- 26 Ekim 2019
- 1.464
- 5.939
Hayır galiba sadece bel ağrısı vardıBenim hafif bel ağrım var ama progestana başladığım günden beri var onun için belirti diyemiyorum. Beni agrıyan arkadaşınızın kasık ağrısı olmuşmuydu acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayır galiba sadece bel ağrısı vardıBenim hafif bel ağrım var ama progestana başladığım günden beri var onun için belirti diyemiyorum. Beni agrıyan arkadaşınızın kasık ağrısı olmuşmuydu acaba
Kişiden kişiye göre değişiyor belirtiler moralinizi bozmayın ilaçlarda da belirti yaşayan var yada hiç belirtisi olmayıp pozitif olan ne zaman test gününüzEvett kasım anneleri. Transferin bugün 7. Günü bende hala tık yok. Ne olacak benim bu halim kasık ağrısı batması olmadan adet ağrısı olmadan pozitifi görenler var mı aranızda.
Aynı sıkıntı bende de var yarın ben de söyleyecektim. Zaten ben kronik sistit hastasıyım. Annem gebelerde bu olur dedi bence düşük dereceli toz ilaclardan verirse bir şey olmaz. Içini ferah tut canım.Kızlar ya idrarımda sabahları koku ve bulanıklıktan şüphelenip doktora söylemiştim bakıldı bakteri çıktı. Dr antibiyotik yazıcam dedi bebeğe zararsız olanından. Geçmişte de çok geçirdiğim bir şey idrar yolu iltihabı biliyorum sıkıntılı bir şey gebeyken de şimdi korkuyorum bir şey olur mu bebek bu kadar ufakken?
Bu arada bol su içmeyi ihmal etme..Aynı sıkıntı bende de var yarın ben de söyleyecektim. Zaten ben kronik sistit hastasıyım. Annem gebelerde bu olur dedi bence düşük dereceli toz ilaclardan verirse bir şey olmaz. Içini ferah tut canım.
Kasığım hiç batmadı , adet ağrım pozitifi gördğkten sonra oldu canımEvett kasım anneleri. Transferin bugün 7. Günü bende hala tık yok. Ne olacak benim bu halim kasık ağrısı batması olmadan adet ağrısı olmadan pozitifi görenler var mı aranızda.
O ağzınız bal yesinn balllKasığım hiç batmadı , adet ağrım pozitifi gördğkten sonra oldu canım
Evet gece içilen şaselerden vermiş. Hemen geçer umarım. Sen de ihmal etme sakın baktır canımAynı sıkıntı bende de var yarın ben de söyleyecektim. Zaten ben kronik sistit hastasıyım. Annem gebelerde bu olur dedi bence düşük dereceli toz ilaclardan verirse bir şey olmaz. Içini ferah tut canım.
Sizin nasıl artış gösterdi beta hcg bende daha keseyi görmeyi gitmedim %70 65 gibi artışlar oldu son verdiğim kanda %90 gibi bir artış olmuş bende merak ediyorum böyle olup kese normal gören oldu muMerhaba anne adayları pozitifi alanlara hayırlı olsun negatif alan varsa tektrarinda pozitifi görmeniz dileğiyle ben birşey merak ettim kese görmeye gidenlerin betası düzgün ilerledimi 2gunde bı iki katı yada en az yüzde atmış arttimi?
Benimkinin ne olduğunu anlayamadım kiSizin nasıl artış gösterdi beta hcg bende daha keseyi görmeyi gitmedim %70 65 gibi artışlar oldu son verdiğim kanda %90 gibi bir artış olmuş bende merak ediyorum böyle olup kese normal gören oldu mu
Gittik kese gördük beta düzenli artmayinca sağlıksız ilacı kes dedi Dr kestim sonra değer düştü ve düşük olduSizin nasıl artış gösterdi beta hcg bende daha keseyi görmeyi gitmedim %70 65 gibi artışlar oldu son verdiğim kanda %90 gibi bir artış olmuş bende merak ediyorum böyle olup kese normal gören oldu mu
Acaba aynı yerde mi verdiniz kanı hep. Labaratuardan da değişiklik gösterebiliyorBenimkinin ne olduğunu anlayamadım ki
Genelde aynı yerde iki kez gayet güzel artmıştı sonra yine aynı yerde verdim katlamadaki artsi istenilen gibi değildi sonra yine aynı yerde verdim toparlamisti kese görmeye gittiğim gün özelde verdim iki gün üst üste artış çok azdıAcaba aynı yerde mi verdiniz kanı hep. Labaratuardan da değişiklik gösterebiliyor
Genelde aynı yerde iki kez gayet güzel artmıştı sonra yine aynı yerde verdim katlamadaki artsi istenilen gibi değildi sonra yine aynı yerde verdim toparlamisti kese görmeye gittiğim gün özelde verdim iki gün üst üste artış çok azdı
Kese gorundu normalde 6+2 olması gereken transfer gününe göre USG 5+2 çıktı3.8 mm göründü ilk ertesi gün gittim 6mm olmuştu yada Dr yanlış ölçtü bilmiyorum ilacı kes dediler zaten disk oldu benim ama halan kafamda oturmayan sorular varKese göründü mü peki? Acaba ikizdi de birisi mi devam ediyor ki diye düşündüm. Kimyasal gebelikte bu kadar yükselmez diye tahmin ediyorum. Ama ilk tahlil sonucuna göre şuan 10binlerde olması gerek beta hcg 'nın bilemedim ben bu işi
Tek embriyo transferiydi ama zannetmiyorum ikiz bilmiyorum ki kafam hala karsikKese göründü mü peki? Acaba ikizdi de birisi mi devam ediyor ki diye düşündüm. Kimyasal gebelikte bu kadar yükselmez diye tahmin ediyorum. Ama ilk tahlil sonucuna göre şuan 10binlerde olması gerek beta hcg 'nın bilemedim ben bu işi
İlk değerlerin güzelmiş aslında keşke bir ultrason ile baksa doktorun neden düşüşe geçmiş bişey söylemedi mi doktorunBenimkinin ne olduğunu anlayamadım ki
Çok geçmiş olsun Rabbim en kısa zamanda hamile kalmayı sağlıklı sıhhatli evladını kucağına almayı nasip etsin inşallahGittik kese gördük beta düzenli artmayinca sağlıksız ilacı kes dedi Dr kestim sonra değer düştü ve düşük oldu