TÜP BEBEK 2021 KASIM ANNELERİ

Aynen canim Allah razi olsun o heyecan korku bitirdi beni test kalmadi evde insallah minigim benimledir

Kizlar bugun mide bulantim var ozellikle kahve ictikten sonra artti ben kahve delisiyimdir normalde bu gebelik kaynakli bulanti degildir dimi ya bu kadar erken

Kizlar bende hala belirti yok kese gorme icin carsamba gidecegiz insallah cok korkuyorum ya goremezsek ya icimde degilse diye sonra bu guzel haberi aldin sukret diyorum ikilemdeyim benim gibi olan var mi
Var hepimizzz ben ucuncu kani vericem yarin hala daha test olsa yapicam evde dusun ve her tuvalete gittigimde bakiyorum kan vs bisey varmi diye hala adet olcakmişim gibi geliyor endise ediyorum bu endiselerimiz zor ulaştığimız icin kuzum olacak o kadar

Kizlar bugun mide bulantim var ozellikle kahve ictikten sonra artti ben kahve delisiyimdir normalde bu gebelik kaynakli bulanti degildir dimi ya bu kadar erken
Canım şuan için erken sanki biraz ama kişiden kişiye de değişebiliyormuş belirtiler

Kahveyi ne kadar iciyosun.ben cok icerdim transferden sonra baya azalttım

Kizlar cog maydonoz yemiyorum da pismis etin icinde filan sorun olur mu doktor bir sey dememisti asistan da sorun yok cig pismiste dedi ama ben cig yemiyorum artik

Kizlar cog maydonoz yemiyorum da pismis etin icinde filan sorun olur mu doktor bir sey dememisti asistan da sorun yok cig pismiste dedi ama ben cig yemiyorum artik
Olmaz canım maydonoz tamamen yasak diye bir şey yok çok yemek iyi değil. Salata içinde filan normal miktarda maydonoz yenir, ödem atmak için kaynatıp içen veya demet demet yiyenler için yasak diyorlar. Her şeyden kararınca yenir.

Bende sormak istiyorum onu çiğ soğan ve maydanoz yesek birşey olur mu diye salatada çok seviyorum ama bişey olur diye yiyemiyorum
Kızlar eğer yedikleriniz temizliğinden eminseniz bol suyla yıkanmışsa hiçbir sıkıntı yok diye biliyorum.Maydonozu sürekli tüketmek zararlı olabiliyor ama soğanda hiçbir sakınca yok

Kızlar eğer yedikleriniz temizliğinden eminseniz bol suyla yıkanmışsa hiçbir sıkıntı yok diye biliyorum.Maydonozu sürekli tüketmek zararlı olabiliyor ama soğanda hiçbir sakınca yok
Evet bak temizlik iyi dedin yeşillikleri ve meyveleri çok iyi yıkayın, sirkeli suda bekletin o önemli. Çiğ et (füme et, pastırma, sushi, tütsülenmiş vs) ve şarküteri yemeyin. Paketli ürünler zararlı. Pastörize edilmemiş süt ürünlerini de yiyip içmeyin. Bir de içinde civa miktarının çok olabileceği midye gibi kabuklu deniz ürünleri ve dip balıkları sakıncalı diye biliyorum.

Peki bir sey daha sorsam kizlar estrofem ac karnina iciyorum ama bazen 20 dk sonrasinda yemek yiyorum sorun olur mu aciklama yapmadi hemsireler

Sushi demeseydin iyiydi ama burda gerçek sushi yokki. Roller var ahh ahh çok severim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…