TÜP BEBEK 2021 KASIM ANNELERİ

Allahın izniyle hiçbir şey olmazz sen öle dersen korkarsan çağırırsın öle düşünme ya ne kötü şeyler yaşamışız mutluluğu bile tam yaşayamıyoruz🙀 takmaa yaa bir de hep öğreti bize aman sus iyi bir şeyi deme nazar olur😁 sen Rabbime dua et kalbini temiz tut
Ya iste hep olumsuz seyler geldiginden zamaninda basimiza dedigin gibi sanki mutluluk birden bozulacak hissi geliyor.. Rabbim miniklerimizi korusun kem gozlerden sakinsin inşallahh🤲🤲🤲 gebeligimiz daim saglikla ilerlesin inşallahh🤲🤲

Ben de birkaç arkadaşıma söyledim bu hafta da kalbi net duyamayinca pişman oldum olursa bi sorun simdi insanlarim teselli sözlerini çekemem hic,sadece kendi ailem biliyor bir de.Icimi korku kapladı kac gündür...
Bende persembe kese icin gidicem icimdeki ses sagsalim goreceksin diyor ama korkuda yok degil tedirginim.. inşallah sende sagsalim duyarsin sesini🤲

Ya iste hep olumsuz seyler geldiginden zamaninda basimiza dedigin gibi sanki mutluluk birden bozulacak hissi geliyor.. Rabbim miniklerimizi korusun kem gozlerden sakinsin inşallahh🤲🤲🤲 gebeligimiz daim saglikla ilerlesin inşallahh🤲🤲
Aminn aminnn kuzum aynen öylee dualarımıza biz herkesi katıyoruz içimizde sadece bana ver demiyoruz 🤲🏻Allahım korusun bebişlerimizi

Peki hamiş annelerim sizlere bugün çok soru sordum ama bişeyi daha merak ediyorum. Hamileyken bir takım şeylere dokunmayın,bakmayın gibi şeyler duydum. Ben sadece ciğeri biliyorum başka böyle varmı dikkat ediyim. ? ☺️

Ben hiç saklama gereği duymadım, etrafımda da o tarz insanlar yok ,çok rahatım ,aksine destek oluyorlar.. şanslıyım biraz..🤞😉
Ne güzel ilk 4 yılımda neler çektim cahil insanlardan anlatamam kızımın da tüp bebekle olduğunu bilmiyor kimse ailme de dahil basit ilaç iğne tedavisi ile oldu diye biliyorlar. Tedavi süreci zaten başlı başına stres kaynağı Bi de oldumu olmadı nasıl Bi süreç hiç bilmeyenler e anlatmaz zor olur diye demedik. Korunmadığımı çocuk istediğimi bildikleri için dua ediyorlar dı zaten çok şükür nasip oldu inşallah bu sefer de sağlıkla kucağımız a alırız

Ben hiç saklama gereği duymadım, etrafımda da o tarz insanlar yok ,çok rahatım ,aksine destek oluyorlar.. şanslıyım biraz..🤞😉
Ben de saklamadım çocuk istediğimi arkadaşlarım biliyordu. Ama çok yakın bi arkadaşım çocuk yapınca birden değişti, çok garip domestik bi kadına döndü. Sürekli soruyor sizde yok mu, neden olmuyor, şu da hamile, bu da hamile falan diye kafayı yedi şu an çocuktan başka şey konuşmuyor. Çok sinir oldum ben de ve ailemiz ve birkaç arkadaşım dışında kimseye söylemedik, o arkadaşım hâlâ laf atınca soruyor çok gıcık. Söylemeyi düşünmüyorum.

Ben de saklamadım çocuk istediğimi arkadaşlarım biliyordu. Ama çok yakın bi arkadaşım çocuk yapınca birden değişti, çok garip domestik bi kadına döndü. Sürekli soruyor sizde yok mu, neden olmuyor, şu da hamile, bu da hamile falan diye kafayı yedi şu an çocuktan başka şey konuşmuyor. Çok sinir oldum ben de ve ailemiz ve birkaç arkadaşım dışında kimseye söylemedik, o arkadaşım hâlâ laf atınca soruyor çok gıcık. Söylemeyi düşünmüyorum.
En iyisini yapmışsın. Yaşam enerjimizi sömüren, etrafına sürekli negatiflik yayan insanlardan uzak durmalıyız. Ne yaşadığımız bizi ilgilendirir, zaten sevenlerimiz, bizi anlayanlar yanımızda yer alır...💋💋💪🙏

Sat a gore 5+6 gunluk hamileyim

2 kere kanamam
Oldu, son kanamam oldugunda gittim 2 kese gorundu.. vajinal usg baktiramiyorum vajinismusum

karindan bebek ve kalp atisi icin nezaman gitmeliyim doktora?

ikiz olunca gec mi gorunur? Cok endise ediyorum, kanamalarim oldugu icin doktora gtmek zorunda kaldim hep, erken gidip beklemek istemiyorum
Sizler karindan nezaman bebek ve kalp atisini gordunuz?
Merhaba ben 5. Haftada karından göründü kalp atışı henüz duymadım, haftaya cumartesi deneyeceğiz duymayı.

