- 15 Mart 2021
- 461
- 782
- 27
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya bende de bi tek uykuondan baska olmayinca da acaba bebegim yasiyor mu diye darliyorum kendimiGünaydınnnn . Hala şaka gibi gelen gebelik sürecime alışmaya çalışıyorum ben . Fena halde uyku halim var onun dışında pek bir belirti yok daha. Siz nasılsınız herşey yolunda çok şükür kan da güzel çıktı. Stresi attın darısı bize
Bende de yorgunluk var hep hiç bir iş yapmıyorum halbuki herhalde anemi olduğum için gebelik ile birleşince belirti bu oldu. Keseyi bekliyorum artık hayırlısıyla onu da göreyim..sonra sıradaki ki aşama..Günaydınnnn . Hala şaka gibi gelen gebelik sürecime alışmaya çalışıyorum ben . Fena halde uyku halim var onun dışında pek bir belirti yok daha. Siz nasılsınız herşey yolunda çok şükür kan da güzel çıktı. Stresi attın darısı bize
Kötü düşünme canım ben hiç öyle düşünmüyorum. Zaten ne zorluklar çektik. Mucizemize kavuştuk moral bozmak gibi lüksümüz yok artık bizim evladımız bizimleYa bende de bi tek uykuondan baska olmayinca da acaba bebegim yasiyor mu diye darliyorum kendimi
Cok haklisin canim ah beynimle kalbim nasil gitgelde bebisimiz bizimle insallah doguralim vakti geldiginde de rahatlayalimKötü düşünme canım ben hiç öyle düşünmüyorum. Zaten ne zorluklar çektik. Mucizemize kavuştuk moral bozmak gibi lüksümüz yok artık bizim evladımız bizimle
selam söyle minişeGünaydınnn Bugün kese kontrolü günüm gece 4 ten beri yarım saatte bi uyandım heyecandan. Dua edin çok güzel haberlerle döneyim kızlar
Merhaba yaş 35 pozitif test tarihi 12 mart kese ve kalp atışı için Pazartesi gideceğiz doktoro 29 Martta beklenen doğum tarihi değişir ama şuan 18 kasım 2021Merhaba Güzel Anneler,
Hepimiz zorlu aşamalardan geçtikten sonra nihayet sonunda bebeğimizin ya da bebeklerimizin bizimle olduğunu hayırlısıyla öğrendik.
Ve gelelim bundan sonra yaşayacaklarımızı, sevinçlerimizi , tecrübelerimizi ve öğrenmemiz gerekenleri birbirimize danışarak bu güzel platformda ilerleyelim.
Hadi Başlayalım....
Listeye eklenmek isteyen güzel anneler bilgilerini ayrıntılı yazarsa en kısa sürede listemizi güncellerim. Teşekkürler..
Güzel Anne Adayları Yaşınız Gebelik Pozitif Test Tarihi Kese Görünmesi Kalp Atışı Duyulması Cinsiyet Beklenen Doğum Tarihi MorDeno 39 20 Mart 2021 27 Kasım 2021 pastelkız 31 08 Mart 2021 25 Mart (6+2) 16 Kasım 2021 Yenidelhi 25 12 Mart 2021 23 Mart (5+5) 18 Kasım 2021 -bridget- 37 14 Mart 2021 25 Mart (5+3) 22 Kasım 2021 bebeqimyoldamrc 26 15 Mart 2021 22 Mart (5+3) İKİZ 17 Kasım 2021 agustos72 32 15 Mart 2021 24 Kasım 2021 KAYRAMMMM 27 17 Mart 2021 20 Kasım 2021 Ecem Kelebek 31 17 Mart 2021 teacher16 30 19 Mart 2021 29 Mart ( ?) 26 Kasım 2021 Selinos 25 22 Mart 2021 03 Aralık 2021 demede 31 24 Mart 2021 seyma kaynak 24 25 Mart 2021 04 Aralık 2021
Canım ben de okumuştum içilebilir diyordu. Doktor da kullanmayacaklarım arasında saymadıKizlar dun bulantim vardi sanirim ilaclar agir geliyor artik bugunde basladi simdi gecmiyor nane limon icilebilir yaziyor nette zararli degildir bir fincan gebeler icin diyor bi bilginiz var mi?
Yani ilac icmektense daha mantikli geldi bana kusabilsem sorun yokta cikmiyorCanım ben de okumuştum içilebilir diyordu. Doktor da kullanmayacaklarım arasında saymadı
Yaklask 1 haftadır aynı durumdayım iştah yerinde ama içim hep bulanık bebeklerimizin bizimle olduğunun ispatıYani ilac icmektense daha mantikli geldi bana kusabilsem sorun yokta cikmiyor
Bende yiyebiliyorum ayni ama yedikten sonra fena oluyorum.. benm haftam kucuk ilaca bagladim sonradan ama erken de etkilenmiş olabilir vucudum.. Neyse bu bile guzelYaklask 1 haftadır aynı durumdayım iştah yerinde ama içim hep bulanık bebeklerimizin bizimle olduğunun ispatı
Biz bebeğe yoralımBende yiyebiliyorum ayni ama yedikten sonra fena oluyorum.. benm haftam kucuk ilaca bagladim sonradan ama erken de etkilenmiş olabilir vucudum.. Neyse bu bile guzel
Biz bebeğe yoralım
Hoş geldin aramıza. Ne güzel darısı bize inşallah. Güzel bir günde duymussun.Merhaba ben de kısmet olursa eger Kasım annesi olacağım ama her sey muallak
Yaş 36
3 mart transfer 15 mart pozitif
Bugun6+2 dun kese ve kalp atışı kontrolünde kese var kalp cok hafifi atışı görünüyor ama duyulmadı.Umarim haftaya net duyarız.
Dogum tarihi 18 Kasım