Tertemiz bir sayfa ❤

Gunaydin bomba gibiyim 86 kilo olmusum

Esim dun hast giderken ne kadar dar giyinmissin dedi halbuki o kazagi iki senedir giyiyorum ne kadar kibar bir esim var ..kilo almissin demedi bana
Günaydın canım gel diyoruz gelmiyorsun 1 gün de almadın kiloyu nasıl görmez kız

Gunaydin bomba gibiyim 86 kilo olmusum

Esim dun hast giderken ne kadar dar giyinmissin dedi halbuki o kazagi iki senedir giyiyorum ne kadar kibar bir esim var ..kilo almissin demedi bana
Ne güzel işte maşallah hoşgeldin canım geçmiş olsun oğluna

Günaydın canım gel diyoruz gelmiyorsun 1 gün de almadın kiloyu nasıl görmez kız
Elbette ama biraz da brnim hatam aslinda ...

Yeni pantulun aldiydim azicik kucuk almisim cok sıkinca gobegimi kacak kat gozuktu

Cok sukur daha iyi agzindaki zincirden kurtulsa daha iyi olacsgiz ailece cok takti kafasina ust disten asagi dogru zincir sarkiyor dili ilr oynuyor artik

Cani sıkılmasın ona diye dise piercing taktirdik diyip makara yapiyorum
Küçük mü canım oğlun ne zaman çıkacak belli mi zincirler kıyamam kuzuya alışır insaAllah hemen

Sanırım
Oğlan lokma istedi yogurdum 1saat önce birazdan pisircem,ben artik zıkkım yerim et süt peynir yok yarina kadarhicte sevmem peynirsiz kahvaltiyi
Neden yok ki hacamat mi yaptiracsksin baska problem mi var

Küçük mü canım oğlun ne zaman çıkacak belli mi zincirler kıyamam kuzuya alışır insaAllah hemen
12 yasinda zincir zaten disi meydana cikarabilmek icin takildi dis teli ile ceneden cikmasi saglanacak gerdirilerek

Persembhe gunu hem dikisleri alinacak hemde o zimcircyerini bulacak insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…