TÜP BEBEK 2021 KASIM ANNELERİ

Ev işleri yapıyor musunuz kızlar evi süpürme vs ?
Süpürme hariç kendimi yormadan diğer işleri yapıyorum. Makina ya çamaşır atıyorum çırpıp seriyorum lavobaları yıkıyorum yemeğimi yapıyorum bulaşık makina ya doldurup boşaltıyorm yükseğe konulacakları eşim hallediyor. Yani ağır iş yapmadan normal işlerimi yapıyorum

Süpürme hariç kendimi yormadan diğer işleri yapıyorum. Makina ya çamaşır atıyorum çırpıp seriyorum lavobaları yıkıyorum yemeğimi yapıyorum bulaşık makina ya doldurup boşaltıyorm yükseğe konulacakları eşim hallediyor. Yani ağır iş yapmadan normal işlerimi yapıyorum
Benim annem ile ablam gelip yapio, diğer işleri eşim yapıoo ben çok ufak tefek işler yapiom. Oh misssss 🤭🤭🤭

Benim annem ile ablam gelip yapio, diğer işleri eşim yapıoo ben çok ufak tefek işler yapiom. Oh misssss 🤭🤭🤭
Biz kimseye söylemedik tedavi sürecini 2. ay bitmeden hamileliğimi de söylemeyi düşünüyorum. onun için kendi kendimize yetmeye çalışıyoruz :KK51:

Kizlar ya ben yakin cevreme gebeligimi soyledim dayanamayip mutlulugumu paylasmak istedim simdide icim huzursuz ya bisey olursa soylemesemiydim diye ama dayanamadim da cok çokk istiyordum haliyle😥🙃

Kizlar ya ben yakin cevreme gebeligimi soyledim dayanamayip mutlulugumu paylasmak istedim simdide icim huzursuz ya bisey olursa soylemesemiydim diye ama dayanamadim da cok çokk istiyordum haliyle😥🙃
Ben de birkaç arkadaşıma söyledim bu hafta da kalbi net duyamayinca pişman oldum olursa bi sorun simdi insanlarim teselli sözlerini çekemem hic,sadece kendi ailem biliyor bir de.Icimi korku kapladı kac gündür...

Allahın izniyle hiçbir şey olmazz sen öle dersen korkarsan çağırırsın öle düşünme ya ne kötü şeyler yaşamışız mutluluğu bile tam yaşayamıyoruz🙀 takmaa yaa bir de hep öğreti bize aman sus iyi bir şeyi deme nazar olur😁 sen Rabbime dua et kalbini temiz tut

X