TÜP BEBEK 2021 KASIM ANNELERİ

Ya bende de bi tek uykuondan baska olmayinca da acaba bebegim yasiyor mu diye darliyorum kendimi

Bende de yorgunluk var hep hiç bir iş yapmıyorum halbuki herhalde anemi olduğum için gebelik ile birleşince belirti bu oldu. Keseyi bekliyorum artık hayırlısıyla onu da göreyim..sonra sıradaki ki aşama..

Günaydın beybiler
bende de biraz iştah açılması başladı birkaç gündür, ailede annemde falan diyabet var tırsıyorum çok kilo alırsam diye. 2-3 saatte bir ağzıma bir şey atıyorum çok garip bi acıkma Tüp bebek sürecinde aldım biraz zaten iğnelerden fazla almasam iyi

Merhaba yaş 35 pozitif test tarihi 12 mart kese ve kalp atışı için Pazartesi gideceğiz doktoro 29 Martta beklenen doğum tarihi değişir ama şuan 18 kasım 2021

Kizlar dun bulantim vardi sanirim ilaclar agir geliyor artik bugunde basladi simdi gecmiyor nane limon icilebilir yaziyor nette zararli degildir bir fincan gebeler icin diyor bi bilginiz var mi?

Kizlar dun bulantim vardi sanirim ilaclar agir geliyor artik bugunde basladi simdi gecmiyor nane limon icilebilir yaziyor nette zararli degildir bir fincan gebeler icin diyor bi bilginiz var mi?
Canım ben de okumuştum içilebilir diyordu. Doktor da kullanmayacaklarım arasında saymadı

Merhaba ben de kısmet olursa eger Kasım annesi olacağım ama her sey muallak
Yaş 36
3 mart transfer 15 mart pozitif
Bugun6+2 dun kese ve kalp atışı kontrolünde kese var kalp cok hafifi atışı görünüyor ama duyulmadı.Umarim haftaya net duyarız.
Dogum tarihi 18 Kasım

Yaklask 1 haftadır aynı durumdayım iştah yerinde ama içim hep bulanık bebeklerimizin bizimle olduğunun ispatı
Bende yiyebiliyorum ayni ama yedikten sonra fena oluyorum.. benm haftam kucuk ilaca bagladim sonradan ama erken de etkilenmiş olabilir vucudum.. Neyse bu bile guzel

Kızlar benim dün akşama doğru midemde içten içe bir bulanma oldu sonra yemek yiyince biraz geçti akşam tekrar başladı sabah kalktığımda yoktu ama şimdi öğleye doğru tekrar başladı özellikle su içtikçe daha çok bulanıyor ama kusmaya gidecek kadar şiddetli değil sizde de var mı böyle bir şey.

Hoş geldin aramıza. Ne güzel darısı bize inşallah. Güzel bir günde duymussun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…