• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tertemiz bir sayfa ❤

Agrin mi var ozel degilse ne icjn yaptiracaksin filiz
Ne özeli kiz sen beni bilmiyonmu ulu orta konusurum🙊
Ayak arisindan gittim varislerde aşirı derecede şişme ve genisleme var agridan uyuyamiyorum düşun ameliyat dedi,bende arastirdim hacemat iyi gelir dediler ilk sırttan sonra bel sonra ayakmis

Hayvansal gidalar kanda yavaslik yapiyor sanirim ...hacamat yapilinca kan akisinin hizli olmasi ile vucutta kanin dolasmasi hizlandikca agrili yarali yerler de iyilesme hizlaniyor diye biliyorum

Ne özeli kiz sen beni bilmiyonmu ulu orta konusurum🙊
Ayak arisindan gittim varislerde aşirı derecede şişme ve genisleme var agridan uyuyamiyorum düşun ameliyat dedi,bende arastirdim hacemat iyi gelir dediler ilk sırttan sonra bel sonra ayakmis
Suluk 🤔 ise yariyorsa onu da yaptir bencr

Hayvansal gidalar kanda yavaslik yapiyor sanirim ...hacamat yapilinca kan akisinin hizli olmasi ile vucutta kanin dolasmasi hizlandikca agrili yarali yerler de iyilesme hizlaniyor diye biliyorum
Hımmm tamam canım bisey yemicem zıkkım yerim:KK70:

Yaz olsa salatslik domates idare edersin de :KK45: bu zamanda domates de alinmaz :işsiz:
.ben salca recel pekmez falan yiyordum
Öyle yapcam canim aman 2gün yemesek ölmeyiz
Himm o kisi demekki planli olerliyor olabilir benim hacamatci nereyi gosterirsrm oraya atiyor sulugu de kupayi da benim kafadan 🤣
Vallamı bu öyle demedi bana ilk sırttan baslanir gerekirse bel sonra ayak,daha sonra sülük

Öyle yapcam canim aman 2gün yemesek ölmeyiz

Vallamı bu öyle demedi bana ilk sırttan baslanir gerekirse bel sonra ayak,daha sonra sülük
Kahil bolgesi denen sirtin kurek kemikleeri arasjnda bir yer var ilk ordan atiyorlarla kupayi ...birde sirrta bir kac bolge var ..

Ben ilk asamada yaptirmistim onlari zaten :)) hacamat sonrasi ayni yerlere suluk de atmisti

Ama ben omuzlarimi dikemiyordum ağrıdan

Sonra duzeldim

Simdi kuyruk sokumunda agri var mesela cagirsam yine sirttan atar

Sonra goster neren agriyor der kalcaya yakjn bele kuyruk sokumuna atar

Kahil bolgesi denen sirtin kurek kemikleeri arasjnda bir yer var ilk ordan atiyorlarla kupayi ...birde sirrta bir kac bolge var ..

Ben ilk asamada yaptirmistim onlari zaten :)) hacamat sonrasi ayni yerlere suluk de atmisti

Ama ben omuzlarimi dikemiyordum ağrıdan

Sonra duzeldim

Simdi kuyruk sokumunda agri var mesela cagirsam yine sirttan atar

Sonra goster neren agriyor der kalcaya yakjn bele kuyruk sokumuna atar
Sen alıskinsın demekki canim ben hiç daha hacemat olmadim sülük gene hic yaptirmadim,korkuyorumda açıkcasi

12 yasinda zincir zaten disi meydana cikarabilmek icin takildi dis teli ile ceneden cikmasi saglanacak gerdirilerek

Persembhe gunu hem dikisleri alinacak hemde o zimcircyerini bulacak insallah
Ya büyükmüş canım insaAllah biran önce toparlar kuzun Rabnim şifa versin ona ve bütün hastalara🤲🏻

Sen alıskinsın demekki canim ben hiç daha hacemat olmadim sülük gene hic yaptirmadim,korkuyorumda açıkcasi
Ben minicik kurdu pecete ile tutamayan insanim filliz sen benden daha cesursundur :olamaz: ama o agrimi nasil aldilar

Kadina drdim sirtima sen koy sirtimdan da al ..bana degmesin gozum gormesin boynuma yuzume dusurmede nereye lazimsa koy dedim

Bir denesen varya harika cekiyorlar :olamaz: kuyruk sokumuna yaptiracagim bir tane de

Merak etme yanlis yola sapmasinlar diye kadin onlemjni aliyor pamuk koyuyor onlerine :D

Ben minicik kurdu pecete ile tutamayan insanim filliz sen benden daha cesursundur :olamaz: ama o agrimi nasil aldilar

Kadina drdim sirtima sen koy sirtimdan da al ..bana degmesin gozum gormesin boynuma yuzume dusurmede nereye lazimsa koy dedim

Bir denesen varya harika cekiyorlar :olamaz: kuyruk sokumuna yaptiracagim bir tane de

Merak etme yanlis yola sapmasinlar diye kadin onlemjni aliyor pamuk koyuyor onlerine :KK70:
Manyak🙊😆😆😆

Merak etme yanlis yola sapmasinlar diye kadin onlemjni aliyor pamuk koyuyor onlerine :KK70:
Ay buna kahkaha attım 😂

Back