun olmaz ne icin iciyoruz bu ilaci onuda bilmiyorum
Hayirlisi insallah bir sey olmamistirE2 yükselmesi ve rahim duvarını kalınlaştırması için diye biliyorum
O kadarcıkla birşey olacağını zannetmiyorum sen yine de yarım saat kırk beş dakikaya felan çıkarmaya çalış o süreyiHayirlisi insallah bir sey olmamistir
Tüm dualarım seninle bak ne güzel bir gün kontrolun var. Hayırlı kandiller diliyorumGünaydınnnBugün kese kontrolü günüm gece 4 ten beri yarım saatte bi uyandım heyecandan. Dua edin çok güzel haberlerle döneyim kızlar
GünaydınnnnGünaydın güzel anneler.... Ne var ne yok. Ben dünün heyecanını attım ve yorgunluktan erkenden sızdımm.
AminGunaydin kizlar heyecan cok bebisler napiyor diye yuregim kipir kipir igne icin uyanmistim Rabbim bu guzel gecenin hurmetine saglikla kucagimiza alamayi nasip etsin