Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Sağol canım yapıcam mantarı çok sevıyorum

Ayy ne güzel yapıyorsun bak bu videoyu açmak bile bır şey ben vakit bulamıyorum açmak için akşam eve geldık yemek ödev yatış bak akşam bu saat oldu hala bulaşıklar duruyor kapıya kadar nereye spor yapıcam ben :(

Ah canım 13 dakika bıle ne kadar önemli sen bır büksen aferin bravo ;)

Yaparsın sen guvenıyorum sana

Allah rahmet eylesin canım. Sen kendıne dikkat et ağrılarında inşallah boran önce geçer

Ah canım benım bugün yedıklerıme bak sen öncekileri unut ;) şimdi gelelim cevaplara
1- 1 dilimin yarısı yani
2- hemen bakıyorum…. Baktım ballıymış (markası tmo)
3- ben onları eklemıyordum canısı ya spor yapamıyorum zaten ama suyu ekleyeyım bak ıyı mı soyledım ;)

:kızgın::kızgın::olamaz::olamaz::olamaz::KK43::KK43::sinirli::sinirli::KK57::KK57::KK57::KK57: Kafamı kır

Ah canım ben senı secıp nasıl etıketlemeyı unuturum yuh olsun bana :sinirli::sinirli::sinirli::sinirli: al bak bu oklava ile döv

Ayy sorma ince bilekli bacaklar ile :)

Kızartmanın fırınlamış olmasını sevdım afıyet bal şeker olsun ;)

4,5 dilim çavdar ekmeği 290 kalori:KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57:

Afıyet olsun sporun da vücuduna kas olarak dönsün amin ;)
İki kahvaltı yapınca ekmek çok kaçtı dün olsun ya 290 kalori çok değil bence 🤭

Sopaya gerek yok dahada unutmazsın bence beni😅😍

Niye aç geziyon kaptan eziyet etme da kendine 1 gün kaçırdım diye

Olmaz sporla da örnek kaptan isssteerrriizz:KK49:

Tamam cumartesiye emınım kalmaz canım bu arada bır yere gıttım ama nereye gıttım tam anlayamadım Bursa mı?

🥰

Anladım canım o zaman sporu hıc bırakma bak ne güzel yapabılıyorsun cumartesi eksıye gecmenı beklıyorum ;)
Yok canım Batuma gittik haftasonu. Tur ile gidince çok hızlı oldu herşey. Hem gezi hem yolculuk sisirdi.

Yok canım hak ettim🫣 kilo bildirimi yapmasam mı diye de düşündüm sonra dedim ki hak ettiğimi yaşamalıyım 😅
100 gr ile kalmışım takımda çiçek sen mi ben mi şutlancaz bakalım diyordum emme iyi almışı kız bizde herkesler +200+300 biz 1 kilo yaniii bizedeee hakettik bencee :KK23: :KK23:

100 gr ile kalmışım takımda çiçek sen mi ben mi şutlancaz bakalım diyordum emme iyi almışı kız bizde herkesler +200+300 biz 1 kilo yaniii bizedeee hakettik bencee :KK23: :KK23:
Cumartesiye eksi olayım da arkamdan ağlasın kırmızı başkan Beth18 Beth18 :63:

Jou Jou :KK24:🧳

yaaaa bu kadar mı olur, bu sabah aklımdan geçtiniz ama yüzüm yok dönmeye diye yazamadım :KK23:

ben de çok özledim sizi ne var ne yok canımm :KK68:

vallahi karne tatili, Ramazan, bayram vs derken ha bugün ha yarın uzaklaştım iyice ama deli gibi de kilo aldım pek tabii :D
Çoğumuz elimizi yüzümüze kapatıp içeri daldık😂😂, sende geç olmadan dön istersen

Back
X