TÜP BEBEK 2021 KASIM ANNELERİ

Hoş geldin aramıza. Ne güzel darısı bize inşallah. Güzel bir günde duymussun.
Yanlış okudun canim sanirimDun yani 6+1 de duyamadık kalbi 10 gun sonra duymamız sar dedi aslinda bi korku kapladı buraya kaçıncı haftada kalp atışını duyduğumuzu da yazsak keske

Kızlar hayırlı kandiller allah hepimizin dualarını kabul etsin, gönlümüzdekileri hakkımızda hayırlı etsin nasip etsin saglıkla bebeklerimizi kucağımıza alalım inşallah.

Ah şu bulantılar 1 haftadır benim de çok kötü gün içinde 3-4 kere yokluyor bazen olur olmaz şeyler kokuyor midem de sürekli agzımda bebişlerimiz güzelce büyüsün de çekicez napalım

Yanlış okudun canim sanirimDun yani 6+1 de duyamadık kalbi 10 gun sonra duymamız sar dedi aslinda bi korku kapladı buraya kaçıncı haftada kalp atışını duyduğumuzu da yazsak keske
Öğrenmişsin babında demek istedim , daha kalp atışına var zaten ama bazen kimisinde duyuluyor. Onu da yazacağımız gün gelecek nasipse.Hayirlisiyla güzel günler bizi bekliyor. Biz bu günleri çok bekledik.

Öğrenmişsin babında demek istedim , daha kalp atışına var zaten ama bazen kimisinde duyuluyor. Onu da yazacağımız gün gelecek nasipse.Hayirlisiyla güzel günler bizi bekliyor. Biz bu günleri çok bekledik.
Evet insallah duyulur haftaya,herkes cok yoruluyor bu yolda baska da kimse anlamaz bizi...

Şu an yazdığıma hala gülüyorum. Yanlış anlamışım kusura bakma.

Kizlar 10.gun degerim 717 ciktiii 7.gun 193tu cok rahatladim, hepimizin kandili mubarek olsun bu mubarek gunde birbirimize duayi eksik etmeyelim
Çok güzel tebrikler. Insan yükseldikçe bi rahatlio diil mi?? Bu gece dualarımız kabul olsun, sağlıcakla evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Kizlar bir sey sormak istiyorum böyle adet olmadan once goguslerim dolar agrirdi bugunde oyle oldu bir de karnim da adet oncesi gibi korkuyorum kan degerim 15.gun 2150 idi tekrar mi versem esim izin vermiyor ama ne bilim korktum var mi benimle ayni durumda olan

Canım endişelenme benimde gögüslerimde baya şişti ve dokununca çok ağrıyor önceki hamileliğim de de öyleydi progesteron artıkça göğüs etkilemiyor rahimde genişlemeye başladığı için ağrı kıramp olabilir bunların hepsi normal korkma kese görmeye ne zaman gideceksin değerin de gayet iyi maşallah maşallah

Canim Allah razı olsun adet belirtileri gibi olunca korktum bi de gecen hafta kasiklarimda batmalar oluyordu ben bebege yormustum simdi o da yok kese icin carsamba gunu gidecegiz doktor cok gec cagirdi neden bilmiyorum

Kızlar banyoyu nasıl yaptınız kaçıncı günden itibaren...oldukça ılık su ve ayakta olacak diye duydum doğru dimi

Kızlar banyoyu nasıl yaptınız kaçıncı günden itibaren...oldukça ılık su ve ayakta olacak diye duydum doğru dimi
ben 3 gün sonra ılık tek el şampuanla hızlı hızlı yaptım. şipşakk :))))

ben 3 gün sonra ılık tek el şampuanla hızlı hızlı yaptım. şipşakk :))))
Ben bir şey diyim mi teee bugün yapabildim anacım onca zaman kiri şipşak çıkmadı içim hala tuhaf bir şey olmaz demiii ben böleyim işte psikolojik deli yapmasam da artık koktumm ama su ılıktı bence ya hadi onu ayarlayamadıysam diye de düşünüyorum ben hiç iyi değilim ha şuan

Aynı durumdayız canım dönemimiz de aynı

ortii beni hatırlıosan hcg düşük çıkınca neler yaşadım.. çok normal bu tavırlarımız.. psikolojik destek bile lazım bize cünkü yaşadıklarımız cok zor..ee haliyle insan emeğinin karşılıgını almak istiyor. her şeyden nem kapıozzz.. iyiki bir aradayız....

Evett evet bir de ağrım oldu hafiften hah dedim ...yedin durduk yereiyi ki iyi ki burda soruyoruz da aklımız yerine oturuyor yoksa kafamda huniyle dolanırım

Ben 5.gun yapmistim iliktan ote buz gibiydi banyo kapısı da acik buhar olmasin diye oyle yikandim ki ciktigimda donuyodum yatagin icinde zor isindim:) ama tek elle yikanmak aklima gelmemişti artik oyle yikanayim iyice delirdim de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…