Yanlış okudun canim sanirimHoş geldin aramıza. Ne güzel darısı bize inşallah. Güzel bir günde duymussun.
Öğrenmişsin babında demek istedim , daha kalp atışına var zaten ama bazen kimisinde duyuluyor. Onu da yazacağımız gün gelecek nasipse.Hayirlisiyla güzel günler bizi bekliyor. Biz bu günleri çok bekledik.Yanlış okudun canim sanirimDun yani 6+1 de duyamadık kalbi 10 gun sonra duymamız sar dedi aslinda bi korku kapladı buraya kaçıncı haftada kalp atışını duyduğumuzu da yazsak keske
Evet insallah duyulur haftaya,herkes cok yoruluyor bu yolda baska da kimse anlamaz bizi...Öğrenmişsin babında demek istedim , daha kalp atışına var zaten ama bazen kimisinde duyuluyor. Onu da yazacağımız gün gelecek nasipse.Hayirlisiyla güzel günler bizi bekliyor. Biz bu günleri çok bekledik.
Çok güzel tebrikler. Insan yükseldikçe bi rahatlio diil mi??Kizlar 10.gun degerim 717 ciktiii 7.gun 193tu cok rahatladim,hepimizin kandili mubarek olsun bu mubarek gunde birbirimize duayi eksik etmeyelim
Hem de nasil canimm bu sonuncuda baya rahatladim sukurler olsunnÇok güzel tebrikler. Insan yükseldikçe bi rahatlio diil mi??Bu gece dualarımız kabul olsun, sağlıcakla evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Canım endişelenme benimde gögüslerimde baya şişti ve dokununca çok ağrıyor önceki hamileliğim de de öyleydi progesteron artıkça göğüs etkilemiyor rahimde genişlemeye başladığı için ağrı kıramp olabilir bunların hepsi normal korkma kese görmeye ne zaman gideceksin değerin de gayet iyi maşallah maşallahKizlar bir sey sormak istiyorum böyle adet olmadan once goguslerim dolar agrirdi bugunde oyle oldu bir de karnim da adet oncesi gibi korkuyorum kan degerim 15.gun 2150 idi tekrar mi versem esim izin vermiyor ama ne bilim korktum var mi benimle ayni durumda olan
Canim Allah razı olsun adet belirtileri gibi olunca korktum bi de gecen hafta kasiklarimda batmalar oluyordu ben bebege yormustum simdi o da yok kese icin carsamba gunu gidecegiz doktor cok gec cagirdi neden bilmiyorumCanım endişelenme benimde gögüslerimde baya şişti ve dokununca çok ağrıyor önceki hamileliğim de de öyleydi progesteron artıkça göğüs etkilemiyor rahimde genişlemeye başladığı için ağrı kıramp olabilir bunların hepsi normal korkma kese görmeye ne zaman gideceksin değerin de gayet iyi maşallah maşallah
Evet ilik kisa sureli ayakta canim transferden sonraki gun izin verdi doktorumKızlar banyoyu nasıl yaptınız kaçıncı günden itibaren...oldukça ılık su ve ayakta olacak diye duydum doğru dimi
ben 3 gün sonra ılık tek el şampuanla hızlı hızlı yaptım. şipşakk :))))Kızlar banyoyu nasıl yaptınız kaçıncı günden itibaren...oldukça ılık su ve ayakta olacak diye duydum doğru dimi
Ben bir şey diyim mi teee bugün yapabildimben 3 gün sonra ılık tek el şampuanla hızlı hızlı yaptım. şipşakk :))))
Aynı durumdayız canım dönemimiz de aynıKızlar benim dün akşama doğru midemde içten içe bir bulanma oldu sonra yemek yiyince biraz geçti akşam tekrar başladı sabah kalktığımda yoktu ama şimdi öğleye doğru tekrar başladı özellikle su içtikçe daha çok bulanıyor ama kusmaya gidecek kadar şiddetli değil sizde de var mı böyle bir şey.
ortii beni hatırlıosan hcg düşük çıkınca neler yaşadım.. çok normal bu tavırlarımız.. psikolojik destek bile lazım bize cünkü yaşadıklarımız cok zor..ee haliyle insan emeğinin karşılıgını almak istiyor. her şeyden nem kapıozzz.. iyiki bir aradayız....Ben bir şey diyim mi teee bugün yapabildimanacım onca zaman kiri şipşak çıkmadı içim hala tuhaf bir şey olmaz demiii ben böleyim işte psikolojik deli yapmasam da artık koktumm ama su ılıktı bence ya hadi onu ayarlayamadıysam diye de düşünüyorum ben hiç iyi değilim ha şuan
Evett evet bir de ağrım oldu hafiften hah dedim ...yedin durduk yereortii beni hatırlıosan hcg düşük çıkınca neler yaşadım.. çok normal bu tavırlarımız.. psikolojik destek bile lazım bize cünkü yaşadıklarımız cok zor..ee haliyle insan emeğinin karşılıgını almak istiyor. her şeyden nem kapıozzz.. iyiki bir aradayız....