Siz gttiginizde kacinci hafta gundu?
erken dediginde yani..

bende vajinal baktiramicagim icin bosuna erken gidip beklemek istemiyorum
Benim hesabıma göre 6 hafta 2 günlüktü ama ben lekelenmem olunca başka bir hekime her şey yolunda mı dşye gitmiştim. Duymaya da çalışmamış olabilir. Sorduğumda daha erken dedi.

Merhabalar, bugün bir arkadaşımın yumurta toplama işlemi vardı. Kadın anesteziden uyanırken hıçkıra hıçkıra ağlayarak uyandı. bayıltmadan ellerini ve ayaklarını bağladıkları için çok korkmuş. Açıkcası bir tüp bebek anne aday adayı olarak bu durum bana da baya ürkütücü geldi. Bir de doktoru, transferini önümüzde ay yapacagız bu ay yaparsak ölebilirsin tarzında apır sapır konuşmuş. Sizin yumurta toplama süreciniz nasıl geçmişti açıkcası merak ediyorum.

Merhabalar, bugün bir arkadaşımın yumurta toplama işlemi vardı. Kadın anesteziden uyanırken hıçkıra hıçkıra ağlayarak uyandı. bayıltmadan ellerini ve ayaklarını bağladıkları için çok korkmuş. Açıkcası bir tüp bebek anne aday adayı olarak bu durum bana da baya ürkütücü geldi. Bir de doktoru, transferini önümüzde ay yapacagız bu ay yaparsak ölebilirsin tarzında apır sapır konuşmuş. Sizin yumurta toplama süreciniz nasıl geçmişti açıkcası merak ediyorum.
Bende etkilenmistm ama soguk kanlilikla okuyarak bayilmayi bekledm.. o tamamen ordaki hemsirenin hasta bakicinin insanligina kalmis. Bayildiktan sonra baglayiverse bacaklari elleri bisey yok, alel acele is yapmaya bayilan personeller sagolsun..

Ben transferde de anesteZi aldim
toplamada ilk kez gordugumden daha cok etkilendim kemer gbi resmen bacak ve kollari sabitliyolar hasta cirpinmasin die. Bayildiktan sonra yapmasini rica edin.

Bende etkilenmistm ama soguk kanlilikla okuyarak bayilmayi bekledm.. o tamamen ordaki hemsirenin hasta bakicinin insanligina kalmis. Bayildiktan sonra baglayiverse bacaklari elleri bisey yok, alel acele is yapmaya bayilan personeller sagolsun..

Ben transferde de anesteZi aldim
toplamada ilk kez gordugumden daha cok etkilendim kemer gbi resmen bacak ve kollari sabitliyolar hasta cirpinmasin die. Bayildiktan sonra yapmasini rica edin.
Allah Allah. Ben daha önce kürtaj oldum ama öyle bağlanmadım. Demek ki yumurta toplama işlemi kürtajdan fln daha ağrılı bir şey.

Allah Allah. Ben daha önce kürtaj oldum ama öyle bağlanmadım. Demek ki yumurta toplama işlemi kürtajdan fln daha ağrılı bir şey.
Evet oyle olmasa bayiltmadan yapilirdi bence..

%95 oraninda anestezili yapiyolar die bliorm
Kurtajda bile oran %60 flan tahminimce, cok kisiden duyariz kurtajda anestezi almadigini..

Toplama cok daha agrili ve zor sanirim

Evet bende baglandim uyanikken ama kafam kac yumurta cikacak nolacak diye dolu oldugu icin hic umursamamiştim ama tabiki herkes ayni olmaz kotu olmus onun icin travma gibi😐 fazla yumurta toplandiysa o ay ohss olup ustune gebe kalirsa ohss etkileri artabilir ve hastanelik olur zor atlatir onu kastetmiş olabilir ama uslup cok yalniş tabki de ben ohss oldum ordan biliyorum berbat bisey

X