TÜP BEBEK 2021 KASIM ANNELERİ

Evet bende baglandim uyanikken ama kafam kac yumurta cikacak nolacak diye dolu oldugu icin hic umursamamiştim ama tabiki herkes ayni olmaz kotu olmus onun icin travma gibi😐 fazla yumurta toplandiysa o ay ohss olup ustune gebe kalirsa ohss etkileri artabilir ve hastanelik olur zor atlatir onu kastetmiş olabilir ama uslup cok yalniş tabki de ben ohss oldum ordan biliyorum berbat bisey
Ohss ne demek peki? Arkadaşım polikistik over hastası, 33 tane yumurta toplanmış bugün.

Bende etkilenmistm ama soguk kanlilikla okuyarak bayilmayi bekledm.. o tamamen ordaki hemsirenin hasta bakicinin insanligina kalmis. Bayildiktan sonra baglayiverse bacaklari elleri bisey yok, alel acele is yapmaya bayilan personeller sagolsun..

Ben transferde de anesteZi aldim
toplamada ilk kez gordugumden daha cok etkilendim kemer gbi resmen bacak ve kollari sabitliyolar hasta cirpinmasin die. Bayildiktan sonra yapmasini rica edin.
Yalniz ben bunu bilmiyordum sok oldum beni de mi baglamislardi😃haberm yoktu

Ohss ne demek peki? Arkadaşım polikistik over hastası, 33 tane yumurta toplanmış bugün.
Bunu arkadaşna aciklamişlardir bende pcosum 19 yumurta toplandi ama herkeste olmayabilir. Pcoslu hastalarda cok yumurta oldugu icin toplama isleminden sonra geriden gelenler buyumeye ve catlamaya devam edebiliyor karin içinde sivi birikiyor bu yuzden bu ilerlerse karinda aşiri şişlik idrar cikisinda azalma ve nefes darligi oluyor. Hatta benim transferim 2ay ertelendi bu yuzden

Bende cok rahatsiz oldm ama uzerinde durmadm saten bayilacaksin die kendimi telkin ettim,ama uyanik olsam cok sinir bozucu( transferde de bagladilar transferi uyanik yaptiranlar nasil goz ardi etti bilmem)
Transferde baglamadilar hic 3unde de belki merkeze gore degisiyor bilemedim kotu tabi kasar insan kendini daha cok

Günaydın günaydın günaydın canlar. Bu aralar uyku pek bir tatlı değil mi 😴🤭 Güzel bir hafta diliyorum, dolu keselerin göründüğü,bebelerin seslerinin duyulduğu, kan artışlarının netlestiği ve belirtilerin arttığı ve de sağlıklı olduğumuz.... 🙏💕💋

Bunu arkadaşna aciklamişlardir bende pcosum 19 yumurta toplandi ama herkeste olmayabilir. Pcoslu hastalarda cok yumurta oldugu icin toplama isleminden sonra geriden gelenler buyumeye ve catlamaya devam edebiliyor karin içinde sivi birikiyor bu yuzden bu ilerlerse karinda aşiri şişlik idrar cikisinda azalma ve nefes darligi oluyor. Hatta benim transferim 2ay ertelendi bu yuzden
Anladım, sanırım 3 ay fln sürdü sizin tedaviniz. tuttu mu peki sizin transferiniz?

Kızlar içinizde biraz ayakta kalınca aşırı derecede bel ağrısı yaşayan var mı? Dün biraz eşimle dolaştık ayakta zor durdum her fırsatta oturacak yer aradım oturdum kalktım sonra eve gidince hemen uzandım dinlendim 2/3 saatte anca hafifledi sizde de oluyor mu?

Bende cok rahatsiz oldm ama uzerinde durmadm saten bayilacaksin die kendimi telkin ettim,ama uyanik olsam cok sinir bozucu( transferde de bagladilar transferi uyanik yaptiranlar nasil goz ardi etti bilmem)

Benimde yumurta toplamada bacakları mi bağladılar . Sen uyuyunca düşmesin dedi hemşire . Ben korkmadim açıkçası sonuçta onlara kendimizi tamamen teslim ediyoruz. Ben sadece bu yumurta toplamamda narkozdan dolayı çok zorluk çektim 2 gün mide bulantim geçmemişti

Kızlar içinizde biraz ayakta kalınca aşırı derecede bel ağrısı yaşayan var mı? Dün biraz eşimle dolaştık ayakta zor durdum her fırsatta oturacak yer aradım oturdum kalktım sonra eve gidince hemen uzandım dinlendim 2/3 saatte anca hafifledi sizde de oluyor mu?

Bendede oluyor biraz ayakta kalayım belim sanki kopuyor

Günaydın kızlar bugün 13:30 da doktor randevum var kese ve kalp atışı için çok heyecanlıyım ve çok korkuyorum bana dua edin:dua::dua:

Inşallah güzel haberlerle geleceksin canım . Benimde yarın randevum bakalım duyacakmiyim kalp atışını . Senin son adet tarihin ne zaman . Kaç haftalik bugun

X