TÜP BEBEK 2021 KASIM ANNELERİ

Bnm bugun 6+0 gidicektim normalde ama cuma gittim kanamam olunca, iki kese var dedi dr, bugun gitsem daha gorunmez bebek diye erteledim, icim
İcimi yiyor acaba nezaman gorunur bebek kalp atisi die.. vajinal baktiramiyorum vajinismus var,

karindan gorenler gec goruyo diye de oyalaniyorum..

giden arkadaslar ins guzel haberlerle gelirler

Merhabalar, bugün bir arkadaşımın yumurta toplama işlemi vardı. Kadın anesteziden uyanırken hıçkıra hıçkıra ağlayarak uyandı. bayıltmadan ellerini ve ayaklarını bağladıkları için çok korkmuş. Açıkcası bir tüp bebek anne aday adayı olarak bu durum bana da baya ürkütücü geldi. Bir de doktoru, transferini önümüzde ay yapacagız bu ay yaparsak ölebilirsin tarzında apır sapır konuşmuş. Sizin yumurta toplama süreciniz nasıl geçmişti açıkcası merak ediyorum.
Merhaba, benim de uyanıkken bağladılar hatta öncesinde damar yolumu bulamadıkları için anestezi vermeden önce damar yolu açtılar ve anestezi verdiler. Sonrasını hatırlamıyorum. Uyandığım zaman odadaydim yanımda eşim vardı. Ben de ağlaya ağlaya ona benim çocuğum olmuyor diyip duruyormusum.

Inşallah güzel haberlerle geleceksin canım . Benimde yarın randevum bakalım duyacakmiyim kalp atışını . Senin son adet tarihin ne zaman . Kaç haftalik bugun
İnşallah Canım ben internetten blast. embriyo transfer tarihine göre hesaplattım 6+4 gösteriyor 2 Martta transfer olmuştum.

Kızlar içinizde biraz ayakta kalınca aşırı derecede bel ağrısı yaşayan var mı? Dün biraz eşimle dolaştık ayakta zor durdum her fırsatta oturacak yer aradım oturdum kalktım sonra eve gidince hemen uzandım dinlendim 2/3 saatte anca hafifledi sizde de oluyor mu?
Bende de bel ağrısı çok oluyor yemek yaparken biraz ayakta kalsam hemen ağrıyor oturuyorum

Bnm bugun 6+0 gidicektim normalde ama cuma gittim kanamam olunca, iki kese var dedi dr, bugun gitsem daha gorunmez bebek diye erteledim, icim
İcimi yiyor acaba nezaman gorunur bebek kalp atisi die.. vajinal baktiramiyorum vajinismus var,

karindan gorenler gec goruyo diye de oyalaniyorum..

giden arkadaslar ins guzel haberlerle gelirler
Canım ben de 6+0 oldum bugün, perşembeye çağırdı beni kalp için şansımızı deneyelim dedi. Haftasonuna doğru dene sen de istersen.

Evett kasım anneleri. Transferin bugün 7. Günü bende hala tık yok. Ne olacak benim bu halim 😂 kasık ağrısı batması olmadan adet ağrısı olmadan pozitifi görenler var mı aranızda.
Benim sadece karın ağrım vardı arkadaşımın da bel ağrısı çok şükür ikimizin de tuttu😊

Benim sadece karın ağrım vardı arkadaşımın da bel ağrısı çok şükür ikimizin de tuttu😊
Benim hafif bel ağrım var ama progestana başladığım günden beri var onun için belirti diyemiyorum. Beni agrıyan arkadaşınızın kasık ağrısı olmuşmuydu acaba

X