TÜP BEBEK 2021 KASIM ANNELERİ

İlk değerlerin güzelmiş aslında keşke bir ultrason ile baksa doktorun neden düşüşe geçmiş bişey söylemedi mi doktorun
Kendi tüp Dr İstanbul'da ben yaşadığım yerde bı Dr gittim kese için sagliksizdir ondan dedi gayet güzel ilerliyordu aslında kese küçük dedi betada katlamasi az muhtemelen sağlıksız dedi kendi tüp Dr sadece ilaçları kes düşsün dedi bu şekilde devam edermiydi yada neden sekyteye uğradı ilk değerler gayet güzeldi toparlamistida belki saçma gelir bı korku yasamistim ve az pişmiş bir durum yemiştim ondanmi acaba diye hep sorguladım kendimi çünkü öğünden sonra beta düzenden çıktı malesef

Çok geçmiş olsun Rabbim en kısa zamanda hamile kalmayı sağlıklı sıhhatli evladını kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻
Amin 🤲bukez devamını göstersin inşallah bütün isteyen anne adaylarına anneliği nasip etsin rabbim

Kızlar bugün ciğer yedim. Eşim kan yapar diye ciğer söylemiş bana yedim bir güzel. Ama internette araştırdım biraz sıkıntılı diyor. Keşke yemeseydim çok pişmanım. 😣

Kızlar bugün ciğer yedim. Eşim kan yapar diye ciğer söylemiş bana yedim bir güzel. Ama internette araştırdım biraz sıkıntılı diyor. Keşke yemeseydim çok pişmanım. 😣
Canım ilk 3 ay bebeler yediklerimizden etkilenmiyormuş .dozunda yersek ve iyi pişmişse bir zararı yok

Kendi tüp Dr İstanbul'da ben yaşadığım yerde bı Dr gittim kese için sagliksizdir ondan dedi gayet güzel ilerliyordu aslında kese küçük dedi betada katlamasi az muhtemelen sağlıksız dedi kendi tüp Dr sadece ilaçları kes düşsün dedi bu şekilde devam edermiydi yada neden sekyteye uğradı ilk değerler gayet güzeldi toparlamistida belki saçma gelir bı korku yasamistim ve az pişmiş bir durum yemiştim ondanmi acaba diye hep sorguladım kendimi çünkü öğünden sonra beta düzenden çıktı malesef
Öğünle olacak bişey olduğunu zannetmiyorum doktorlar korku ile alakalı değil diyorlar ama büyüklerimiz korku çok etkiliyor diyorlar bilemiyorum genetik test patoloji felan yapmadılar mı peki

Öğünle olacak bişey olduğunu zannetmiyorum doktorlar korku ile alakalı değil diyorlar ama büyüklerimiz korku çok etkiliyor diyorlar bilemiyorum genetik test patoloji felan yapmadılar mı peki
Benim yaşadığım yerde üniversite hastanesi yok Dr kesin sonuç alınamıyor dusuklerden deyince birde kendi kendine düşsün istediğimiz için inceleme yaptiramadik

Canim çok şükür kese ve kalp atışını duyduk hemde ikiz ikiside çok sağlikli dedi doktor 6+3 ile uyumlu ikiside dedi. Çok güzel bir duyguymuş rabbim herkese nasip etsin
Canim cok sevindim darisi bizim basimiza Rabbim hayirli dogumlar versin🥰bir de bir sey sormak istiyorum ben kafama cok takiyorum bugun az bisi agladim hic hissetmiyorum belirtide yok sen de var mi?

Canim çok şükür kese ve kalp atışını duyduk hemde ikiz ikiside çok sağlikli dedi doktor 6+3 ile uyumlu ikiside dedi. Çok güzel bir duyguymuş rabbim herkese nasip etsin
Hayırlı olsun rabbim tamamina ersirsin inşallah iki embriyomu transferiydi kalitelerini biliyormusun?

Maşallah maşallah bu ne güzel haber🤗😍 rabbim sağlıkla tamamına erdirsin kucağına alasın minnaklarını

Cok sevindim canim masallah saglikla devam etsin kucagina al insallah ikizleri😍😍😍

X