Merhaba arkadaşlar geç döllenme yaşayan var mı

Kafam cok karisik
N’aptınız gidebildiniz mi doktora ?
Gebelik değildir bence lekelenmeyi saymazsak benim de 12 gün filan geçmiş oldu.
Ama olsa çıkardı artık son ilişki tarihimden bu yana 15 gün geçti.
Pazartesi randevum var
gitmedim doktora annemde teyzemde otuz gun yaptiklari hic bir testte kan tahlilide dahil pozitif gorememis otuzuncu gunde olusmus o yuzden ben daha bekliyorum olabilir diye 20. Gune kadar beklicem siz?

Kafam cok karisik

gitmedim doktora annemde teyzemde otuz gun yaptiklari hic bir testte kan tahlilide dahil pozitif gorememis otuzuncu gunde olusmus o yuzden ben daha bekliyorum olabilir diye 20. Gune kadar beklicem siz?
30 gün gecikmede mi öğrenmişler bnm hala umudum varmı bi kaç
Gündür ağrım vsr çok

Kafam cok karisik

Yani bi dahaki adet dönemine kadar bişey kullanmıcam bende zaten kahverengi lekelenme gibi yaşadım.
Öbür adet döneminde de olamazsam söktürücü filan kullanırım zaten ona da 15 gün kaldı 😂
Ama pzt doktor randevusu var ona gidicem bi baksınlar bakalım ne var içerde belki kist filan olmuştur

Yani bi dahaki adet dönemine kadar bişey kullanmıcam bende zaten kahverengi lekelenme gibi yaşadım.
Öbür adet döneminde de olamazsam söktürücü filan kullanırım zaten ona da 15 gün kaldı 😂
Ama pzt doktor randevusu var ona gidicem bi baksınlar bakalım ne var içerde belki kist filan olmuştur
Bnm tam bugün 30 gün oldu gecikmem

O zaman yeni adet dönemin gelmiştir bence bi doktora git ne olur ne olmaz kist vs olmuş olabilir.
Çıkardı olsaydı gebelik cidden çıkardı ilişkiden 15 gün sonra çıkıyor milletin adeti 3 gün geçsin kıpkırmızı çıkıyor yani
Zaten doktora gittim yanı yukarda teyzesi annesi 30 güne kadar gebelik öğrenmemiş ondn sorna öğrenmiş ya ondn dedim ona

Back
X